keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Raikas kasvojen syväpuhdistus / Dermosilin uutuuksia

Minulle kevät edustaa uutta ja uudistumisen aikaa. Luonto herää eloon ja samalta tuntuu itsestänikin pimeän talven jälkeen. Myös kosmetiikkamaailmassa kevät on uuden aikaa, joten tutustutaan Dermosilin uusimpiin tuotteisiin kasvoille ja hiuksille.


Joskus täytyy mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, ja sitä tein Cleansing Moussen eli puhdistusvaahdon kanssa. En käytä koskaan puhdistusvaahtoja, koska koen ne liian kuivattaviksi. Pesen kasvoni yleensä puhdistusöljyillä, joten olen totuttanut ihoni hellävaraisuuteen. Dermosilin versio lupasi olla sopiva myös kuivalle iholle, joten pakkohan se oli testata miten käy.

Kevyen tuoksuinen vaahto oli juuri sopivan kuohkeaa, jotta se pysyi hyvin käsissä ja sitä oli helppo levittää kasvoille. Mietoja tensidejä ja glyseriiniä sisältävä puhdistusvaahto olikin riittävän hellävarainen. Se puhdisti ihon meikistä eikä jättänyt kiristävää pintaa. Oma ihoni on kuivuuteen taipuva sekaiho, joten on vaikea sanoa miten "oikeasti" kuiva iho reagoi. Mutta muuten annan tälle puhdistusvaahdolle pointsit miellyttävyydestä.


Clay Cleanser on suomenkieliseltä nimeltään Kasvojen Syväpuhdistus, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle. Sen sisältämän saven luvataan imevän talia ja epäpuhtauksia. Savea sisältävät tuotteet ovat suosikkejani epäpuhtaalle iholle, ja juuri siksi Kasvojen Syväpuhdistus herätti kiinnostukseni. Kevyen voidemaisessa putsarissa sanotaan olevan myös erittäin pieniä savirakeita, joita en huomannut millään. Ehkä ne ovat todella todella pieniä? Puhdistusvoiteen tuoksu on hiukan saippumainen ja siitä tunnistaa mentolin. Mentolin vaikutus ei ollut onneksi liian viilentävä, vaan enemmänkin mukavan raikas. 

Huomaan kuinka ihoni alkaa olla kosteustasapainossa talven väistymisen ansiosta, joten ehkä siksi savipuhdistus ei kuivattanut ihoani, vaikka tätä mainostetaankin tehokkaaksi. Mutta tuotteessa on myös glyseriiniä ja sheavoita, joten ne voivat tehdä käytöstä kevyemmän kasvoille. Kohderyhmä eli epäpuhdas ja rasvainen iho voisi tykästyä tähän puhdistavaan, muttei suinkaan liian pesevään putsariin. Kasvojen Syväpuhdistus antaa virkistävän alun päivään tai vilvoittavan tunteen ennen nukkumaanmenoa.


Beauty Balm Hiuksille on kevyt voide, jolla voi esimerkiksi silottaa hiusten pörröisyyttä ja saada kiiltoa tukkaan. Hennon makean tuoksuinen voide sisältää paljon kivoja ainesosia, kuten aprikoosin siemenöljyä, jojobaöljyä ja manteliöljyä. Beauty Balmia suositellaan kosteisiin hiuksiin, mutta itse olen fiksannut onnistuneesti myös kuivia ja höttöisiä latvoja. Ja siitä tulee aina plussaa, ettei voide ole tahmaava vaan se katoaa nopeasti hiuksiin. Tuubista tulee tuotetta helposti liikaa ulos, mutta pakkauksella on kokoa riittoisat 100 ml. 


Olen pitkään ollut kiinnostunut hiuspohjan hoitamisesta. Kauniit hiukset kasvavat hyvinvoivasta päänahasta, joten Dermosilin Hiuspohjan hierontaharja oli mielenkiintoinen testattava. Hiuspohjan hieronnan sanotaan poistavan kuollutta ihosolukkoa ja parantavan verenkiertoa, joka saa hiukset voimaan paremmin. Hierontaharjassa on käsin kokeillessa pehmeän silikoniset nystyrät, mutta hiuspohjassa ne tuntuvat hiukan kovemmilta. Toki kannattaa muistaa hellävarainen ote,  jotta harjaa on mukava hieroa hiuspohjaan samaan aikaan shampoon kanssa. Ja toki tällä voi harjata myös hoitoaineen hiuksiin.

En ole käyttänyt hiuspohjanharjaa vielä niin pitkään, että osaisin kertoa varmasti kaikista vaikutuksista. Mutta se virkistää ja päänahka tuntuu puhtaammalta. Harja sopii hyvin käden malliin ja siitä saa istuvan otteen.


Dermosilin tuotteet löytyvät Dermoshop-nettikaupasta, josta voi vilkaista myös muita uutuuksia. Tässä on vielä kaikkien tuotteiden hinnat: Puhdistusvaahto 6,90 €, Kasvojen syväpuhdistus 7,90 €, Beauty Balm hiuksille 5,90 € ja Hiuspohjan hierontaharja 2,90 €.

