sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Livbox kesäkuu 2015

Boksi saapui jo torstaina perille, mutta enpäs ole ehtinyt sisältöä esittelemään. Yllästyslaatikko tuli ilahduttavan vikkelästi, joten Smartpost-toimitus on ainakin tämän kokemuksen perusteella loistava.



Boksin suosikkeihini kuului Bernard Cassieren Sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi kasvovoide, joka lupaa tasapainottaa talineritystä ja poistaa epäpuhtauksia. Aivan kuin minulle tehty voide. Kädelle kokeiltuna tämä jätti mattaisen ja pehmeän pinnan, joten toivottavasti fluidi toimii hyvin myös kasvoilla.

L'Occitane Verbena suihkugeeli kuluu loppuun varmaan parilla suihkukäynnillä, mutta raikas tuoksu vaikuttaa hyvältä. Sisältää verbenan eteeristä öljyä, appelsiinia ja sitruunaa.

Rexonan Maximum Protection Confidence antiperspirantti tuli tarpeeseen. Kesällä kaipaan vähän tehokkaampaa suojaa, ja toivottavasti tämä on sellainen. Tuoksukin vaikuttaa miellyttävän kevyeltä.


Kubiss London meikit ovat pyörineet blogeissa, ja nyt sai Livboxinkin tilaajat päästä kokeilemaan tätä halpismerkkiä puuterin muodossa. Minulle tuli sävy 2 Candle, joka vaikuttaa liian tummalle, mutta käytän tätä vaikka varjostuksiin sitten.

Lumenen vedenkestävän kynän kohdalla petyin. Olen halunnut kokeilla tästä jotain neutraalia sävyä, mutta sain turkoosin värin. Olisihan tämä todella upea kesämeikkiin, mutta käyttökerrat jäisivät niin vähiin, etten avaa tätä. Kaksi muuta värivaihtoehtoa olisivat kelvanneet, etenkin se ruskea.

Rimmelin 60 Seconds-kynsilakka on kesäisen oranssi. Jotkut saivat tämän tilalle Herbinan vartalosuihkeen, jota olisi ollut kiva testata.


Mukana tuli myös kaksi ekstratuotetta, Compeed rakkolaastarit ja Jordanin hammasharja. Molemmat pääsevät mukaan kesäreissuille, joten näin arkiset tuotteet eivät minua boksissa haittaa, koska nämä olivat tosiaan vain lisänä muiden tuotteiden seassa.


Runsaassa boksissa oli siis 4 täysikokoista, tai kuusi, jos rakkolaastarit ja hammasharja lasketaan mukaan. Kesäkuun boksi oli mielestäni teemaan sopiva ja kesäinen sisällöltään. Tämä oli ehkä paras Livbox vähään aikaan.

12 kommenttia:

  1. L'Occitanen suihkugeeli ja tuo Bernard Cassieren kosteusvoide tuoksuvat molemmat ihan älyttömän hyville!

    VastaaPoista
  2. Mä olin sisällöstä vähän jotenkin plaah kun sen ensin tutkailin, mutta nyt kun siihen on lähemmin tutustunut niin ihan ok. Mulla oli vaaleen sininen Rimmelin lakka ja kynän väri tais olla taupe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkäsin kaikista tuotteista, paitsi että olisin halunnut sen taupen värisen kynän :)

      Poista
  3. Mä olen kyllästynyt noihin ainaisiin deoihin, mutta muuten sisältö oli ihan kiva pitkästä aikaa. Lumenen Natural Code rajauskynä oli mulle mieluisin. Sain sellaisen hohtavan tummanharmaan sävyn ja oon nyt käyttänyt sitä kolmena päivänä peräkkäin! Voisin käydä kurkkailemassa muitakin sävyjä, sen verran laadukkaan oloinen, vaikka markettikosmetiikkaa onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on varmaan pakko käydä ostamassa Lumenen kynä jossain muussa sävyssä, koska niin moni näitä kehuu :)

      Poista
  4. Ihanan pirtsakka tuo kynsilakka! L'Occitanen suihkugeeli tuoksui aivan ihanalta :)

    VastaaPoista
  5. Muutoin sama boxi, mutta kynsilakan sijaan sain Herbinan mansikkakroppasuihkeen ja Natural Coden kynä oli harmaa. Ensin olin blaah, mutta sitten mietin hei tämähän oli todella kiva ja tarpeellinen boxi. Rakastan Verbanaa ja se oli ykkönen. Sarjasta olen käyttänyt sekä tuoksua, että kroppavoidetta, että suihkugeeliä. Sitruunainen tuoksu uppoaa muhun.

    Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkäsin boksista heti. Tässä oli monipuolisesti eri tuotteita, ja sisältö oli runsas. Innolla odotan jo ensi kuun boksin sisältöä, josta on jo hieman vihjailtu :)

      Poista
  6. Ihana boksi ehdottomasti, käyttötuotteet rulaa. :) Oma arvosteluni on täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan tässä oli paljon käyttökelpoisia tuotteita ja moneen eri tarpeeseen, luen arvostelusi :)

      Poista