keskiviikko 2. marraskuuta 2016

AHA/BHA- kasvovettä ja ihana etananaamio

Viime vuonna kirjoittelin jonkun verran korealaisesta kosmetiikasta, joka on todella kiehtovaa ja erilaista mihin länsimaissa on totuttu. Korealaisissa ihonhoitorutiineissa käytetään useita vaiheita ja lukuisia tuotteita, eikä pidä suinkaan unohtaa naamioita. Minulla on suunnitelmissa taas perehtyä enemmän korealaisten ihonhoitotuotteiden maailmaan, ja tässä on siitä pieni vilaus.


Misshan Time Revolution Clear Toner tulee kauniin pelkistetyssä pakkauksessa, joka henkii laatua. Kasvovesi sisältää mietoja AHA- ja BHA-happoja, jotka auttavat saamaan ihosta pois sinne jääneen lian, rasvan ja kuolleet ihosolukot. Mukana on myös fermentoitua (käymisprossessin läpikäynyttyä) hiivauutetta, jonka tarkoitus on parantaa ihon luonnollista solukiertoa, ja näin saadaan ihosta puhtaampi, kirkkaampi ja tasaisempi.

Ekalla käyttökerralla hieman jännitin ovatko hapot tujuja, mutta kasvovesi on hellävarainen eikä iholla näkynyt tai tuntunut punoitusta. Olen käyttänyt kasvovettä jo parisen kuukautta ja koen, että se auttaa ihoa pysymään kirkkaampana. Alussa minulla tuli hieman näppyjä leukaan, mutta en tiedä johtuiko se kasvovedestä vai oliko se sattumaa. Joskushan happoja sisältävä tuotteet voivat saada ihon tuottamaan näppyjä, joka kertoo sen tehosta ja ihon puhdistumisesta.

Ajattelin seuraavaksi ostaa korealaisia tuotteita, joissa on hiukan enemmän AHA- tai BHA-happoja. Toivon, että näin saisin lisää apua mustapäihin ja huokosten puhtauteen.


Benton Snail Bee High Content Mask Pack oli superkiinnostava, koska onhan etanoista puhuttu jo pitkään kosmetiikassa. Naamio on mukavan kostea, koska se sisältää veden sijaan 66 % teepensaan lehtivettä ja 20 % etanaseerumia. Monelle ajatus etanaseerumista voi vaikuttaa ehkä hieman inhalta, mutta naamio tuoksuu neutraalille eikä etanoita ei vahingoiteta seerumin hankinnassa. "Etanaseerumi on yhdiste, jota saadaan lypsämällä tarhakotiloista niiden ihonsa uudistumisprosessia varten tuottamaa maitomaista eritettä" lähde.

Bentonin naamio lupaa rauhoittaa ja ravita ihoa. Se sopii jokaiselle ihotyypille, myös herkälle iholle sekä epäpuhtaalle iholle. Etananaamio pysyy kasvoilla hyvin, vaikka liinanaamiot usein meinaavatkin irtoilla ja riippua reunoista.

30 minuutin jälkeen otin naamion pois ja hieroin kasvoille jääneen seerumin ihoon. Kasvoja ei siis tarvitse eikä kannata huuhdella käytön jälkeen. Kasvot näyttivät naamion jälkeen raikkaan tasaisen väriseltä, mutta paras puoli oli tunne. Kasvot tuntuivat todella pehmeiltä ja kosteutulta. Voisin uskoa, että erityisesti talvella tälläinen kosteustushoito tekisi todella hyvää kuivuudesta kärsiville kasvoille. Käytin naamion päivällä, ja suljin sen takaisin pakkaukseensa, koska illalla pyyhkäisin siitä vielä seerumia kasvoille, ettei mitään mene hukkaan.


Misshan ja Bentonin tuotteita myy Bearel-nettikauppa. Korealaista kosmetiikkaa myyvä suomalainen nettikauppa onkin hyvä juttu, jottei kaikkea tarvitse tilata ulkomailta. Benton etananaamio maksaa kertapakkauksessa 2,50 € ja Misshan kasvovesi 24,95 €.

Sain tuotteet elokuussa Bearelin instakilpailun kautta. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä oli tosi tehokas naamio ja sai minut kiinnostumaan korealaisista maskeista :)

   Poista
 2. Misshan kasvovesi houkuttelisi jo tuon todella tyylikkään pullon takia ja tietysti sisältökin merkkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli tästä heti mieleen joku tyyriimpi selektiivinen merkki :)

   Poista
 3. Happotuotteet ovat olleet itselläni kovassa käytössä, nyt tosin pidän niistä taukoa. Ihmetyksekseni iho on voinut hyvin, jopa ehkä paremmin kuin happojen kanssa :O Luulen, että vuodenaika on nyt iholleni liian haastava ja mun on parempi jättää hapot suosiolla ensi kevääseen, tai tyyliin kerran kuussa käytettäviksi :D Mikä on harmi, koska uskon ja luotan erilaisiin happotuotteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään käyttää happotuotteita juuri nyt, kun aurinkoa ei juuri näy, niin ei tarvitse huolehtia ihon palamisesta :D. Kesällä (ja muulloinkin) pitäisi aina käyttää aurinkosuojaa, mutta happotuotteiden kanssa tulisi olla vielä tarkempi auringon kanssa.

   Poista
 4. Apua mikähän nettijumi on kyseessä, koska en näe läppärillä blogisi kuvia, enkä mobiilillakaan. Myöskään Mummi ja minä kuvia en näe, vaikka ne näin aiemmin. Toivottavasti menee ohi ja on vain täällä päässä ongelma. Mukavaa viikonloppua Maija <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Se myös palauttaa ihon pH:n happamalle puolelle, joten se sopii hyvin yhteen esimerkiksi käyttämäni BHA-nesteen kanssa :)

   Poista