Monet työ- ja kaveriporukat tekevät Dermosilille yhteistilauksia, joten ehkä tämän takia joillekin on jäänyt ajatus, ettei kauppaan voi tehdä tilausta yksin. Kuka tahansa voi tehdä tilauksen Dermoshopiin ja ostaa vaikka vain yhden tuotteen kerrallaan :)


PS. Erisanin arvonnan voitti TiinaS, voittajaan on otettu yhteyttä :)


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkin klikkaamisesta.

18 kommenttia:

  1. Puhdistusvaahdot ovat minunkin mukavuusalueen ulkopuolella. Joitakin olen kokeillut, mutta yleensä vaahto ei ole niin vaahtoa kuin toivoisin ja kuten totesit, puhdistusvaahdot ovat aika kuivattavia. Toivon kovasti, että löytyisi todella kuohkeavaahtoinen putsari. Mahtaisiko Dermosil olla sellainen?
    Clay Cleanseria kokeilin testipakkauksen verran, eikä se tuntunut sopivan minulle. Savijutut ei oikein muutenkaan innosta. Tuubi on tyylikkään näköinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tässä oli riittävästi vaahtoa, mutta en ole tosiaan ekspertti, koska en yleensä käytä vaahtoputsareita :D. Eikös jotkut tilaa Ebaystä sellaisia vaahdottimia, jolla saa muutkin kuin vaahtotuotteet kuohkeiksi? Clay Cleanser on mun mielestä paras just epäpuhtaalle/rasvoittuvalle iholle, muita se voi kuivattaa.

      Poista
  2. Nuo molemmat putsarit voisi tilata seuraavan kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkäsin molemmista, ja ne ovatkin olleet nyt ahkeralla käytöllä :)

      Poista
  3. Mun täti tilaa Dermosiliä, joten hänen kauttaan on tullut osteltua näitä! Mä itse tilasin Dermolta kosteuttavan kasvonaamion, vaikkakin mulla on sekarasvainen iho:D
    Kiva postaus ja haluaisin kokeilla tuota Beauty balmia!! Pitää pistää ensi tilaukseen mukaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä aina ei tarvitse lukea orjallisesti purkkien ohjeita, vaan luottaa enempi siihen tunteeseen iholla. Kosteuttavat naamiot voivat olla tosi hyviä sekaiholla, joista löytyy usein kuivuutta :)

      Poista
  4. Kiinnostavan kuuloisia tuotteita! Täytyy pitää nämä mielessä, sillä ihoni on juurikin rasvoittuvaa tyyppiä :) Hiuspohjan hieronta kuulostaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin valikoimiin tulee mukavan usein uusia tuotteita, joten aina löytyy jotain kiinnostavaa. Toivon että huomaan jotain vaikutusta hiuspohjan hieromisella :)

      Poista
  5. Mäkään en ole puhdistusvaahtojen ylin ystävä, jossain vaiheessa kyllä niistä tykkäsin, siis silloin kun olin 24-28-vuotias. Nyt ne tuntuu liian kuivattavilta! Hiusten BB-voide kuulostaa kivalta, tykkään hiuksiin jätettävistä hoitoaineista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka mun iho rasvoittuukin helposti, niin silti puhdistusvaahdot ovat aina tuntuneet liian kuivattavilta, mutta tätä voin käyttää :)

      Poista
  6. Mä tykkään kesällä puhdistusvaahdoista toisen vaiheen putsarina, talvella tulee vähän liian kiristävä iho niistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen käyttänyt tätä kakkosvaiheessa ja öljyt lähtee hyvin iholta pois :)

      Poista
  7. Dermosilin vaahtoputsarit ovat suosikkejani ja tuo uusin tulokas onkin jo ostoslistalla :)

    Syväpuhdistajaa kokeilin näytteen verran enkä oikein innostunut. Siinä oli jotenkin makeahko tuoksu, joka ei itseäni napannut (vai tekeekö muistini vaan tepposet...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta oli vähän vaikea kuvata Syväpuhdistuksen tuoksua, joten kyllä siinä jotain makeuttakin voi olla. Ja joskus ihmiset haistaa saman tuoksun täysin eri tavalla. Toivottavasti tykkäät vaahtoputsarista :)

      Poista
  8. Tuo saviputsari voisi olla mielenkiintoinen nyt, kun ihokin on taas normalisoitunut ja pintakuivuus on hävinnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama tilanne, koska iho ei ole niin herkkä kuivumaan, vaan kestää paremmin epäpuhtaan ihon puhdistuksia :)

      Poista
  9. Ihanan näköinen tuo puhdistus ja vaahtoputsarit ovat yksiä lemppareita ja jotain Dermosilin toista vaahtoputsaria olen käyttänyt ja tykännyt. Ihanaa viikonloppua Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin uutuuksissa on toden totta kauniit ja raikkaat pakkaukset. Ihanaa viikonloppua :)

      Poista