torstai 2. elokuuta 2018

Aurinkovoide rasvaiselle iholle ja muita kesätuotteita

Mitä kesällä tarvitaan? Ainakin hyvä aurinkovoide, nätti huulipuna ja sileät sääretkin olisivat kivat. Kuvasin nämä tuotteet eräänä kylmänä ja sateisena päivänä, jolloin kesä tuntui vielä kaukaiselta ajatukselta, mutta en osannut arvata tälläistä helleaaltoa.


Helposti rasvoittuva iho ja aurinkovoide. Siinä on yhdistelmä, joka vaatii hieman googlaamista ja perehtymistä muiden kokemuksiin. ACO Sun Face Fluid Mattifying Anti-Blemish SPF 50 on paljon kehuja kerännyt aurinkovoide,  joka mattaa ihon ja torjuu epäpuhtauksia eikä tämä ei tunnu yhtään huokosia tukkivalta. ACO on kevyttä voidetta, joka imeytyy mattaisena ihoon eikä jätä tahmaa kasvoille. ACOa voi ostaa apteekeista 20 euron hintaan.


Acorellen kylmävahaliuskat ovat helppo ja vikkelä tapa vahata sääret. Liuskoja lämmitetään käsien välissä, asetellaan säärille, pingotetaan ihoa, vedetään vastakarvaan ja tadaa! Karvat lähtevät hyvin irti, ihan paksutkin. Mutta kipua kyllä tuntuu, jos ei ole tottunut vahaamiseen. Acorelle on luonnonkosmetiikkamerkki, jota myy esimerkiksi Ruohonjuuri reilulla kympillä. 


Oranssi huulipuna kuuluu kesään. Tai oikeasti tämä Holika Holika Water Drop Tint Bomb on tint-puna, eli sävy värjää ihon. Vetisen kostealta tuntuva puikko tarttuu parhaiten kuiviin huuliin. Jos on huulirasvaa alla, niin lopputulos voi olla vähän sottuinen. Lip tintit ovat minusta tosi helppoja, koska ne tosiaan värjäävät huulet. Väri kestää hyvin ja kuluu tasaisesti pois, eikä tahraa juomalasia.

Sävy Orange Water on lämmin oranssi, joka on todella pirteä. Huuliin tulee söpö läpikuultava väri, joka on täydellinen aurinkoiseen kesäpäivään. Sävyä voi myös kerrostaa vahvemman oranssiksi halutessaan.

Väripuikko on nimensä mukaisesti pisaran muotoinen. Ja sekin on tosi kiva, että puikkojen pakkaukset ovat sävytteen väriset, joten oikean värin löytää helposti. Holika Holikaa myy Suomessa esim. Bearel hintaan 11,95 €. Ja pahoittelut, unohdin ottaa kuvan tuotteesta huulilla.


Mitäs olette mieltä pitkään jatkuneista helteistä? Itse olen ainakin tyytyväisenä katsellut seuraavien päivien lämpötiloja, jotka ovat vain parikymmentä astetta. Odotan jo sitä, että voi mennä ulos ilman valuvaa hikinoroa selässä :D


8 kommenttia:

  1. Helteet saisivat jo loppua, tukala olo yöt ja päivät. Edes tuuletin ei meinaa auttaa näin kuumimpana aikana päivästä... Tulisi jo viileämpää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä eilinen taisi olla viimeinen hellepäivä onneksi. Tänään on satanut ja ukkostanut, eikä lämpöä ole kuin +22. Olen tuulettanut asuntoa koko päivän :D

      Poista
  2. Helteet saisi mun puolesta loppua vaikka heti! Acon Sun Face fluidi on todella hyvä. Käytin sitä viime kesänä. Nyt olen vuorotellut Avenen SPF50 aurinkovoiteen ja Acon SPF30 Anti-age fluidin kanssa, ja kyllä Aco koostumuksensa puolesta on todella hyvä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helle on kiva juttu viikon parin verran, mutta kun puhutaan kuukaudesta niin se alkaa jo tuntua rasittavalta. Aco on loistava, koska usein joudun pettymään liian rasvaisiin koostumuksiin, mutta tässä ei ole sitä ongelmaa :)

      Poista
  3. Acon SPF on kyllä tosi hyvä, tykkään siitä itsekin. Jos pitää mennä budjetilla ostan sitä, vaikka kalliimmissa on vielä parempia, mutta aina ei pysty sijoittamaan niin Aco on silloin hyvä vaihtoehto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alkaa olla tuubi jo lopussa, joten pitää vielä varmaan loppukesäksi ostaa uusi tuubi. Uudelleen ostaminen kertoo kyllä aika paljon tästä tuotteesta :)

      Poista
  4. Holikan huulivoidejutska on tosi söpö ja niin kesäisen pirteä pakkauskin. :) Noh kyllä täällä jo helteet riittää, pitäisi suursiivotakin, ei ole paljoa jaksanut näillä kuumuuksilla.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siivous on varmaan viimeinen asia mielessä helteillä, kun tekisi mieli vain istua tuulettimen äärellä :D

      Poista