tiistai 26. tammikuuta 2016

Nokkonen, lime ja neutraali

Taidan olla voiteiden suurkuluttaja, koska niitä vaan menee talvella reipasta tahtia. Kulutus kasvaa heti, jos pakkasmittari laskee reippaasti miinukselle. Jos ennen ajattelin kosteusvoiteita vähän tylsiksi tuotteiksi, niin nykyään osaan arvostaa ihania tuoksuja, vaihtelevia koostumuksia ja kosteuttavuuden tasoja, jotka sopivat eri tarpeisiin.


Kaikki, jotka ovat purkin tai pari käyttäneet Laveraa tietävät, että merkillä on oma tunnistettava tuoksu. Arvasin Lime Sensation voiteestakin, ettei se ole aivan perinteisen raikas tai kirpeä, vaan tuoksu on lämmin sitrus. Vartalovoiteena tämä on riittävän kosteuttava. Ei talvipakkasilla se kaikkein hoitavin, mutta kylmällä säällä sekoittelen paksumpia voiteita ohuempiin, joten molempia tarvitaan.


Kosmetiikassa vaaleansininen on väri, joka viestii minulle tavallisuudesta ja yleisvoiteesta, joita en miellä kovin tehokkaiksi. Tästä syystä en ole ollut kiinnostunut Laveran Basis Sensitiv-sarjasta, mutta nyt mieli muuttui. Käsivoide osoittautuikin tosi hyväksi kosteuttajaksi. Mantelin tuoksuinen voide lupaa kosteuttaa myös kaikista kuivimmatkin kädet, ja tämän voin allekirjoittaa. Iholle jää hetkeksi hieman samettisen tahmea pinta, joten voide ei imeydy aivan hetkessä, mutta silti riittävän nopeasti. 


Kehuttua Madaran Nokkonen-kasvosuihketta en ole kokeillut, mutta neutraalin tuoksuinen, herkälle ja kuivalle iholle suunnattu pieni voidetuubi tarttui matkaan I Love Me-messuilta. Tämän sanotaan olevan herkkäihoisten versio aiemmin ilmestyneestä Pihlaja-voiteesta.


Nokkonen-voide on monitoimituote, jota voi laittaa niin kasvoille, käsille ja vartalolle. Paksuhko voide sopii etenkin puhdistuksen jälkeen kasvoille, jolloin vähän tehokkaampi kosteutus on tarpeen. Pidän jotenkin todella viehättävänä käyttää voidetta, jossa on nokkosta. Kasvi joka luonnossa polttaa ihoa, mutta voidemuodossa hoitaa hellästi. Mahtava kontrasti!

13 kommenttia:

 1. Tuo käsivoide on yksi minunkin suosikeistani. Tuoksu on aivan mahtava ja sopivan mieto. Nokkosvoidetta tuli käytettyä etenkin kesällä ja syksyllä, kun iho oli eri tavalla herkkä, kuin kylmyydestä. Ihoärsytyksiin se tehoaa kyllä nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tykännyt Nokkosesta myös talvella, koska iholla alkaa tuntua pientä kuumotusta esim. suihkun jälkeen. Silloin Nokkonen on tehonnut hyvin :)

   Poista
 2. Laveran tuossa sinisessä linjassa on mun mielestä aika vinha tuoksu! Jotenkin jään aina nuuskimaan enkä edes tiedä tykkäänkö vai en :D Tuotteena tuo käsivoide on ihan superi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun mielestä just se tunnusomainen Lavera tuoksu, josta on vaikea muodostaa mielipidettä :D

   Poista
 3. Laveran Basis Sensitiv -tuotteet tuoksuu oikeasti niin ihanilta <3 Mutta Laveran tuoksut on kyllä muutenkin kaikki niin ihanan makeita ja koukuttavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun nenään ne on vähän poikkeavia tuoksuja, mutta ei silti pahoja :)

   Poista
  2. Mä en normaalisti tykkää raikkaista tuoksuista, mutta tuo on mulle sellainen "hyvän raikas", kun ei ole niin perinteinen tuoksu :D

   Poista
 4. Laveran käsivoidetta on tullut käytettyä monta tuubillista, se on vaan hyvää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sain tuon pikkutuubin messuilta, koska muuten en varmaan olisi tätä ikinä kokeillut :)

   Poista
 5. Laveran Lime on paras lime mitä Suomesta saa! <3

  VastaaPoista
 6. Tämä talvi on saanut kyllä kuluttamaan voiteita enemmän kuin normaalisti. Iho oikein huutaa rasvaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin suihkussa käymisen jälkeen saa rasvata huolella, ettei iho ala kipristellä. Ihoa auttaa myös suihkuöljyjen käyttö :)

   Poista