keskiviikko 21. joulukuuta 2016

The Body Shopin joulun omenaherkku

Joulu on täynnä perinteitä. Yksi kosmetiikkaan liittyvä vuosittainen tapa liittyy The Body Shopiin. Käyn joka vuosi vilkaisemassa mitä tuoksuja TBS:n joulu sisältää. Nyt valikoimissa on Frosted Berries, Vanilla Chai sekä Spiced Apple, jotka olivat kaikki herkullisia tuoksuja. Ostin suihkugeelin, joita minulla on ihan liikaa kaapissakin, mutta tämä oli niin ihana!


Spiced Apple tuo väreiltään ja pikkuisen myös tuoksultaan mieleen aiempien joulujen Glazed Applen. Spiced Apple on makea omenatuoksu miellyttävillä maustevivahteilla. The Body Shop kuvaa tuoksua vastapaistetuksi uuniomenaksi, joka on lämmitetty kanelin aromilla ja raikastettu appelsiinilla sekä valkoisilla kukilla. Spiced Apple voisi olla niiden makuun, jotka pitivät Glazed Applea liian sokerisena. 

Olen huomannut kylppäriin jäävän kanelin tuoksua suihkun jälkeen, ja voi että, kun siitä tulee joulufiilis. En tiennytkään tykkääväni näin paljon kanelin tuoksusta, koska ruoassa en siitä niin välitä.


En ole ihan hetkeen ostanut The Body Shopin suihkugeelejä, joten Spiced Apple oli ensimmäinen tuotteeni tässä uudessa pakkauksessa. Uusi pullo on kauniin moderni, ja pidempi pullonkaula tuo tyylikkäämmän fiiliksen.

Blogi jää nyt joulutauolle, joten toivotan kaikille rentouttavaa joulua :)

11 kommenttia:

 1. Mä pidin enemmän Glazed Applesta kuin tästä mausteisemmasta omenaversiosta, mutta ei tämäkään huono ollut! Hyvää joulua sinnekin päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan yllätyin, että tykkäsin tästä niin paljon, vaikken aiemmin ollut mausteisten tuoksujen ystävä. Hyvää joulua! :)

   Poista
 2. Toi on oikeasta just parasta, jos suihkugeelistä jää tuoksu kylppäriin jälkeenpäinkin philosophyn ja Lushin suihkugeelit tekevät sitä myös. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista milloin viimeksi tuoksu on jäänyt näin vahvasti kylppäriin, mutta tämän kanssa se ei haittaa :)

   Poista
 3. Mä olen sitä mieltä, ettei suihkugeelejä voi koskaan olla liikaa :D Niitä voi onneksi vaihdella joka ilta mielen mukaan. Rentouttavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkugeelien ostaminen on helppo perustella itselle, koska niitä tarvitsee aina. Hyvää joulua :)

   Poista
 4. Rakastan tuota, oikeastaan tämän joulun kaikki kolme herkkua ovat ihania. Suihkugeelit ovat mukavan riittoisiakin. Tuoksuvaa joulua Maija <3

  VastaaPoista