maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kauneutta puutarhasta / Beauty Garden

Oi kuinka kauniita! Tämä on ajatus, joka pompsahtaa mieleen katsellessa Beauty Gardenin pakkauksia. Puisen ulkokuoren alta löytyy lasipurkit, joiden sisältö on täynnä ranskalaisen puutarhan luomuraaka-aineita. Tuotteisiin käytetään käsin poimittuja kasviksia ja kukkia vuodenajan mukaisesti. Satokalenterin mukaan toimiminen on erittäin hyvä idea. Itsekin suosin ajankohdan mukaisia luonnonantimia, koska silloin sisältö on priimakunnossa.


Öljyjen kohdalla arvostan hyvää pakkausta. Joidenkin pullojen suuaukot valuvat öljyä käytön jälkeen, ja öljyä on todella hankala siivota vaikkapa kylppärin saumoista irti (koettu on...). Pumppupullo on mielestäni paras pakkausmuoto öljyille. Beauty Gardenin Kehäkukkaöljyn pakkaus toimii loistavasti eikä sitä ole pakko ottaa käteen käytön ajaksi. Laitan kämmenen vähän kuppimaiseen muotoon ja painan pumppua. Näin minun ei tarvitse nostaa lasista pulloa kylppärin kaapista, ja säästyn jännitykseltä, että mitä jos pullo lipsahtaisikin sormista. 

Beauty Gardenin öljy on tuoksultaan kukkaisen makea ja todella herkullinen! Koostumukseltaan tuote on tavallista kiinteämpää, joten se ei valahda heti karkuun. Paksuhko vartaloöljy imeytyy hyvin ihoon, vaikkei öljyiltä voi odottaa sellaista salaman nopeaa ihoon sujahtamista. Ravitseva on sana, joka kuvaa tätä suosikikseni noussutta vartaloöljyä. Jos kropan kuivuus kiusaa, niin tällä saa heti rauhoitusta tilanteeseen. Öljyä voi käyttää ihan sellaisenaan iholle, mutta tykkään sekoittaa sitä vartalovoiteen sekaan, jotta saan pikkuisen kevyemmän ja vikkelämmin imeytyvän kosteutuksen. Beauty Gardenin Kehäkukkaöljy on loistava myös kuiville käsille sekä kynsinauhoille. 


Päivänkakkaraseerumi on tuote, jota voi käyttää silmänympäryksille ja muihin kasvojen juonteisiin, joihin haluaa tehokasta kosteutusta. Seerumi on erikoisesti kiinteässä muodossa, mutta se sulaa ihon lämmössä öljymäiseksi. Uskoisin, että erittäin kuivat silmänympärykset ihastuisivat tähän kovasti. Itse tykkään käyttää seerumia erikoishoitona muutaman kerran viikossa, koska ihoni ei tarvitse joka ilta näin kosteuttavaa tuotetta. 

Seerumi ei imeydy ihoon ihan hetkessä, joten se sopii hyvin iltakäyttöön. Meikin alle tätä voi kokeilla kevyesti laitettuna, mutta minulla hitaamman puoleisesti imeytyvä seerumi voisi haitata esimerkiksi ripsivärin kestävyyttä. Päivänkakkaraseerumin nimi ei ole vain mielikuvamarkkinointia, vaan purkin sisällöstä  20 % on päivänkakkaraa. Aika huikea juttu!


Alakuvassa näkyy oikealla Päivänkakkaraseerumi sekä isompi purkki on seuraavana esiteltävä Tee-yövoide. Päivänkakkaraseerumi on kooltaan 30 ml, joten säilyvyyden takia tätä kannattaa käyttää myös muualle kuin silmänympäryksille. Ainakin minulla tavallisen kokoinen (15 ml) silmänympärystuote kestään pitkään, ainakin puoli vuotta.


Yöllä kaipaan tehokasta kosteutusta, joten Tee-yövoide on siihen tarkoitukseen sopiva. Tee-yövoiteen ominaisuuksiksi mainitaan rauhoittavuus sekä ihon kirkastaminen. Lehmus on ainesosa, jonka sanotaan parantavan ihon aineenvaihduntaa ja edistävän ihon puhdistumista.

Voide näyttää purkissa kiinteähköltä, mutta sormella sipaistessa huomaa kuinka tämä onkin yllättävän kevyttä ja iholle sulavasti levittyvää. Voide katoaa nopeasti ihoon, mutta jättää pehmeän ja hoidetun tunteen kasvoille. Yövoide on todella tehokkaan oloinen ihonhoitaja, joka virkistää kasvot eloisan kosteutuksi. Kuivan ihon sameus katoaa näin syväkosteuttavalla voiteella.


Jos on hakusessa erittäin kosteuttavaa ja ihaniin pakkauksiin verhottua luonnonkosmetiikkaa, niin Beauty Garden on loistava valinta. Tuotteiden sisällöt ovat täyttä tavaraa, joissa yhdistyy maanläheisyys ja jopa pieni ylellisyyden tunne. Myös tuoksut ovat mukavan neutraalit. Tuoksut eivätkä ole liian vihreitä, vaikka käytetyt ainesosat sitä ovatkin. Beauty Gardenin tuotteita voi ostaa vaikkapa Ruohonjuuresta, jossa Kehäkukkaöljy maksaa 29,95 €, Päivänkakkaraseerumi ja Tee-yövoiteella on hintaa 44,95 €.


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

  1. Hellyttävään näköiset purnukat:)Puhtaan luonnonmukaisen näköiset tuotteet.
    Käytän nykyisin mieluummin öljyä kropan rasvaamiseen kuin voiteita. Yllättävän hyvin imeytyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monella voi olla öljyistä ajatus, ettei ne imeydy koskaan, mutta laaduissa on eroja. Etenkin kuivaöljyt (kuten nimestä jo huomaa) ovat tosi nopeasti imeytyviä :)

      Poista
  2. Nää on nimenomaan todella kauniita, itse olen jo yhtä tuotetta vähän testaillut, testit jatkuu. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puun käyttäminen antaa heti luonnollisen ja raikkaan vaikutelman :)

      Poista
  3. Voi nämä on ihania! Purkitkin kauniita kuin mitkäkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin öljy ja yövoide valloittivat minut, koska ihoni kuivuu sen verran helposti :)

      Poista
  4. Nämä on ihania, multa löytyy se kurpitsanaamio ja voisinkin kohta puolin siitä blogiin kirjoittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin lukeneeni siitä jonkun arvostelun ja se jäi mieleen, koska naamio vaikutti oikein hyvältä :)

      Poista
  5. Kylläpä nää on nättejä. :) Ja sisältökin kuulostaa hyvältä, etenkin yövoiteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yövoide onkin ollut kovimmalla käytöllä. Olen joskus laittanut sitä jopa päivällä, jos on iho tuntunut kuivalta :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä, puu tuo luonnollisen ja kauniin silauksen näille :)

      Poista