keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukuun Livbox 2015

Joulu alkaa kai jo näkyä postissa, koska sain boksini vasta tänään. Olisi kiva saada Livbox ensimmäisten joukossa, koska postauksen uutuusarvo ei ole enää näin keskiviikkona huipputasolla. Luen kuitenkin aina kaikkien boksiarvostelut vaikka viikkoja myöhemmin, koska on mielenkiintoista nähdä mitä mieltä muut olivat laatikon sisällöstä.


Oli muuten vähän hankala kuvata, kun ulkona sataa vettä ja on niin pimeän harmaata, vaikka kello on kaksitoista päivällä. Siksi kuvat ovat vähän erilaisia, joten voitte huomata mitä kaikkia kikkoja yritin käyttää, että saisin tyydyttävän laatuisia kuvia. Tässä näkyy vaahtomuovipallerot, joilla koetin lisätä kuvaan valoa.

Etre Belle seerumi lupaa tuoda pehmeyttä ja sileyttä. Kallis merkki, jota testaan mielelläni.

Laveraa hehkutettiin jo etukäteen, ja olin aivan varma, että boksista paljastuu jokin voidepurkki. Mutta olipa mahtava yllätys, että boksissa olikin huulikiilto. Sävy Sweet Melon vaikuttaa hyvältä.

Olen kaupassa katsellut tätä Palmoliven kuorivaa suihkugeeliä, mutta sinne se on jäänyt muovirakeiden takia. Tämä tuoksuu niin ihanan makealle! Korkki tosin napsahti heti rikki.


Golgaten hammastahna ei tule käyttöön, koska en halua käyttää herkille hampailleni valkaisevia tuotteita. Luin joskus, että valkaisevat tahnat voivat sisältää rakeita, jotka kuluttavat hampaan pintaa.

Hiusvalkki on joskus aiemminkin tullut. Eikä tämäkään varmaan tule käyttöön, koska hiustenlaittotaitoni ovat heikot. Tämä tuli ekstratuotteena.


Cutrinin hilsettä ja kutinaa ehkäisevä shampoo tulee käytettyä, mutta tämä on peruskauraa. Samaa seuraa on Natusan käsivoide. Näistä ei innostu, mutta ainahan shampoita ja käsirasvoja kuluu.


Pitkäaikaistilaajana sain kolme philosophyn (kirjoitetaan pienellä) näytettä laadukkaan oloisessa pussukassa. Mielenkiintoisin tuote näistä on yksittäispakattu kuorintalappu. Lisäksi tuli 3-in-1 puhdistustuote ja kaksivaiheinen kuorinta, joka on tullut jo aiemminkin Livboxin mukana.


Joulukuun boksia ei tule ilman suklaata. Nyt saatiin Cocovin raakasuklaata, nam!Boksi saa arvosanan 7 ja puolikas. Laveran huulikiilto oli paras, ja philosophyn näytteet pussukoineen olivat kiva lisäys. Muuten sisältö oli vanhaa tuttua. Kaipaisin boksiin vähän uudistusta ja mielenkiintoisempia merkkejä.

20 kommenttia:

 1. Oot oikeassa tossa, että aika paljon samat merkit pyörii. Ehkä esim. luonnonkosmetiikan ostuutta voisi jopa lisätä? Sielläkin on kuitenkin edullisia brändejä, jotka sopisi boxiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan pistää boksin tilailun tauolle, koska turha sitä on tilata, jos aina pitää nurista :D. Luonnonkosmetiikkaboksi olisi kiva. Ulkomailtahan näitä löytyisi, mutta en tiedä onnistuisiko sen toteutus Suomessa. Muuten boksi olisi aina täynnä Benecosia, Santea ja Laveraa :D

   Poista
 2. Minäkin funtsin aikoinani tuota Colgaten hammastahnaa ja sen turvallisuutta, mutta tulin siihen tulokseen, että mikään hammastahna ei toimi kunnolla, ellei siinä ole hiukan jotakin hankaavaa ainesosaa mukana. Tässä tapauksessa partikkelit eivät ole muovia vaan luonnollista hydronisoitua piikiven happoa, jota käyttävät käsittääkseni hammaslääkäritkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! En ole asiaan sen enempää perehtynyt, mutta jäi vaan mieleen joskus tuo varoitus hampaan kulumisesta.

