sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kanervalla karvojen poistoon

Tämä unisex-tuote liittyy niin miehille kuin naisillekin tuttuun asiaan. Karvat pitäisi saada pois ja mieluiten helposti. Flow´n uusi Kanerva saippua sopii niin parranajoon kuin säärien sheivaukseen.


Kauniin violetti saippua tuoksuu nimensä mukaisesti kanervalle, joka on minulle kosmetiikassa aika uusi tuoksu, mutta oikein miellyttävä tuttavuus. Pakkaus on väreiltään enemmän naisiin vetoava, joten huomaakohan miehet tätä heillekin sopivaa tuotetta kaupan hyllyllä. Markkinoijat ovat aika hyvin onnistuneet iskostamaan, että miesten kosmetiikkapakkausten tulee olla väreiltään esim. musta tai sininen, jotta siihen kehtaa kaupassa tarttua.

Ja se onkin sitten toinen asia onko miesten ja naisten kosmetiikalla mitään eroa ja tarvitseeko niillä ollakaan. Itse sanoisin, että ei. Täällä ainakin poikaystävä käyttää mielellään esim. Lumenen "naisten" kosteusvoiteita, kunhan purkki on sininen, kuten Arctic Aqua tuotteissa :D


Saippua vaahtoaa aika vähän, mutta se ei ole mielestäni tärkeintä, vaan iholle saatava liukas pinta. Olen pyörittänyt saippuaa märissä käsissä, ja sen jälkeen hieronut liukkauden säärille. Kannattaa vaan muistaa pestä kädet välillä, koska höylää ei ole helppo käyttää luistavilla sormilla. Saippualla saa iholle miellyttävän, kitkattoman ajelupinnan. Kanerva saippua on hyvä vaihtoehto geeleille ja vaahdoille, jos arvostaa luonnollisuutta sekä kotimaisuutta. Kannattaa ostaa myös alusta, jotta saippua pääsee kuivumaan ilmavasti.


Flow Kanerva saippua maksaa Biodellyssä* 10,50 €. Saippuat ovat yleensäkin todella riittoisia, ja uskon, että tästäkin palasta riittää iloa pitkään.

*mainoslinkki.

18 kommenttia:

 1. Juuri tällaisia tuotteita olen kaivannut jo pitkään kotimaan markkinoillekin. Viime aikoina olen käyttänyt suihkuöljyjä (Dermosil, Nivea) sheivaukseen ja joskus tilailin iHerbista sheivausvoiteita. Kiitokset taas hyvästä vinkistä, tämä täytyy hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin melko uusi tuote, joka tuli muistaakseni joulukuussa myyntiin. Toivottavasti tykkäät tästä :)

   Poista
 2. No tämä on meikäläiselle uutta! Kanervalle tuoksuvuus ja sheivausaine palasaippuan muodossa. Kuulostaa aika houkuttelevalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin tämän nähdessäni, että sheivaussaippua olisi ihan uusi juttu, mutta toki monilla luonnonkosmetikkamerkeillä on näitä aiemminkin ollut :)

   Poista
 3. Tääpäs vaikuttaa kivalta. Edelleen on säilytysongelmaa noiden palojen kanssa, mut muuten voisin tota käyttää :) Kanerva kuulostaa hyvältä tuoksuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos saippuapaloja kertyy useita, niin silloin ne kyllä vie liikaa tilaa kaapissa :)

   Poista
 4. Onpas kivan oloinen tuote, varmaan käytössä huomaa parhaiten sen eron vaikka tavan saippuaan verrattuna :D Mä oon ihan ronskisti käyttänyt vanhoja, sopimattomia hoitoaineita tässä tehtävässä, mutta tämä voisi olla siinä mielessä kiva tuote, että perheen karvanaama voisi käyttää tätä parranajamisessakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallinen saippua voisi olla vähän liian kuivattava tähän verrattuna, koska tällä saa sitä miellyttävää kitkattomuutta. Saippua on kyllä näppärä, jos molemmat voi käyttää samaa tuotetta :)

   Poista
 5. Tätä pitää kyllä kokeilla, vaikka sheivaan useimmiten vain suihkugeelin avulla. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei perus suihkugeelit riittäisi, joten etsin aina uusia kikkoja sileämpiin sääriin :)

   Poista
 6. Olipas kiva tämmönen uusi tuttavuus! :) oon niin laiska geelien käyttäjä, että tää ois varmasti mainio tuote myös mulle :)
  Kivaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän yleensä geelejä, koska niillä saa hyvän liukkaan pinnan mutta niin saa tälläkin. Hyvää viikkoa myös :)

   Poista
 7. Tätä voisin kyllä kokeilla! Meillä on ollut yhteisessä käytössä miesten partavaahtoja. Ne tuntuvat loppuvan todella nopeasti. Täytyy pitää tämä mielessä, kun seuraavan kerran menen käymään Ruohonjuuressa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät, jos päädyt kokeilemaan. Vaahdot ovat vähän hankalia, koska ne tuntuvat aina loppuvan yllättäen, mutta tästä ainakin huomaa milloin on tarve uudelle :)

   Poista
 8. Onpahan mielenkiintoinen, avoin tälle uutuudelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin sellainen tuote, jonka tiesin heti haluavani ja muutkin Flow´n uutuudet vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta :)

   Poista
 9. Taas yksi lisää "testattavaa" -listalle ;) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että blogistani löytää tuotteita, joita haluaisi kokeilla :)

   Poista