maanantai 5. joulukuuta 2016

Gamarde - kosteuttava eliksiiri

Hoksasin jossain vaiheessa syksyä, että käytän lähinnä vain epäpuhtaan ihon seerumeita. Ne ovat toimivia suuren osan vuodesta, mutta talven tullen pitää tehdä pientä viilausta ihonhoitoon. En muokkaa rutiineja täysin, vaan teen pari tuotevaihtoa hoitavampaan suuntaan. Yksi tälläinen tuote on Gamarde luonnonkosmetiikkamerkin uutuus Elixir Hydratant, joka paikkasi kosteuksen tarpeen ihollani. 


Kotonani on erittäin kuiva ilma, joka on hyvä siinä mielessä, että pyykit kuivuu nopeasti. Mutta iholle samanlainen vaikutus ei ole hyväksi. Ilmankostutin voisi olla yksi ratkaisu, mutta myös huolellinen ihonhoito on arvossaan ja siihen eliksiiri auttoi.

Usein pystyn sanomaan jo lähes ekasta käyttökerrasta mitä mieltä olen tuotteesta. Gamarden eliksiirin kohdalla ensivaikutelma päti myös pidemmän käytön jälkeen. Merkin tuotteet olivat minulle jo entuudestaan tuttuja, joten osasin odottaa laatua. Täältä löytyy aiempi arvosteluni Gamardesta.


Lasisessa ja hyvin toimivassa pumppupullossa tulevan eliksiirin tehoaineet ovat kosteuttava kasviperäinen hyaluronihappo ja rauhoittava aloe vera-uute. Eliksiiri sopii etenkin kuivan ihon tarpeisiin. Mutta myös minun sekaiho tykkää tästä kosteuttavasta tehohoidosta, joka auttaa pintakuivuuteen. Tuote myös rauhoittaa ihoa, jos vaikka ulko- ja sisäilman lämpövaihtelut ovat saaneet iholle kuumotuksen tunteita. 

Eliksiiri on koostumukseltaan kevyttä, joten se imeytyy ihoon yhdessä hujauksessa. Kasvoille tämä jättää erittäin pehmeän pinnan kosteutuksen lisäksi, joten talven suosikkituote on löytynyt. Uskon, että tulen käyttämään pullon aivan viimeistä tippaa myöten seuraavan parin kuukauden kuluessa. Pienenä yksityiskohtana voisin mainita tuotteen sinertävän valkoisen värin, joka tuo mieleen kylmyyttä hohkavan jään. 


Elixir Hydratant on kätevä tuote omisti sitten kuivat kasvot tai rasvaisen, pintakuivan ihon. Jälkimmäiselle voi riittää pelkkä eliksiiri ihon kosteuttamiseksi, ja kuiva hipiä voi turvautua lisäksi vielä Gamarden Crème Riche täyteläiseen kasvovoiteeseen. 

Gamarden luonnonkosmetiikkaa voi ostaa Elonaturan nettikaupassa, jossa kosteuttava eliksiiri maksaa 42 €.


Tuote on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkailusta.

6 kommenttia:

 1. Upealta kuulostava eliksiiri. En kovin hyvin tunne Gamardea, mutta olen lukenut hyviä arvioita tuotteista. Seerumit ovat mun lempilapsia ja voisin kuvitella ottavani tämän eliksiirin kokeiluun;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt kokemusta neljästä Gamarden tuotteista, ja kaikki ovat olleet tosi hyviä. Seerumit ovat mulle sellaista pientä hemmottelua ihonhoidossa, joten itsekin fanitan niitä kovasti :)

   Poista
 2. Tää on ehdottomasti yksi mun tän syksyn lemppareista. Koostmus on ihan jäätävän hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihastuin siihen, että tämä on niin ohut, mutta todella hoitava. Sellainen koostumus kertoo mielestäni laadukkuudesta :)

   Poista
 3. Tätä täytyy kyllä testailla! Ihanaa, että merkiltä on tullut tällainen klassinen seerumi ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mukava lisäys Gamarden valikoimaan, ja tuotteen ominaisuudet sopivat monelle eri ihotyypille :)

   Poista