torstai 8. joulukuuta 2016

Essencen meikkivoide ja muita yllätyksiä

Essencen hyllystä joutuu usein ostamaan sitä mitä on jäljellä, koska tuotteet menevät niin nopeasti kaupaksi. Mutta ehkä juuri sen takia olenkin ostanut tuotteita, joita en alunperin ehkä ajatellut hankkivani ja näin voi tehdä löytöjä, kuten postauksessa esiintyvän meikkivoiteen.


All About Nudes luomiväripaletti sävyssä 02 Nudes on väreiltään niin minua. Luonnollisia kevyesti hohtavia sävyjä, joilla saa tehtyä silmämeikin helposti. Kädelle testattuna värit näkyvät vielä aika hyvin, mutta luomilla nuo vaaleimmat sävyt eivät juurikaan erotu toisistaan. Pigmentti on siis ihan ok ja riittää luonnolliseen päivämeikkiin, mutta paletti ei varmaan ole vaativamman meikkajan makuun. Hintaa paletilla oli 4,99 €.


Luomivärinpohjustaja I Love Stage on tosi suosittu ja moni on tähän tykästynyt. Mutta minulla tämä ei kestänyt koko päivää. Luomiväri pysyi suurimmaksi osaksi paikallaan, mutta väriä kertyi luomivakoon noin 3-4 tunnin jälkeen. Ehkäpä tämä voi olla hyvä tuote kuivemmille luomille. Aplikaattori on tosi kätevä tapa levittää pohjustaja paikalleen ja se kuivuu melko nopeasti. Pohjustajan väri näkyy yläkuvassa, jossa on testattu luomivärit kädelle. I Love Stage luomivärinpohjustaja maksaa 3,09 €.


En olisi uskonut, että ostan joskus Essencen meikkivoiteen. Jos meikkivoide maksaa 4,69 €, niin eihän siltä suuria odota. Ostin tämän jo aiemmin syksyllä, ja nyt aika moni muukin bloggaaja on löytänyt tämän edullisen helmen.

Camouflage 2 in1 Make-up & Concealer sai minut puolelleen lupauksilla korkeasta peittävyydestä ja kestävyydestä, jotka eivät olleet tuulesta temmattuja. Sävyjä taisi olla vain kolme, joista 10 Ivory Beige on vaalein. Se on yllättävän vaalea, mutta samalla myös melko keltainen. Meikkivoide peittää hyvin, tekee ihosta mattaisen eikä ole liian pakkeloidun näköinen. Essence Camouflage osoittautui yllättävän hyväksi meikkivoiteeksi, jonka ainoa iso puute on pieni värivalikoima.


Sävyn takia olen sekoittanut tätä toisen meikkivoiteen kanssa, mutta se ei ole minulle ongelma. On suorastaan epätavallista, jos käytän vain yhtä meikkivoidetta kasvoille. Harvoin löytyy täysin minun tarpeita vastaava meikkivoide sävyltä, peittävyydeltä tai koostumukselta, joten miksaus on ihan perusjuttu.


16 kommenttia:

 1. Mä oon tosi innoissani Essencestä! :) Aluksi mulla oli kauheasti ennakkoluuloja, mutta suurin osa testaamistani Essencen tuotteista on osoittautunut todella hyviksi. Tuota meikkivoidetta voisin kyllä testata. Toivottavasti sävyistä edes yksi vastaisi edes joten kuten omaa ihoni sävyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on tosi hyvä, että Essencen meikkejä alkaa nyt näkyä blogeissa enemmän, koska merkiltä löytyy oikeasti hyviä tuotteita. Olispa tälläinen merkki ollut silloin, kun itse oli teini ja rahaa vähemmän :)

   Poista
 2. En ole kokeillut mitään näistä. Essencen kivipuuteri on kyllä yllättävän hyvä, pitää kasvot mattana monta tuntia. Sitä ostan kyllä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt tosi monta sitä Essencen valkoista puuteria, ja se on yksi suosikkini :)

   Poista
 3. Mulla on Essencen Roses luomiväripaletti ja ihan mielelläni sitä käytän. Ihan kelpo paletti:) Samaa mieltä tuosta meikkivoiteesta. Sävyjä nolon vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencen luomiväreissä on hieman laatuvaihtelua, koska olen törmännyt tosi hyviin tai sitten ihan umpisurkeisiin, mutta tämä on mukavasti siitä välistä :)

   Poista
 4. Harmi, että silmämeikinpohjustaja ei kestänyt, olisi ollut kyllä todellinen budjet-luokan ratkaisu muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun luomilla harva pohjustaja kestää, mutta uskon että monella tämä silti voisi toimia :)

   Poista
 5. Täytyypä pitää tuo meikkipohja mielessä! t. meikkivoiderakastaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käyttänyt sitä ahkerasti, joten jos tosi peittävä meikkivoide kelpaa niin tämä voisi olla testaamisen arvoinen :)

   Poista
 6. Ääh, pitäisköhän sitä itsekin hankkia tuo meikkivoide testiin, kun niin moni sitä kehuu :D

  VastaaPoista
 7. Oi tota meikkivoidetta pitää ehdottomasti testata, jos vain noista sävyistä joku vastaa omaa ihonsävyäni! En ookaan ihan vähään aikaan ostanut mitään tollasta oikeesti todella edullista meikkivoidetta, joten innolla odottelen mitä tosta pidän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on paras vitosen meikkivoide, jota olen testannut. Tosi hyvä löytö, vaikka sävyt ei oikein toimi mulla :)

   Poista
 8. Tätä oli kiva lukea. Omat Essence suosikit on kynsilakat, huulipunat ja kiillot. <3 Ihanaa uutta viikkoa Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essence on oikea helmi, jonka tuotteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti :)

   Poista