keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Livbox marraskuu 2016

Kaikilla on varmasti vielä tuoreessa muistissa lokakuun Livbox ja siitä noussut hulabaloo. Minulla oli kova usko, että Livboxilla on kuultu tilaajien palautetta. Nyt marraskuussa oli näytönpaikka ja tilaisuus palauttaa tilaajien usko Livboxiin. Miten kävi?


Aloitetaan minun mielestäni parhaasta tuotteesta, joka oli ilahduttavasti luonnonkosmetiikkaa. Sosar Sacred Forest Peat Mask turvenaamio lupaa tasapainottaa talineritystä (lisätä tai vähentää sitä tarpeen mukaan), syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Naamiota voi käyttää kasvojen lisäksi koko vartalolle ja vaikka hiuspohjaan. Toivottavasti tämä olisi mukava naamio talveksi, koska nyt iho kuivuu helposti eikä kasvot tykkää liian tehokkaista naamioista. Sosarin naamio on 30 ml näytekoko, mutta toisaalta se on varmasti hyvin riittoisa.

Minun ei juurikaan tarvitse ostaa silmänympärysvoiteita, koska niitä aina putkahtelee eri boksien mukana.  Olin hieman spoilaantunut ja tiesin boksissa olevan jotain Lumenelta, mutta veikkasin meikkituotetta. Lumenen uusi VALO Bright Eyes All-In-One heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide on kuitenkin mielenkiintoinen tuttavuus. Silmänympärysvoide sisältää esimerkiksi pohjoisen lakkaa ja C-vitamiinia. Tummuutta ja turvotusta vähentävät ominaisuudet eivät ole ikinä haitaksi, ja tässä on aina yhtä kätevä pumppuannostelu. Täysikokoinen tuote.


Luonnollisempaa puolta edustaa myös Korresin White Tea puhdistugeeli. Kaikille ihotyypeille sopiva geeli lupaa olla hellävarainen, tasapainottava ja helposti huuhdeltava, mutta silti se jättää iholle kauraproteiinien kosteuttavan kalvon. Pitää viedä tuubi heti kylppäriin, koska monesti minikoot meinaa unohtua kaappiin. Näytekoko 16 ml.

Schwarzkopfin Got2B Glued Blasting Freeze edustaa Livboxin perinteistä puolta, koska hiuslakkoja tulee täältä aika usein. Lakka lupaa tehokasta pitoa, joten tuote lähtee ehdottomasti testiin. 100 ml matkakoko.

Dermosililtä tuli Carnival Pink huulikiilto. Tämä jää varmaan käyttämättä, koska en oikein tykkää tuubissa olevista kiilloista. Täysikokoinen.

Mukana tuli myös Flower By Kenzo tuoksunäyte sekä Atkinsinin vähähiilihydraattinen Fudge Caramel pikkupatukka.


Mukana olisi siis kaksi täysikokoista tuotetta ja näytteetkin olivat ihan runsaita. Sosarin naamio paikkasi hyvin viime boksista puuttunutta (täysikokoista) Lorealin savinaamiota. Ja mieluummin minä oikeastaan testaan Sosaria, joka on mielenkiintoinen virolainen merkki ja arvokkaampi kuin Loreal. Myös Lumenen tuote oli tosi kiva ja käyttöön tuleva tuote. Jos boksin taso olisi tälläinen joka kuukausi, niin olisin tyytyväinen. Sain marraskuun Livboxin ilmaisena tilauksista kertyneillä pisteillä sekä lokakuun boksista tulleilla hyvityspisteillä. Mutta on harmillista, ettei kaikki päässeet näin tekemään.

Boksi oli siis hyvä, mutta jos tällä piti paikata viime kuun kämmäilyjä, niin olisin odottanut vielä enemmän. En ole siis tyytymätön, mutta tälläisiä boksien pitäisi aina olla, eikä tässä ollut erityistä hyvittelyfiilistä. Livbox jää minulla nyt tauolle, kuten se oli pitkään jo ennen viimeistä paria boksia. 


