tiistai 13. kesäkuuta 2017

Sante & herkän ihon hoitoa

Santella osataan tehdä raikkaan ja kiinnostavan näköiset pakkaukset. Ainakin nämä uutuudet ovat mielestäni tosi kivan näköiset. Harmonisilla väreillä on helppo erottaa mitä sarjaa kukin tuote edustaa. Tutustutaan siis Santen luonnonkosmetiikan tuoreimpiin tulokkaisiin, jotka sopivat oikeastaan kaikille ihotyypeille.


Soothing Night Cream sisältää herkälle iholle sopivia ainesosia, kuten manteliöljyä, aloeveraa ja sheavoita. Pehmeän tuoksuinen yövoide tuntuu rauhoittavalta, kun sivelen sitä kasvoille ihonpuhdistuksen jälkeen. Se poistaa mahdollisen kireyden tunteen ja antaa iholle runsaasti kosteutta. Koostumukseltaan voide on kevyttä, joten se sopii hyvin etenkin tähän vuodenaikaan.


Soothing Eye Cream Gel silmänympärysvoide on samaa rauhoittavaa sarjaa yövoiteen kanssa. Geelimäinen koostumus tuntuu raikkaalta ja riittävän hoitavalta etenkin päiväkäytössä. En osaa sanoa silmänympärysvoiteen rauhoittavista ominaisuuksista, mutta se sisältää samat tehoaineet kuin yövoide, joten eiköhän tämä toimi myös siinä tehtävässä.


Gentle 3-in-1 Cleansing Milk puhdistusmaidon tuoksu on raikas, mutta se myös paljasti tuotteen sisältävän denaturoitua alkoholia. Sitä löytyy myös yövoiteesta ja silmänympärysvoiteesta, mutta niiden tuoksut ovat "alkottomat". En yleensä välttele mitään tiettyä ainesosaa, mutta joskus alkoholi voi tuntua ihonhoitotuotteissa kuivattavalta. Näissä tuotteissa en havainnut alkoholilla mitään negatiivista vaikutusta, no paitsi tuoksussa.

Sante tuntui sellaiselta tuotteelta, josta voisi tykätä, jos ei yleensä pidä kermaisista puhdistusmaidoista. Tämä nimittäin huuhtoutuu iholta pois helposti ja jättää yhtä puhtaan tunteen kuin vaikka kevyet geeliputsarit. Ei tahmaa, ei kuivata, vaan iho on raikkaan puhdas kosteusvoidetta varten.


Refreshing Facial Toner on taas sitten alkoholiton, jota pidän hyvänä valintana, koska kasvovesissä huomaan helpoiten alkoholin kiristävän fiiliksen. Santen kasvovesi on lähes tuoksuton ja virkistävän tuntoinen iholla. Tämä on perushyvä kasvovesi, joka hoitaa homman.

Santen sinisen väriset puhdistustuotteet sopivat yleisesti ihan kaikille, vaikkei ole mitään syytä vältellä herkän ihon tuotteitakaan ihotyypistä riippumatta. Suosin ihonpuhdistuksessa hellävaraisia ja silti tehokkaita tuotteita, koska oma sekaihoni kuivuu helposti liian pesevistä putsareista.


Katselin Sokokselta Santen luonnonkosmetiikan hintoja, ja siellä puhdistumaito ja kasvovesi olivat noin kympin verran. Silmänympärys- ja yövoide maksoivat 17-19 €. Olen todella tykästynyt etenkin yövoiteen tehoon. Parikymppiä on tosi hyvä hinta näin toimivasta tuotteesta, ja voisin ostaa tätä seuraavan kerran, kun tarvitsen uutta yövoidetta :)


Tuotteet on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. Tuo kasvovesi on ihan ihme ainetta! Puhdistuksen jälkeinen kireä fiilis katoaa jo sillä! Tykkään. :)

  VastaaPoista
 2. Tuotteiden ulkoasu on kivan raikas ja pirteä. Geelimäiset sy-voiteet on tosiaankin hyviä päiväkäytössä ja käyttäisin useamminkin, mutta tehot ei oikein riitä kuiville silmänalusille. Alkoholi kosmetiikkatuotteessa nostaa mulla kynnystä tarttua tuotteeseen varsinkin, jos alkoholin tuoksu on voimakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jo kaupassa kiinnittänyt huomiota, että onpa raikkaat pakkaukset. Muissa tuotteissa en alkoholin tuoksua tai mitään negatiivista huomannut, mutta tuossa puhdistusmaidossa haistoi alkon heti. Mutta eipä se käytössä haittaa, koska se on kuitenkin poishuuhdeltava tuote :)

   Poista
 3. Mä olen käyttänyt Santelta muutamia tuotteita, kynsilakan poistoaine on suosikki, muut tuotteet on aika sellaista peruskauraa, pidän hintaa siihen nähden osin hieman jopa arvokkaana näissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin ensin hieman yllättänyt, että esim. kasvovoide oli parikymppiä, mutta nämä ovat sen arvoisia :)

   Poista
 4. Olen testannut myös pari näistä uusista sinisistä Santeista ja oon tykännyt. :) Etenkin cleansing gel on jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geeli voisi olla hyvä näin kesällä, mutta tämä puhdistusmaitokin on oikein erinomainen kuten kuvailin :)

   Poista
 5. Mä olen käyttänyt Santelta lähinnä suihkugeelejä ja vartalovoiteita, mutta en ole tainnut kokeilla ainuttakaan kasvotuotetta vielä :) Tuo yövoide kuitenkin kuulostaa hyvältä ja kivan näköiset nuo pakkauksetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun aiemmat kokemukset Santesta ovat olleet ihan ookoo, mutta nämä uutuudet ovat selvästi parempia :)

   Poista