sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Suklaata hiuksiin

Suklaa hoitaa mieltä ja nyt myös hiuksia. Faith In Naturen Chocolate-sarjan shampoo ja hoitoaine olivat jo pitkään kutkutelleet mielessäni, koska eihän mikään voi olla herkullisemman kuuloista kuin suklaa.


Luomusuklaata sisältävä shampoo näyttää kuin herkkua olisi sulatettu ja laitettu pulloon. Tottakai odotin tuotteelta suklaan tuoksua, mutta se olikin vehreän yrttinen. Jos oikein kovasti nuuhkin, niin silloin voi huomata suklaan vienon tuulahduksen. Tosin en voi tietää johtuuko se siitä, että tiedän tuotteiden sisältävän suklaata vai onko tässä oikeasti suklaan tuoksu? Luulen, että usein pelkkä tieto tietystä ainesosasta voi saada nenän haistamaan sen.


Shampoo tuntuu käsissä ylellisen pehmeältä, joten tätä on ilo levittää päänahkaan. Huuhdellessa hiukset ovat pikkuisen nahkeat, muttei mitenkään katastrofaaliset kuivat. Joskus shampoot saattavat jättää hiukset niin hamppuisiksi, että olen tarttunut heti hiusnaamioon ja öljypulloon pelastaakseni tukan kuivalta pörröisyydeltä, mutta nyt tilanne ei tuntunut niin pahalta.


Jos shampoo oli kuin tummaa suklaata, niin hoitoaine on herkullisen valkosuklaan sävyinen. Sama vihreä tuoksu on tässäkin, mutta hieman miedompana. Myös hoitoaineen pois pesemisen jälkeen oli pieni nahkeuden tunne tukassa, mutta molempien tuotteiden tehot ilmenivät vasta hiusten kuivumisen jälkeen. Tukkaan tuli kiiltoa ja elävyyttä, jota minun hiukseni ehdottomasti kaipaavat. Hiusten rakenne näytti tämän duon jälkeen tavallista paremmalta eikä ilmavuuden puutettakaan ollut.Suklaata ja salviaa sisältävä Chocolate-sarja on tarkoitettu etenkin tummille hiuksille, mutta sisällyksessä ei ole esimerkiksi värjääviä aineita, joten kaikki uskaltavat näitä kokeilla. Shampoo ja hoitoaine sopivat myös vegaaneille, ja ovat vapaita keinotekoisista väri- ja säilöntäaineista.

Hintaa Faith In Nature hiustuotteilla on noin 7 € esimerkiksi Life-kaupoissa.

18 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloisia tuotteita! Ja olipa kiva kuulla että saa Lifestä ja halpaan hintaan. Menivät ostoslistalle, mikäpä ihanampaa kuin suklaan tuoksu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punnitse & Säästä myy myös näitä, jos ei netistä halua tilata. Suklaan tuoksu oli siis aika vieno näissä :)

   Poista
 2. Ihanan näköiset pullot! Eivätkä ole hinnallakaan pilatut. Pirtsakkaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa mielenkiintoisilta tuotteilta! Itsekin kyllä ajattelin, että noissa olisi sitten myös ollut enemmän sitä suklaan tuoksua, mutta varmaan ihan hyvä noinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä todella makea suklaan tuoksu voisi alkaa nopeasti kyllästyttämään, mutta näissä on kiva luonnollinen tuoksu :)

   Poista
 4. Olen käyttänyt taannoin merkin suklaa-suihkugeeliä, joka oli aika kiva, mutta ei tosiaan mitenkään supersuklainen. Olisin toivonu överisuklaisempaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkugeelissä mäkin haluaisin enemmän suklaan tuoksua, mutta ehkä hiustuotteissa luonnollisuus voi olla parempi, etenkin jos tuoksu tarttuisi hiuksiin :D

   Poista
 5. Kuulostaapa ihanilta, suklaantuoksulle ei voi sanoa ei. :D

  VastaaPoista
 6. Kaikki missä on suklaata ei voi olla muuta kuin ihanaa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se tuntuu olevan :). Kaikki tuotteet houkuttaa, joissa on suklaata :)

   Poista
 7. Ooh! Kuulostaapas ihanilta! Näitä voisin ilomielin hankkia itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun hiukset ainakin tykkäsivät, ja luonnollisuus on aina plussaa :)

   Poista
 8. Mä olen joskus vuosia sitten käyttänyt Tigin bruneteille suunnattua shampoota ja hoitoainetta, jotka tuoksui tosi karamellisilta ja suklaisilta :) Ne oli kyllä ihania! Näistä tuotteista en ole kuullutkaan, mutta toisaalta en ole ihan vielä luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteille lämmennyt, vaikka muuten luonnonkosmetiikkaa rakastankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tigin tuotteita en ole paria muotoilutuotetta enempää testannut, mutta merkin tuoksuja aina kehutaan :). Mulla on muutamia suosikkeja luonnollisista hiustuotteistta, ja nämäkin ehdottomasti kuuluvat niihin.

   Poista
 9. Oon käyttänyt näitä joskus useammankin pullon. Nyt menee taas ostoslistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet myös tykännyt näistä. Munkin pitäisi ostaa näitä jo lisää, koska kumpikin pullo tyhjeni juuri :)

   Poista