PS. Arvonta on vielä voimassa, klikkaa tänne :)


18 kommenttia:

 1. Marraskuun boxi oli kyllä kiva, sen lokakuun jälkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen jälkeen kaikki ovat kivoja :D. Tässä oli oikeasti hyvän oloisia tuotteita :)

   Poista
 2. Tämä boxi vaikutti ihan hyvältä. :) Mä ainakin toistaiseksi vaan tyydyn lukemaan muiden postauksia LivBoxista, sillä en ole ihan varma haluanko tilata sitä. Ehkä pyydän sen joulupukilta lahjaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että Livboxilla yritettäisiin oikeasti vähän tsempata ja kuunnella asiakkaita, ettei tulisi lokakuun kaltaista tilannetta. Jos lahjaksi saisi bokseja, niin silloin ei ainakaan niin harmittaisi, jos olisi huono sisältö :)

   Poista
 3. Tämä vaikutti kyllä hyvältä :) Kivoja tuotteita ja mukavan monipuolisesti eri kategorioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan oli vähän kaikkea kaikille. Jatkaisin varmasti boksin tilausta, jos tälläisiä bokseja tulisi aina :)

   Poista
 4. Piristävä boxi, tykkäsin marraskuun boxista ja kaikki miltei menee omaan käyttöön.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :). Boksi tuntui tosi kevyeltä, joten ehdin jo luulla sisällön olevan pelkkiä näytteitä, mutta onneksi ei ollut.

   Poista
 5. Tämä LivBox vaikuttaa kyllä hyvältä blogipostausten perusteella, mutta munkaan mielestä ei ihan riitä korvaamaan lokakuun floppia. Muutenkin boksin taso on viimeisen vuoden aikana ollut huomattavasti matalampi, mitä se oli boksin alkuaikoina. Varmaan juuri jatkuva tason laskun vuoksi mun mielenkiinto on laskenut koko LivBoxia kohtaan. Lumenen sy-voide vaikuttaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, jos hinta ei vastaa laatua tai aiempien boksien tasoa, niin asiakasmäärät varmasti vähenevät. Harmi asiakkaiden ja Livobxin kannalta :)

   Poista
 6. Tämän olisin mielelläni itsellenikin huolinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi marraskuun sisältö tuntui ilahduttavan monia, koska mikä myrsky siitä olisi noussutkaan :D

   Poista
 7. Olettaisin, että boksit suunnitellaan sen verran etukäteen, ettei tällä boksilla vielä ehditty korvata kämmiä. Joulu- ja tammikuuta odotellessa, siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla totta, ettei tässä kuussa edes pitänyt olla mitään hyvitystä, mutta saa nähdä miten käy jatkossa :)

   Poista
 8. Kiva boksi, mutta olisin minäkin odottanut vielä enemmän WOW-tason korvausta edellisen takia. Sosarin naamio vaikuttaa kivalta, olen kerran ehtinyt testailla syksyllä ostamaani turvenaamiota. Se on kasvoilla muuten tosi jännä, kiristymisen tunne alkaa jo ihan muutaman minuutin kuluttua ja kasvoille pitää suihkuttaa kosteutta, naamion ei saa antaa kuivua kasvoille. Yritän nyt ottaa sen tehotestiin ja raportoida blogissa tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ostanut messuilta Sosaria, vaikka siellä oli se hyvä tarjous, joten esittelinkin :D. Mutta kävi hyvä tuuri, että sain sen Livboxin mukana. Mäkin koetan nykyään kastella kasvoja, jos käytän kuivuvia naamioita :)

   Poista
 9. Tuollaista sisältöä jos Livbox pitäisi aina, niin varmasti useammat jatkaisivat myös sen tilaamista. Viime aikoina ne sisällöt kun ovat olleet tosi... no, epäkiinnostavia ja liian markettimaisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tämä boksi oli hyvä, niin tästä lähtien katselen muiden blogeista mitä Livbox sisältää jatkossa. Bloggaajaboksit tilaan kuitenkin :)

   Poista