   Poista
 3. En ole LivBoxia tilannut juuri tuon takia kun siinä on aina samankaltaisia tuotteita ja ennemmin ostan sillä boksin hinnalla kaupasta jotain, jota oikeasti haluan niin saa rahoilleen vastinetta. :) Kuvien ottaminen on kyllä ollut tuskaa viime kuukaudet, tulisipa pian lunta niin vähän valaistuisi maisema.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että boksin hinnan voisi sijoittaa itselle mieluisiin tuotteisiin, mutta olen kyllä löytänyt joitakin tuotteita boksin kautta, joita en olisi muuten kokeillut. Silti vuoden alussa aion pitää tauon Livboxin tilaamisesta. Yleensä kuvaan vain silloin, kun on enemmän valoa, mutta boksin haluan kuvata aina mahdollisimman pian :)

   Poista
 4. Etre Belle seerumi ja philosophyn pussukka puuttuivat minulta ja suklaana oli appelsiini raakasuklaa, mutta muuten samat. :) Hammastahnaa tuli vastikää, joten ihan näin pian ei olisi uutta tarvittu. No, onpahan valmiina. Joululahjaksi lähtee muutama tuote tästä paketista. Suihkugeelin tuoksusta kyllä tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle sopimattomat tuotteet onkin hyvä laittaa kiertoon, vaikka lahjana, koska joku muu voi tykätä tuotteista tosi paljon :)

   Poista
 5. Mua kiinnostaisi tietää, että millä perusteella näitä tuotteita boxeihin valikoidaan. Saako Livboxin väki päättää vai antaako maahantuojat/valmistajat ne tuotteet ihan ilman minkäänlaista konsultaatiota Livboxilaisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä mielenkiintoista tietää. Itse jos olisin töissä Livboxilla, niin tietenkin haluaisin hyvin vaihtelevia tuotteita ja merkkejä boksiin, jotta asiakkaat pysyisivät tyytyväisinä. Eihän kukaan kohta tilaa boksia, jos aina tulee hammastahnaa ja hilseshampoota.

   Poista
 6. Minulla oli täysin sama sisältö. Oli mukavaa kun boxi oli niin täynnä että pehmustesilppua ei ollut :)Ihmettelin kyllä että saiko kaikki sen meikkipussukan sisältöineen, kun oma tilaukseni on jo katkennut pari kuukautta sitten ja nyt otin jouluksi tämän pisteillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tykkää yhtään siitä silpusta, koska se vaan sotkee tuotteet :D. Pussi näytteiden kera tuli pitkäaikaisille tilaajille, ja pitkäaikaisena tilaajana pysyy vaikka välissä katkaisee tilauksen. Oliskohan kolme kuukautta se raja, jonka jälkeen etu päättyy, jos ei enää tilaa boksia.

   Poista
 7. Minäkin sain boxin vasta äsken. Olen joutunut välttelemään blogeja mutta kyllä minä käyn aina kurkkimassa muidenkin postaukset :) mulla oli appelsiini suklaan makuna ja harja valkin tilalla. Hyvä kun oli suunnattu lyhyille ja pitkille hiuksille, sullahan on pitkät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai harja/valkki tuli hiusten pituuden mukaan! Mulla on tosiaan vähän pidemmät hiukset. Harjaa olisin voinut käyttää, mutta valkin käyttö ei ehkä ihan taivu :D

   Poista
 8. Mä vielä odottelen omaa boksiani:( Postin sivuilta luin, että jotain häiriöitä ja viivästyksiä on nyt pakettien toimituksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tullut muut paketit normaalisti, mutta Livbox tuli tavallista myöhemmin. Toivottavasti saat omasi pian :)

   Poista
 9. Munkin mielestä oli ihan mahtavaa, että Laveralta saatiin juurikin meikkituote :) Toi huulikiilto osoittautui tosi hyväksi! Toi hilseshampoo oli suurin pettymys, kun juuri viime kuussa sellainen tuli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin varautunut johonkin vartalovoiteeseen, mutta meikkituotetta en osannut odottaakaan, joten se oli kyllä positiivinen asia boksissa :)

   Poista
 10. Hei oliko sulla/muilla laveran hulikiillossa tullessa suojamuovi tms päällä? Pohdin sainko jo avatun version kun mulla ei ollut ja korkki oli myös hieman auki kiertynyt valmiiksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pääse asiaa nyt tarkistamaan, mutta muistelisin että siinä oli joku sinettitarra. Voin varmistaa asian huomenna. Mutta jos epäilet, että olet saanut virhekappaleen, niin voithan toki ottaa yhteyttä Livboxiin, jos haluat varmasti uuden ja avaamattoman huulikiillon. Livboxin asiakaspalvelu on ainakin minua auttanut ongelmatilanteissa :)

   Poista