maanantai 28. joulukuuta 2015

Persikkaa talveen

Päivä on jo alkanut pidentyä minuutti kerrallaan, mutta pimeyttä vielä riittää. Tähän vuodenaikaan tykkään käyttää tummia punia, mutta miksei myös persikkainen väri sopisi huulia koristamaan. Heleyttä ja valoa pimeään saa Benecosin huulipunan avulla.


Huulilla punasävy Peach on vaalean tyttömäinen ja kesäisen kevyt. Huulipunassa näkyy hieman kimalletta, mutta huulilla niitä ei huomaa. Peach on juuri sopiva sävy, jos haluat jotain pientä piristystä kasvoille, muttet kaipaa huutomerkkimäistä väriä. Valikoimassa on 10 eri sävyä nudesta kirkkaan punaiseen, joten valinnanvaraa on riittävästi.Benecosin huulipuna tuntuu voidemaiselta ja hoitavalta, eli juuri sellaiselta mistä minä pidän. Mattapunat eivät koskaan ole olleet makuuni, koska inhoan niiden kireää tunnetta huulilla. Toki on varmasti poikkeuksia, mutta huulille ihanasti sulautuvat punat ovat minun juttuni.Benecosin huulipunat maksavat Biodellyssä* 9,50 €, joten nyt puhutaan edullisesta luonnonkosmetiikasta. Muistan joku vuosi sitten, kun olin aivan yllättynyt Benecosin hinnoista. Ihmettelin miten luonnonkosmetiikka voi olla halvempaa kuin vaikkapa kotimainen Lumene. Silloin olin mieltänyt luonnollisen kosmetiikan vähän tyyriimmäksi, mutta kuten blogistani huomaa niin nykyään tarjontaa on joka hintaluokassa.

*mainoslinkki.

8 kommenttia:

 1. Mullakin on tämä. Pidän luonnollisesta, neutraalista persikan sävystä. Tuntu huulilla on todella miellyttävä, Benecosin huulipunat ovatkin luonnonkosmetiikan parhautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta tässä onkin se miellyttävä tunne huulilla, joka ei kiristä lainkaan. Hyvin huulivoidemainen fiilis :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tämän kaveriksi sopiikin vaikka sitten vähän tummempi silmämeikki :)

   Poista
 3. Onpas nätti sävy! Tulee vähän keväinen fiilis :)

  VastaaPoista
 4. Benecosin punissa on loistava hinta-laatusuhde. Kiva sävy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näissä on kohdillaan, tosi laadukas puna vaikkei hinta päätä huimaa :)

   Poista