keskiviikko 22. elokuuta 2018

Kesän jälkeen tukka kuntoon

Tässä onkin hiustuotteiden joukko, jotka voisin ottaa vaikka matkalle mukaan. Hyvä shampoo ja hoitoaine ovat aina tarpeen, kuten myös hiusvärin virkistys. Enkä voisi unohtaa hiussuihkeita, joita tykkään laittaa hiusten harjausta helpottamaan sekä antamaan lisäkosteutta tukkaan.


OGX Coconut Water hiustuotteissa tuoksuu raikas, ei lainkaan tunkkainen kookos, josta en niin välitä. Shampoo oli jännä kokemus geelimäisellä ja vähän tahmealla koostumuksellaan. Ajattelin että tällä saa varmaan myös töhnäisen hiuspohjan, mutta huuhdellessa tunsi hiusten sileyden. Tämä myös pesi sopivan hellävaraisesti, mutta kuitenkin puhtaaksi jättäen.

Hoitoaine oli tavallisempi tuttavuus, mutta myös mukavan hoitava. Purkeissa lukee "weightless hydration" ja se onkin nappikuvaus OGX:n kookostuotteista. Jos on vaikka vähän ohuemmat ja kuivat hiukset, niin tämä duo ei ainakaan latista tukkaa entisestään.


Tykkään virkistää hiuksiani sävytteillä, joista uusin tuttavuus on KC Professional Color Mask. Tämä on sävyttävä tehohoito, jolla ylläpidetään tai parannetaan olemassa olevaa hiusväriä. Color Mask sisältää hoitavuutta esimerkiksi B5-provitamiinin ja keratiinijohdannaisten muodossa, jotka rakennepaikkaavat käsiteltyjä ja kärsineitä hiuksia. Maski laitetaan 5-10 minuutin ajaksi. Sillä saa väriin virkistystä ja sen ihanan sileyden sekä kiiillon, joka tulee vaikkapa kestovärien hoitoaineista.

Värivaihtoehtoja on useita, ja minulla on sävy Chocolate. Se on mielestäni lämmin ruskea, tai ainakin minulla se korostaa hiusten punertavuutta. Väri pysyy hiuksissa ehkä noin 5 pesua, mutta kevyt sävyte kuluu huomaamattomasti pois. Dramaattista värimuutosta tällä ei saa tummiin hiuksiin, mutta ei tarvitse ainakaan huolehtia juurikasvusta.


Kuinka hyvä hiussuihke löytyikään taas Joicolta! K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector on nimimonsteri, jota kuvataan "tuhkimotipoiksi" hiuksille. Tuote antaa lämpösuojan, silotusta pörröisyyttä vastaan, kiiltoa ja selvityssuihkeen yhdessä pakkauksessa. Pullo vaatii sekoituksen ennen käyttöä, koska se koostuu kahdesta komponentista. Ekassa osassa on ravitsevaa manketti- ja arganöljyemulsiota ja toinen komponentti koostuu Quadrabond Peptide Complex -tehoyhdisteestä, joka hoitaa, suojaa ja vähentää hiusvärin kulumista.

Suihke siis ravistetaan, suihkautetaan kosteisiin hiuksiin ja sitten voikin ihastella huikean sileitä suortuvia. Kannattaa pitää maltti suihkuttelussa, koska koostumus on tosi hoitava ja tehokas, joten pari painallusta riittää. Joicolla saa erittäin silkkiset, kiiltävät ja hoidetut hiukset. Iso suositus tälle :)


Paul Mitchellin suihke on kuin raikas tuulahdus. Tea Tree Lavender Mint Conditioning Leave-In Spray tuoksuu nimensä mukaisesti teepuulle, laventelille ja mintulle. Aika unisex-tuoksu. Suihke sisältää E-vitamiinia ja pantenolia, jotka auttavat pitämään hiukset kosteutettuina sekä pehmeinä.

Suihkeen sijaan voisi oikeastaan puhua hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta, koska koostumus on osittain voidemainen. Tuotetta onkin helpoin suihkaista ensin käsiin ja siitä sitten hieroa hiuksiin. Tällä saa pehmeyttä ja kuria harottavaan tukkaan, joten suosittelisin tätä etenkin karheille ja pörröisille hiuksille. Olenkin usein suihkinut tätä päällyshiuksiin, jotka muuten niin helposti leijailevat ilmassa. Eli minulle tämä on kuin muotoilu- ja hoitotuote samassa purkissa.


OGX hiustuotteet löytyvät Stoorlan valikoimista hintaan 11,90 €. KC Professional Color Mask maksoi 17,50 € Sokoksella. Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector 29 € ja Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Conditioning Leave-In Spray 26 € esim. kampaamoista ja Stockmannilta.


OGX, Joico ja Paul Mitchell on saatu testiin.

2 kommenttia:

  1. OGX kookos hiustenhoitotuotteet mulla loppu just ja jestas, että tykkäsin niistä! Varsinkin shampoosta! Eka sen geelimäinen koostumus ihmetytti, mutta se jätti niin super pehmeeks hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka kokeilu oli kyllä jännä, koska odotin shampoolta perinteisempää muotoa, mutta ensivaikutelma hämäsi :)

      Poista