torstai 15. syyskuuta 2016

Uutta ja ihanaa ihonhoitoon / SO`BiO Etic

Ranskasta tuntuu tulevan paljon mielenkiintoista luonnonkosmetiikkaa, joista yksi uusi tulokas Suomessa on SO´BiO Etic. Minulla oli ilo testailla tätä ranskalaista merkkiä, jonka tuotteiden laatu vakuutti minut ja silti hinnat sopivat joka kukkarolle. 


Herkän ihon Kehäkukka misellivesi tulee hulppeassa 500 ml pakkauksessa, joten ahkerallekin käyttäjälle riittää tästä iloa pitkään. Misellivesi tuntuu kasvoja tasapainottavalta eikä lainkaan kuivattavalta. Tämä on loistava etenkin aamulla, kun tarvitsen kasvot puhtaaksi, mutten halua kuivattaa ihoani.

Käytän misellivesiä illalla kakkosvaiheen puhdistajana, joten en koskaan irrota meikkiä pelkästään vain misellin avulla. Vaikka kovasti pidänkin misellivesistä, niin minulla ei riitä maltti meikin pesuun pelkästään sen avulla. Seuraavana esiteltävä öljypuhdistus on tuote, joka sopii tähän hommaan parhaiten ja misellivedellä voi viimeistellä ihon putipuhtaaksi.


Anti-aging puhdistusöljy oli juuri sellainen tuote, josta odotinkin pitäväni. Kiinteän oloinen öljy sulaa juoksevammaksi kasvoille hierottaessa ja vie samalla meikin mennessään. Kasvoille jää pikkuisen öljyinen pinta huuhtelun jälkeen, joten kannattaa pyyhkäistä kasvot vielä misellivedellä. Suosittelen puhdistusöljyä etenkin kuivaihoisille, koska tuote on erittäin hellävarainen puhdistaja.

Auringonkukka- ja arganöljyä sisältävä (ja niille tuoksuva) puhdistusöljy sopii myös silmämeikin poistoon. Pari tippaa levitettynä vanulapulle ja hetken vaikutusaika, niin ripsiväri lähtee helposti pois. Vedenkestävällä maskaralla en ole toimivuutta testannut, koska käytän vain vesiliukoisia ripsareita.


Mattapintaista ihoa lupaavat kasvovoiteet ovat minulla ahkeralla käytöllä joka päivä, joten mielenkiinnolla lähdin testaamaan Aloe Vera Mattifying Cream voidetta. Tuote sisältää mm. aloe veraa, puhdistavaa sitrusta ja huokosia supistavaa sinkkiä. Vaikka kyseessä on rasvoittuvan ihon voide, niin tämä tuntuu kosteuttavan kasvoja. Voide antaa kasvoille pehmeän mattapinnan, mutta kesällä tämä voi olla liian hoitava helposti rasvoittuvalle iholle. Uskon, että talvea kohti mennessä tälläinen hoitavampi mattavoide voi olla hyvä valinta.  

Pitää vielä mainita voiteen ihanasta tuoksusta! Se on makea, mutta myös sitrukset ovat huomattavissa. Aloe Vera Mattifying Cream on varmaan yksi herkullisin kasvovoide, jota olen käyttänyt. Muutenkin näissä kaikissa SO`BiO Etic tuotteissa on erittäin miellyttävät tuoksut, jos perinteisen vihreät luonnonkosmetiikkatuoksut ei nappaa.


Perfect Skin Corrector seerumi sisältää antioksidanttista lootuskukkaa, ihohuokosia supistavaa taikapähkinää, hyaluronihappoa sekä talituotantoa tasapainottavaa sinkkiä. Seerumi lupaa hälventää ihon pieniä epätäydellisyyksiä ja häivyttää pieniä juonteita. Ensiksi ihastuin soman pikkuruisessa lasipullossa tulevaan pakkaukseen. Pumppupullo vaikutti aika pieneltä, mutta se sisältää kuitenkin 30 ml, joka on hyvä määrä tuotteelle, jota käytetään vähän kerrallaan.

Ryppyjen hälventymiseen en osaa ottaa kantaa, koska niitä ei onneksi vielä juurikaan ole. Mutta seerumi yksinkertaisesti tuntuu hyvältä iholla. Se kosteuttaa, pehmentää ja vähentää ihon kiiltämistä. Seerumi toimii hyvin yhteen aiemmin esitellyn mattavoiteen kanssa, koska Perfect Skin Corrector auttaa pitämään ihon pidempään kiillottomana. Voin käyttää seerumia ihan yksinään päivällä, koska sen hoitavuus riittää ainakin vielä tähän aikaan vuodesta. Tässä on myös hiukan samantyylinen makea tuoksu kuin kasvovoiteessa.


SO´BiO Etic on hyvä uutuus kotimaan luonnonkosmetiikkamarkkinoilla, koska koin, että tuotteissa on todellakin hinnat ja toimivuus kohdillaan. Valikoimissa on runsaasti valittavaa etenkin ihonhoito- ja puhdistustuotteiden suhteen. Omaksi suosikikseni nousi seerumi, joka teki kasvoistani pehmeän mattapintaiset.

SO´BiO Etic tuotteita voi ostaa Rosalis-nettikaupasta. Tässä on vielä hinnat sekä suorat linkit tuotteisiin (en hyödy linkkien klikkaamisesta).

Kehäkukka misellivesi 9,15 € / 500 ml
Anti-aging puhdistusöljy 10,10 € / 150 ml
Aloe Vera mattifying cream 10,45 € / 50 ml
Perfect Skin Corrector seerumi 14,50 € / 30 ml



Tuotteet on saatu testiin.


10 kommenttia:

  1. Näyttää jotenkin apteekkimaisen tehokkaan näköisiltä ulkomuotonsa puolesta. :) Ei tullut jotekin luonnonkosmetiikka heti mieleen, hieman samantyylistä pakkaamista kuin Gamardella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on hiukan enemmän väriä kuin Gamardessa, joten kiinnittäisin merkin tuotteisiin varmasti huomiota niitä kaupassa nähdessäni :)

      Poista
  2. Onpa kivan tuntuinen uusi tuttavuus. Putelitkin ovat somat. Seerumia olisi ehdottomasti päästävä testaamaan, mulle kun kaikki ryppyjä hälventävät tuotteet ovat lähinnä sydäntä<3 Papukaijamerkin annan kotimaisesta nettikaupasta, koska en kovin mielelläni ulkomailta tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä innostuin heti S0´BiO Etic sarjasta, koska tosiaan Rosalis on kotimainen nettikauppa, tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja hinnat ovat edulliset. Siinä on aika hyvä yhtälö :)

      Poista
  3. No nyt kyllä kiinnostuin, misellivesi- ja öljyputsarifanityttöä ilahduttaa erityisesti nuo edulliset hinnat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin käytän tosi paljon misellejä ja puhdistusöljyjä, joten on aika huikeaa saada 500 ml kympillä :)

      Poista
  4. Kuulostaa kiinnostavalta sarjalta! Toivottavasti tulisi myyntiin myös jonnekin mistä näitä pääsisi hiplailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin, että olisipa kiva, jos tuotteita olisi vaikka jossain marketissa myynnissä, niin saatavuus olisi helpompaa :)

      Poista
  5. Nyt onkin ihan uusi merkki, mutta aika kivan pirtsakat putelit. :)

    VastaaPoista