tiistai 5. tammikuuta 2016

Miniatyyrikosmetiikkaa

Kosmetiikassa matkakokoiset tuotteet ovat heikko kohtani. Näin pienet purnukat ovat vain niin suloisia! Esittelen muutaman luonnonkosmetiikkatuotteen minikoossa, jotka ovat päätyneet minulle esimerkiksi kaupanpäällisinä.


Pinks Boutiquen Rose Balm voide sisältää ruusuista sheavoita. Kiinteä voide sulaa sormien lämmössä pehmeäksi ja helposti iholle levitettäväksi. Kuiville kasvoille ja käsille Rose Balm on hoitavaa ihanuutta. Voide ottaa aikansa imeytyäkseen, joten yökäyttöön tämä on loistava. Pinks Boutique on ehdottomasti merkki, johon haluaisin perehtyä paremmin.


Caudalie Premier Cru silmänympärysvoide on ylellisen näköinen kiiltävässä kuoressaan, vaikka kyseeessä onkin vain pikkuinen näytetuubi. Voiteen erikoisuus on nopea "sulaminen" iholle. Tuubista puristettaessa voide vaikuttaa hyvin täyteläiseltä, mutta muutama sormenpyöräytys iholla ja voide on kadonnut. En tiedä johtuuko se voiteen paksuudesta, mutta tämä tuntuu myös todella tehokkaalta kireämmälläkin iholla.


Vapour näytteet kiinnostivat minua etukäteen kovasti, koska en ole ennen käyttänyt täysin luonnollista meikkivoidetta tai pohjustajaa. Minulla on näytteet Stratus Soft Focus Instant Perfector primer sävy 902 ja Atmosphere Soft Focus Foundation sävy 100.


Molemmissa tuotteissa oli sama ongelma. Koostumukset ovat niin juoksevia, joten heräsi ihmetys onko näiden todella tarkoitus olla niin nestemäisiä? Googlaamisen perusteella myös muiden kuvissa ainakin primer näyttää hyvin lirulta. Ravistamallakaan vesimäinen koostumus ei muuttunut kummemmaksi. Meikkivoiteella ei saa mitään peittoa, mutta primer jättää iholle pehmeän ja heleän pinnan.


Näytepussit jäävät helposti nurkkiin pyörimään, mutta muuten pienet matkakoot tulee minulla aina käytettyä ja etenkin, jos on näin mielenkiintoisia tuotteita.

10 kommenttia:

 1. Voi kun söpöjä! Mä oon kans heikkona näihin minikokoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minikoot tulee aina varmasti käytettyäkin, eikä tarvitse pelätä että ne jäävät pyörimään nurkkiin :)

   Poista
 2. Vapour on kiinnostava merkki, mutta harmi että voiteet ovat noinkin liruja. :I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulinkin ensin, että onko näissä jotain vikaa, mutta ilmeisesti ei :)

   Poista
 3. Mulla sama pussit jää käyttämättä, mutta kunnon pakkauksissa olevat minit tulee käytettyä melkein aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetan aina välillä käyttää näytepussejakin, mutta niitä vaan kertyy niin paljon ja en tykkää leikata niitä auki :D

   Poista
 4. Suloisia, tuo Gaudalie näyttää ihanalta. <3

  VastaaPoista
 5. Minijutut on ihania! Sen lisäksi, että ne ovat söpöjä, ovat ne käteviä matkalla ja tulee edullisemmaksi kokeilla esim. uusia tuotesarjoja matkakokoisten pakkausten avulla kuin "normipakkausten".

  P.S: Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin vähän hintavimpien tuotteiden kohdalla matkako on loistava, kun pääsee esim. viikon ajan testailemaan. Näytepussin kanssa on aina nopean kuivumisen vaara. Kiitos :)

   Poista