keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Naama sitruunalle

Jos pitää valita yksi suosikkituoksu kosmetiikassa, niin se on ehdottomasti sitruuna. Tämän tuoksuisia pulloja tuleekin eniten ostettua. Välillä jopa mietin, että pitäisikö ottaa vaihteeksi joku muu tuoksu, etten aina ole kurottamassa juuri siihen sitruunapulloon.


iHerbistä ostamani Desert Essencen Lemon Tea Tree hoitoaineen pakkaus tekee heti selväksi mitä hedelmää tästä löytyy. Yksinkertainen tyyli on joskus toimivin.


Taisin mennä pakkauksesta lumoihin, koska tajusin heti ettei tämä ole minulle sopiva tuotteen ominaisuuksien perusteella. Hoitoaine on tarkoitettu helposti rasvoittuville hiuksille, jotka minulta löytyy, mutta samalla arvasin, että hoitavuutta Desert Essenceltä ei kannata odottaa. Hiukset eivät rasvoitu niin nopeasti tämän käyttämisellä, koska tukka jää kuivan elottomaksi. Tuoksu on kuitenkin mahtava, aidon sitruunainen.


Kotimainen Lemon Juice & Glycerine vartalovoide sisältää avokadoöljyä ja miedon tuulahduksen sitruunaa. Vartalovoide on raikkaan kevyt, ja etenkin lämpiminä vuodenaikoina tämä on tosi hyvä kosteuttaja. Pitäisikin hankkia taas uusi tuubi, koska kuvan purkki tyhjeni jo ajat sitten. Meni muuten aika monta vuotta ennen kuin tajusin, että Lemon Juice & Glycerine on ihan suomalainen merkki, joten mieluusti suosin kotimaista laatua.


Bootsin sitruunasuihkugeeli herätti ihastusta Lontoon kosmetiikkashoppaus-postauksessa eikä se ole ihme. Raikkaita sitrustuoksuja on mielestäni liian vähän kaupoissa. Esimerkiksi The Body Shopin Sweet Lemon on yksi hyvä, jota kannattaa kokeilla.


Paksuhko suihkusaippua loppui ihan vasta, koska käytin tätä säästellen. Yleensä minulla on huono tapa lotrailla suihkutuotteilla, mutta tätä yhden punnan maksanutta ihanuutta ei kannata tuhlata viemäriin ilman joka tipan nuuhkimista. Zingy Zesty Lemon ei ollut lainkaan makea, vaan kirpeä. Ehdottomasti suosikkini näistä kolmesta sitruunaherkusta.


Saa vinkata omista sitruunalemppareista, mitä kannattaisi kokeilla? Minua myös kiinnostaisi mitä tuoksuja sinä ostat eniten?

20 kommenttia:

  1. Tykkään tuoksuista paitsi kasvoille levitettävissä tuotteissa. Vaikkakin lempi kasvoöljyni, dermosil primo, tuoksuu aika voimakkaastikin sitrukselle. Mutta sen tuoksu ei ole lainkaan teennäinen vaan "aitoa tavaraa" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvotuotteissa tuoksuttomuus on kyllä plussaa. Pois pestävissä tuotteissa, kuten suihkugeeleissä tuoksua saa olla reilusti, koska yleensä tuoksu ei jää iholle :)

      Poista
  2. Makuasiat on kyl niin jänniä,mä taas kartan sitruunaa! Jotenkin en vaa pääse yli mielleyhtymästä vessanraikastintuotteisiin.. :D Bootsilla on kyl tosi paljon eri sitrustuotteita,nappaa seuraavan kerran isompi kassi matkaan :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen vessasitruuna on kyllä aika paha, mutta onneksi sitruunoista löytyy paljon eri vivahteita. Nyt jos menisin Bootsille, niin hamstraisin halpoja suihkugeelejä, koska tuoksuja oli niin paljon :)

      Poista
  3. Mulle voi kaupata ruusun tai jasmiinin tuoksulla mitä vain. :D Sitruuna on hankala, mä tykkään jos se on aito, mutta siinä on aina suuri vaara, että haisee vessanraikastamelle ja sitten se on ihan no-no. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruususta olen alkanut viimeaikoina tykätä, mutta jasmiini ei ole koskaan ollut suosikkini :). Sitruuna on vähän riski tai mahdollisuus, yleensä tykkään lähes kaikista sitrustuoksuista :D

