sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kosteuttavat geelisukat

Sis.mainoslinkin*


Olen todella laiska rasvaamaan jalkoja, ja nyt kylmien tuulten puhaltaessa sen kyllä huomaa. Jalkapohjissa näkyy kaikkea ei niin kivaa kuivuuden merkkiä. Käytin nämä sukkaset jo viime talvena, mutta nyt on hyvä aika julkaista teksti, jos joku miettii tälläisiä vaikka joululahjaksi.

kosteuttavat geelisukat

Geelisukat laitetaan jalkaan 20 minuutin ajaksi, joka menee mukavasti vaikka sohvalle loikoillessa. En ole näillä juurikaan kävellyt, koska paketissa lukee varoitus mahdollisista öljyjäljistä lattiassa ja toisekseen sukilla kävely on tosi erikoista. Tuntuu kuin tallustaisi hyytelön päällä. Öljyjäljistä varoittaminen on varmaan kuitenkin enemmän varotoimi, koska sukat eivät tunnu mitenkään öljyisiltä pohjasta eikä jalat muutu sukkien käytön jälkeen liukkaiksi.

Sukat voi myös pestä, mutta minulle jäi vähän epäselväksi kuinka usein pesua suositellaan? Ahkera peseminen ei varmasti kannata, koska luulisi, että tehot heikkenisivät liiallisella pesulla.


Jalkojen karhentumat pysyivät poissa sukkien säännöllisellä käytöllä, eikä ainakaan uusia kuivia kohtia ilmestynyt. Kantapäiden pahimmat kuivat kohdat pehmentyivät, mutteivat kadonneet. Sanoisin siis, että todella kuivajalkaisille sukkien tehot eivät yksinään riitä, mutta jokapäiväisellä käytöllä jalat pysyvät hoidettuna ja ehkäisevät kuivumista. Sukkien vaikutus riittää noin neljäänkymmeneen käyttökertaan, joten jokapäiväisessä käytössä sukat kestävät reilun kuukauden.

Sukkien pohjassa on "jarrukuviot", kuten lasten jarrusukissa, mutta ne eivät tunnu kumimaisilta vaan muovisilta, joten niillä ei ole hirveästi vaikutusta. Sukat eivät kuitenkaan ole erityisen liukkaat, joten villasukkamaista luistelua ei tarvitse pelätä.kosteuttavat geelisukat

Näillä sukilla ei taida olla mitään varsinaista merkkiä muuta kuin "Kosteuttavat geelisukat", joten sillä nimellä kannattaa lähteä liikkeelle. Sukat on ostettu Lifestä hintaan 15,90 €. Sukat ovat joustavaa matskua, joten näitä myydään yhtenä kaikille sopivana kokona.


Kosteuttavia geelisukkia saa myös netistä:

Apteekkituotteet* verkkokauppa myy kosteuttavia geelisukkia hintaan 16,25 €.


Seuraavaksi otan testiin Dermosilin kuorintasukat, joilla saa varmasti tehokkaampaa vaikutusta näkyviin. Kuorintasukat vaikuttavat kirjaimellisesti aika hurjan tehokkailta ja odotan innolla, kun vanha kuivahtanut nahka kuoriutuu pois.

*mainoslinkki.

9 kommenttia:

 1. Mulla on ollut Blissiltä pari kertaa tällaiset ja tykkään niistä ihan hirveästi. Nämä ovat kyllä hyvä edullinen vaihtoehto, pitää laittaa mieleen nää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan muistaakin arvostelusi Blissin sukista. Nämä eivät tosiaan ole ainakaan kalliit, ja käyttökertojakin tulee mukavasti :)

   Poista
  2. Vielä halvemmalla pääset, kun tilaat Ebaysta. :)

   Poista
  3. Olen tilannut Ebaystä paljon korealaista kosmetiikkaa, joten sieltä löytyy ainakin edullisesti kuorivia sukkia, mutta tälläisiä geelisukkia en ole hoksannutkaan katsoa.

   Poista
 2. Mäkin olin laiska rasvaamaan jalkoja, kunnes tänä vuonna oli pakko korjata tavat, sillä mun kantapäät kuivuivat ihan kopruiksi :O Ahkeralla rasvaamisella olen saanut tilannetta pelastettua, aina silloin tällöin myös kuorin jalat. Mutta raspiin en mielelläni koske, ehkä olen sen käytön suhteen varoittelun uhri. Tällaiset sukat voisivat olla jees, mutta pelkään ettei tehot kuitenkaan riitä omille jaloilleni :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta nämä sukat olivat rasvaamisen tehoja ylläpitävä tuote. Olen kuitenkin kuullut, että moni näistä pitää :)

   Poista
 3. En jaksa tehdä mitään jalkojeni eteen, joten nämä sukat voisivat olla näppärät mulle :) Enkä ole rasvannut jalkojani varmaan kertaakaan koko tänä vuonna. Kuorintasukatkin olisi ehkä syytä hankkia, mutta mua vähän ällöttää ajatus niistä :D Jalkojen hoito on kyllä mun kohdalla niin surkealla tolalla, että siinä skarppaaminen voisi olla hyvä uuden vuoden lupaus itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jalkojen tilanne siinä vaiheeessa, että kuorivat sukat tuntuvat olevan ainoa vaihtoehto :D. Eilen hoksasin tosin yhdistää öljyä ja Dermosilin kemiallisesti kuorivaa jalkaseerumia, ja se ainakin hieman pehmensi jalkoja.

   Poista
 4. kysmys geelisuksista saakohan geelipuolta ollenkaa pestä käsin

  VastaaPoista