sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Ruusun tuoksuinen Nurme

Viime kuussa bongasin nettikauppoihin ilmestyneen Nurme-sarjan, joka edustaa virolaista, täysin käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Ja koska minulla on suihkutettavien kasvovesien villitys meneillään, niin ei ollut epäillystäkään, ettenkö haluaisi kokeilla myös Nurmen ruusuvettä.Ruusuvesi lupaa poistaa meikinjäämiä, tasapainottaa ihoa ja valmistaa sen kosteusvoiteelle. Minua kiinnosti eniten lupaus meikinjäämien poistamisesta. En ole koskaan ollut ihan varma siitä, että toimiiko kasvovesi tässä tarkoituksessa. Kasvovesi on ollut minulle lähinnä vain ihonraikastaja puhdistustuotteiden käytön jälkeen.

Nyt joudun syömään sanani ja sanomaan, että Nurmella on puhdistavia ominaisuuksia. Olin pessyt ihoni hiukan huolimattomasti, koska ruusuvedellä kostutettuun pumpulilappuun jäi selvästi meikkiä. Tämä oli hyvä muistutus siitä, että minun pitäisi aina tehdä kaksoispuhdistus. Nyt voin ruusuveden avulla varmistaa, että ihosta tulee aivan meikitön. Puhdistavuuden lisäksi ruusuinen kasvovesi teki raikkaan ja hoidetun ihon, jolle on hyvä levittää kosteusvoide.


Kasvoveden tuoksu on aidon ruusuinen, kuten voi olettaakin luonnonkosmetiikkatuotteelta. Ruusuveden lisäksi Nurmella on tarjolla kamomilla- ja laventelikasvovedet. 


Täytyy muuten antaa isot lisäpisteet spraypullon todella hienojakoisesta suihkeesta, jos ei halua käyttää kasvovettä pumpulilapun kanssa. Joskus spraypullossa olevat kasvovedet läsähtävät iholle kuin märkä hanska, mutta Nurmea voi suihkia huoletta vaikka meikin päälle. Suihke on niin höyhenen kevyt, että sitä tuskin edes huomaa kasvoilla.

Hintaa kasvovedellä on 10,95 € Biodellyssä. Nurmen valikoimissa on muutakin ihanaa luonnonkosmetiikkaa, kuten sokerikuorinta greipin tuoksuisena, joka sai ainakin allekirjoittaneen kiinnostumaan. Biodellyssä on ilmaiset postikulut 17.12 asti, joten vielä ehtii ostaa luonnonkosmetiikkaa joululahjaksi.Tuote on saatu testiin. Teksti sisältää mainoslinkkejä.

16 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta tuotteelta, tykkään myös pakkauksen eteerisestä ulkonäöstä. Laitan tän ehdottomasti korvan taa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tykännyt kovasti, ja pidän etenkin siitä, että virolaista luonnonkosmetiikkaa saa nyt myös Suomesta näin edulliseen hintaan. Virosta tuntuu löytyvän vaikka mitä ihanaa luonnonkosmetiikkaa :)

   Poista
 2. Kasvoveden käyttö on aihe, josta mä jaksaisin puhua loputtomiin ;) Oikeastihan kasvovesi on yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteista. Syy, miksi todella moni jättää sen pois ihonhoitorutiineistaan johtuu varmasti siitä, että sen ajatellaan nimenomaan olevan "vain" ihon raikastaja. Mutta oikeasti sen tehtävä on tasapainottaa ihon pH vesipesun jälkeen ja poistaa ne loput meikin-, saasteiden ja pölynjäämät iholta. Jos kasvovettä ei käytä, iho jää paljosta paitsi. Mä pyrin aina kertomaan omille asiakkaillenikin kasvoveden idean ja miksi sen käyttö on iholle tärkeää. Kerron tietenkin myös sen, miltä iho näyttää ja mitä sille tapahtuu, jos ei käytä kasvovettä. Se yleensä saa ihmiset heräämään :D Kasvoveden "ilosanomaa" pitäisi jakaa paljon enemmän :)

  Nurme vaikuttaa kyllä todella kivalta uudelta tulokkaalta! Mua kiehtoo varsinkin sarjan bodybutterit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että ongelma liittyy siihen, että mä en ainakaan helposti huomaa mitä vaikutusta kasvovedellä on. Mutta Nurmen kasvoveden kohdalla vaikutus oli heti huomattavissa, koska sain viimeisteltyä ihon puhtaaksi ja pehmeäksi :)

   Poista
  2. Juu, se taitaa myös olla osasyy :) Vaikutuksen huomaa selvästi vasta parin viikon käytön jälkeen, kun iho alkaa kirkastua ja näyttää paremmalta. Moni sanoo myös huomanneensa huokosten pienentymisen ja epäpuhtauksien vähentymisen. Rasvaisella ja sekaiholla huomaa myös yleensä sen, että iho rasvoittuu vähemmän. Voide pääsee tekemään paljon paremmin tehtävänsä, kun iho on varmasti puhdas kasvoveden käytön jälkeen :) Kiva, että oot tämän Nurmen myötä huomannut mikä vaikutus kasvovesillä voi olla! Osalla se vaatii juuri sen "oikean" löytämisen ;)

   Poista
  3. Niinhän se kosmetiikassa usein tuntuu olevan, että pitää vain etsiä itselle parhaat tuotteet ja sitten vasta huomaa mistä muut puhuu :)

   Poista
 3. Toi greipin tuoksuinen sokerikuorinta kiinnostaa täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ole hyvä :). Toivottavasti pidät tästä, jos päädyt kokeilemaan.

   Poista
 5. Tätä täytyy jossain vaiheessa kokeilla, ruusuntuoksu on kovastikin mieleeni ja brändi vaikuttaa sympaattiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurme on mukava piristys luonnonkosmetiikkavalikoimiin ja mielelläni kokeilen merkkiä lisää :)

   Poista
 6. Kuulostaa hyvältä. Ainoa miinus on, etten itse tykkää kauheasti näistä suihkuteltavista versioista. Toki jos niitä käyttäisi enemmän, niin ehkä rupeisin pitämään niistä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki tätä voi käyttää myös pumpulilapun kanssa, kun siihen suihkuttelee kasvovettä. Itse vaihtelen käyttötapaa aina välillä :)

   Poista
 7. Ei ole lainkaan kokemusta, mutta Nurme on jo alitajunnassa ja näitä haluan kyllä tuoksutella, kokeilla ja testailla. Ihanaa päivää Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauskaa, kun joku tuote/merkki jää alitajuntaan kummittelemaan ja sitten sitä onkin pakko ostaa :D. Ihanaa päivää myös :)

   Poista