sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Uutuus Bomb Cosmetics & alekoodi

Ajattelin vinkata englantilaisen Bomb Cosmeticsin tuotteista, jotka ovat vasta rantautuneet Suomeen. Merkki tarjoaa ihanaa käsintehtyä kosmetiikkaa, joista löytyy mm. kylpykuulia, saippuakakkupaloja ja kynttilöitä eikä pidä unohtaa hiusten- ja ihonhoitoa. Kaikki tuotteet ovat todella herkullisen näköisiä, joten nyt saa väriä ja tuoksuja pimeään talveen.


Sain paketin mukana pienen yllätyksen. Punaisesta laatikosta paljastui pursotettu kynttilä jouluisassa Jingleberry tuoksussa. Tuoksukuvauksen mukaan kynttilässä on vaniljaa, lämpimiä mausteita, myskiä ja meripihkaa. Varmaan nuo mausteet tuovat mieleen glögin, jota olenkin jo kitannut litrakaupalla marraskuusta lähtien.

Tässä on ihana joululahjavinkki ihmiselle, joka pitää tunnelmallisista ja tuoksuvista kynttilöistä. Kirjoitan muista saamistani tuotteista tarkemmat arvostelut myöhemmin, kunhan ehdin niitä kunnolla testailla.


Jos sinulla alkoi karkki... tai kosmetiikkahammasta kolottamaan, niin Bomb Cosmetisc tarjoaa ilmaiset postikulut tilauksiinsa koodilla BF2016. Alekoodi on voimassa vuoden 2016 loppuun saakka.


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

10 kommenttia:

 1. Eikä, voiko olla söpömpää kynttilää??? <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, ja lasisen kipon voi jatkokäyttää tuikkujen polttamista varten :)

   Poista
 3. Ihana ja niin suloinen kynttilä ^_^

  VastaaPoista
 4. Siis niiiiiiiiin söpö! ♡ Mä törmäsin Bomb Cosmeticsiin vähän ennen joulua, kun etsin itselleni joulukalenteria ja eBayssä myytiin ko. merkin kalenteria. En tiennytkään, että tätä myydään Suomessakin! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa ei taidettu tuota kalenteria myydä, mutta merkki on ihan uusi kotimaassa :)

   Poista