      Poista
  4. Toi Bootsin sitruunasuihkugeeli kuulostaa aivan ihanalta! Mä en itse juurikaan suosi sitruunan tuoksuista kosmetiikkaa, paitsi juuri suihkugeeleissä, joissa ne on varsinkin kesäaikaan ihanan pirtsakoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kelpaa kaikki sitrusjutut, ei tarvitse kuin sanoa sitruuna niin olen heti ostamassa :D

      Poista
  5. Tällä hetkellä tuntuu hunaja ja vanilja olevan pop. Tätä ennen oli marjaisat tuoksut. Mitähän seuraavaksi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joku aika sitten vaniljakausi, mutta sitten kyllästyin ja pari vaniljaista kosmetiikkatuotetta jäi kesken :D

      Poista
  6. Ai että nämä kuvatkin piristävät :D. Tykkään sitruunantuoksusta tosi paljon, ja käytän tuoksukokoelmastani ylivoimaisesti eniten kahta sitrustuoksua (Voyage d'Hermes ja Thierry Mugler Cologne).
    Jane Iredalen LipDrink tuoksuu ihan sitruunalle ja sisältääkin sitruunankuoriöljyä: http://sinistapintaa.blogspot.fi/2015/05/jane-iredale-uutuus-lipdrink-spf-15.html Oli jännä törmätä sitruunaiseen huulivoiteeseen! Myös Dr. Hauschkan Melissa Päivävoiteen sitrustuoksu hämäsi aika paljon aluksi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, Jane Iredale kuulostaa niin hyvältä :). Limen tuoksuisia huulivoiteita olen käyttänytkin, mutta sitruuna on jäänyt väliin.

      Poista
  7. Joskus sitrustuoksut haiskahtavat wc-ankalta, mutta parhaimmillaan, voi ah! Lushin Happy hippy -suihkugeeli on ihanan sitruksinen, tykkäisit varmasti.:) Tuo Lemon juice & Glycerinen rasva oli mielestäni aivan liian kevyttä, vaikken edes ole mitenkään kuivaihoinen. Tuoksu siinä on kyllä kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä laittaa Lush muistiin, muitakin Lushin sitruunatuoksuja muistan kehutun. Lemon juice & glycerine on tosiaan aika kevyttä, mutta siksi se on hyvä kesällä ja talvella sekoittelen sitä paksumpiin voiteisiin :)

      Poista
  8. Dr. Hauschkan sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide tuoksuu aivan ihanalle, suorastaan vähän happamalle sitruunalle. Yksi lemppari ehdottomasti! Myös Yves Rocherin kausisarja sitruuna-basilikan tuotteiden tuoksu oli kovasti mieleeni. TBS:n Sweet Lemonista tykkään myös. Niin ja L'Occitanen Verbenasta! Sitrukset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loccitane onkin tullut tutuksi Livboxin kautta, ja Verbenasta tykkäsin kovasti. Yvesit jäi testaamatta, kun sen verran harvoin teen sinne tilausta. Kiitos suosituksista :)

      Poista
  9. Multa löytyy ihan sekalainen seurakunta kaikkia. :D Sitruuna on kyllä varma ja hyvä valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelu onkin hyvästä, mutta itselläni on tapana valita aina se sitruuna, jos sitä on tarjolla :D

      Poista
  10. Lime ja sitruunahan on omat lempparit kaikista ja arvaa olenko Bootzista raijannut pullotolkulla noita suihkugeelejä, purnukan malli hieman muuttunut, oli aiemmin kulmikkaampi. On täydellisin Lime ikinä kyseisestä sarjasta ja mikä hinta. Ukkelikin joutunut niitä raijaamaan. Tykkään muuten tuosta Juicynkin sarjasta, yllättävän kivoja. Lavera pääsee aika lähelle tuota Bootzia, siis ne limet. .) Iloista uutta vuotta Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun pääsisi taas näitä hamstraamaan, mutta tuskin on ihan heti Lontoon reissua tiedossa. Limet ja sitruunat ovat aivan parhaita tuoksuja. Iloista vuotta sinullekin Tiia :)

      Poista