keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kesäsiivous

Tälläinen pahvilaatikko on lymyillyt kaapissa jo aika kauan, joten eiköhän ole aika nakata nämä roskiin kesän kunniaksi. Iso osa pulloista oli vanhentunut jo ajat sitten, joten harmikseni en voi pistää näitä eteenpäin.


Yves Rocherin Tradition de Hammam suihkugeelin koostumus kieli tämän vanhenneen. En tykännyt suihkugeelin mausteisesta tuoksusta lainkaan.

Kicksin Lemon Curd käsivoide odotti käyttöönottamista, mutta haju oli muuttunut todella pahaksi, joten ei tätä enää viitsi käyttää.

Yves Rocherin Fresh Rose suihkugeeli jäi kaappiin, koska ruusun tuoksu ei ole koskaan ollut suosikkini, mutta olisihan näin pienen pullon silti voinut käyttää.


Ja vielä on Yvesiltä Vanilla vartalovoide. Minulla oli jossain vaiheessa vaniljahuuma, mutta sitten tuoksu alkoi nopeasti tökkiä ja tämä iso pullo jäi käyttämättä.

Alan nyt huomata miksi minulla jää tuotteet käyttämättä, eli tuoksun takia. The Body Collection Pomegranate vartalovoide oli tuoksultaan niin makean tunkkainen, joten tämäkin unohtui kaappiin.


Käytin ennen pelkästään puhdistusmaitoja, mutta nykyään vaahto- ja geelikoostumukset ovat enemmän makuuni. Cien Gentle Cleansing Milk ja We Care Icon Cleansing Milk ovat jäänteitä siltä ajalta.


Minulla on nopeasti rasvoittuvat hiukset, joten ostin joskus Cutrinin Oil Control Scalp Serumin testiin. Ei tämä tehnyt oikein mitään ja korkki hajosi parin käyttökerran jälkeen, joten tämäkin on hengaillut kaapissa pari vuotta.


Myös vanhoja meikkejä lähtee roskiin eikä näiden kohdalla tarvinnut miettiä raaskinko luopua vai en. Nämäkin luomivärit ovat kaikki todella vanhoja enkä muista minä vuonna olen näitä viimeksi käyttänyt. Kasasta löytyy e.l.f, Maybelline, Gosh ja kaksi Alterran luonnonkosmetiikkanelikkoa.


Sekalaista kasasta löytyy Coastal Scents silmänalusvoide, Face Stockholm huulikiilto, Fashionista kasvoprimer, kaksi e.l.f poskipunaa ja Max Factorin luomivärinappi. Kuinka ironista onkaan, että tiputin laatikon lattialle, jossa nämä meikit olivat eikä yksikään mennyt rikki. Mutta tiputa matalalta joku suosikkimeikkituote, ja eiköhän se mene rikki.


Nykyään en jemmaa tuotteita kaappiin vaan laitan ne eteenpäin. Vanhojen meikkien perään en haikaile yhtään, mutta muut tuotteet olisi voinut laittaa ajoissa jakoon, koska jollakin toisella nämä pullot olisivat päässeet käyttöön.

4 kommenttia:

 1. Tuoksu vaikuttaa kyllä tosi paljon tuotteen käyttöön. Mulla on yksi vartalorasva jota en millään meinaa saada käytettyä kun sen tuoksu on liian öklö minusta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään olenkin aika tarkka tuoksun suhteen, jottei tälläisiä "käytän-ehkä-joskus" tuotteita ei kertyisi.

   Poista
 2. Mä niin tiedän tuon tunteen, kun joutuu heittämään kasan vanhentuneita purkkeja roskiin. Vanhat meikit eivät niin muakaan sureta, mutta esim. avaamattomat ja vanhentuneet voiteet, hiustuotteet, vartalovoiteet ja muut harmittaa. Mä olen aina ollut sellainen keräilijä kosmetiikan suhteen, enkä useinkaan osta tarpeeseen, vaan monestikin vaan sen vuoksi, että on kiva kun omista kätköistä voi tarpeen tullen valkata jotain uutta ja kivaa vaikka piristämään huonona päivänä. Tai samaten kun joku tuote loppuu, on kiva valkata uusi tuote omista kokoelmista. Nykyään yritän olla tarkempi sen suhteen, ettei tarvitsisi heittää turhaan pois vanhentunutta kosmetiikkaa. Yritän ajoissa antaa eteenpäin, jos tiedän, etten ehdi käyttää tuotetta itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikit ei mua harmita sen takia, koska tosi vanhat meikit joutaa roskiin, mutta just kaikki voiteet ym. voisi kuitenkin helposti itse kuluttaa loppuun. Kokeilemisen ilosta kaikkea kertyy kaappeihin, mutta koetan pitää avattuna vain pari samanlaista tuotetta, ettei kaapit olisi täynnä vähän kokeiltuja pulloja. Tässä olen sentään vielä aika hyvin onnistunut :)

   Poista