tiistai 22. joulukuuta 2015

Luumuinen joulu

Olen nyt useana vuotena ostanut The Body Shopin jouluisen suihkugeelin, koska merkin sesonkituoksut ovat olleet todella valloittavia. Myös tänä vuonna perinne jatkui.


The Body Shopin tuotteisiin liitetään makeat tuoksut, kuten vaikkapa viime vuonna esitelty ja myös tänä vuonna myynnissä oleva Glazed Apple. Se oli joillekin liian sokerinen, mutta itse pidin Glazed Applesta todella paljon. Tämän lisäksi myös marjainen Frosted Cranberry on taas saatavilla edellisvuoden tapaan. Täältä voit lukea vertailuni karpalon ja omenan tuoksuista.Frosted Plum on tuoksumaailmaltaan täysin erilainen kuin muut The Body Shopin joulutuotteet. Voisin sanoa, että tämä on jopa aikuiseen makuun sopiva. Kukkais-hedelmäinen tuoksu on hienostunut eikä liian vahva. Pullosta nuuhkimalla olikin vähän hankala saada tästä mielipidettä muodostettua. Hassua, mutta luumun tuoksua tästä ei oikein löydä.Erityisesti Frosted Plumin kaunis violetti väri oli minuun vetoava. Violetti on vaan niin upean juhlava ja talvinen väri.

Joulu se koko ajan lähenee, mutta TBS kausituoksuja on varmasti vielä tarjolla ja alemyynnistäkin näitä voi sitten myöhemmin metsästää. Nyt myös tämä bloggaaja lähtee joulun viettoon, joten toivotan kaikille iloista joulua :)

14 kommenttia:

 1. Pääsin valitsemaan joululahjaa itselleni ja valitsin Glazed Apple suihkugeelin. Ei enää kauaa kun pääsen sitä testailemaan :) Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta näistä The Body Shopin joulutuotteista. Hauskaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glazed Apple on aivan ihana, joten teit hyvän valinnan :). Pitää varmaan ostaa sitä ensi vuonna, jos se on taas myynnissä. En halunnut ostaa sitä tänä vuonna, koska kyllästyn tuoksuihin helposti. Hyvää joulua :)

   Poista
 2. Frosted Plum on aika ihana ja tuoksuu kivasti iholla, tuo lila väri vetoaa minuunkin. Joulu voi tosiaan olla vaikka minkä värinen. :)

  Tuoksuvaa joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kevyen ihana tuoksu, ja vähän erilainen mitä yleensä käytän, mutta vaihtelu virkistää. Hyvää joulua myös :)

   Poista
 3. Minulla on luumusarjan käsivoide ja vartalovoi, ja molemmissa tuoksut ovat yllättävänkin vahvoja, mikä ei kyllä yhtään haittaa. Ja luumua en minäkään oikeastaan erota, mutta tuoksu on silti todella kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä että niissä tuoksu on vahva, mutta suihkugeelissä tuoksu on hyvin vieno :)

   Poista
 4. Tää on ihana, mutta luumua tästä ei tosiaan löydy, mutta ihana kukkaisen makea tuoksu silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun blogissa olikin tästä tosi hyvä tuoksukuvaus, mutta luumu tästä ei löydä sitten millään :)

   Poista
 5. Glazed Apple on näistä kolmesta kausituoksusta itselleni mieluisin, mutta yllätyin kyllä hyvin positiivisesti myös tosta Frosted Plumista :) Upeita kuvia!

  Ihanaa joulua sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sellainen sokerihiiri, että Glazed apple on minunkin suosikki. Kiitos, hyvää joulua myös :)

   Poista
 6. Tätä pyörittelin käsissäni, mutta piheys iski ja jätin kauppaan. Täytynee katsoa tilanne uudelleen joulun jälkeen, sillä tämä kyllä tuoksui ihanalta!

  Ihanaa joulua! ^_^ <3

  VastaaPoista
 7. Tässä oli kyllä kiva tuoksu, mutta jotenkin mieto ja epäluumumainen. Täytyy kyllä kytätä löytyykö näitä alennusmyynneistä joulun jälkeen. ;D

  Hyvää joulua myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieto tuoksu oli ehkä pieni pettymys, koska tykkään suihkugeeleissä vahvoista tuoksuista. Hyvää joulua 😊

   Poista