keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Parhaat meikit ja hyvä itseruskettava kesään

Kesällä avainsana on helppous. Tässä on muutama tuote, joita voin suositella auringon paahtavalla lämmöllä. Kestävä eyeliner, mattainen meikkivoide ja laadukas itseruskettava spray.


Essencen nestemäiset eyelinerit ovat aivan huikeita. Olen jo pitkään käyttänyt mustaa väriä, mutta pronssinen sävy Bronzy & Clyde on kesäisen hehkuva versio. Metallinen pronssirajaus tuo ilmettä meikkiin, vaikka käyttäisi sen lisäksi vain ripsiväriä. Rajaus pysyy koko päivän paikallaan, ja tällä saa aikaan tarkkaa viivaa. Ei paha parin euron tuotteelta.


Olen jo viime keväänä kirjoittanut Maybellinen Fit Me! Matte+Poreless-meikkivoiteesta, mutta löysin sen taas uudestaan. Koostumus on kevyttä ja lähes juoksevaa. On ihana käyttää meikkivoidetta, joka levittyy ohuesti kasvoille ja silti peittää hyvin. Tässä on huipputuote kesään, jos on matta iho hakusessa. Ostin testiin uuden, punertavan sävyn 104 Soft Ivory, jonka sanotaan sopivan erityisesti vaalealle iholle. Minulla toimii parhaiten keltapohjainen 110 Porcelain, joka on mielestäni vielä vaaleampi väri. Ja mikä parasta niin tuubi maksaa vain 7,90 €.


Kirjoitin keväällä Be3-aurinkotuotteista, mutta nyt on testissä myös itseruskettava. En yleensä käytä itseruskettavia, mutta ajattelin tämän olevan tarpeen viimeistään lomalla. Käytän kesällä aurinkovoiteita, joten en rusketu juurikaan. Mutta etenkin ulkomailla käydessä tuntuu, että ihoni on jo liiankin kalpea ja näytän siltä turistilta, joka on juuri saapunut maahan. Pieni rusketus ei olisi siis pahasta ja purkista sen saa turvallisesti. Miracle Tan on suihkutettava, kuten myös muut Be3-tuotteet, joten näitä on helppo ja nopea käyttää. Suihkis ja homma on hoidettu.

Be3 itseruskettava sopii koko vartalolle. Pakkaus on kooltaan 75 ml, joten käyttäisin tätä eniten kasvoille. Sprayn sumu on erittäin hienojakoinen, ja se levittyy tasaisesti iholle. Itseruskettava kuivuu nopeasti eikä se tahraa yhtään. Hinkkasin ihoa valkoisen paitaan ja kangas pysyi puhtaana, vaikkei spray ollut vielä edes kokonaan kuivunut. Rusketus näkyy lähes heti ja se syvenee vielä pikkuisen seuraavan tunnin aikana. Rusketus kestää kolmisen päivää, koska kasvoja tulee kuitenkin pestyä pari kertaa kertaa päivässä. Tuoksultaan itseruskettava on raikas, joten tässä on kaikki ominaisuudet kohdillaan.


Suihkautin kädelle kaksi kerrosta spraytä, ja iholle tuli hyvin luonnollisen näköinen rusketus. Ei yhtään oranssi tai vaikka likaisen näköinen pinta. Verisuonet puskivat pintaan, koska blogikuvien ottaminen on joskus rankkaa :D


Aiemmin olen käyttänyt vain voidemaisia itseruskettavia, mutta kesällä inhoan levittää ylimääräisiä voiteita ihoon. Niistä tulee vain jotenkin kuuma tunne, kun iho hikoilee helposti. Spray on siis raikas valinta niin itseruskettavissa kuin aurinkovoiteissakin :). Be3 Miracle Tan on saatavilla hyvin varustelluista apteekeista hintaan 24 €.


Be3 itseruskettava on saatu testiin.

6 kommenttia:

 1. Nuo essencen rajaustuotteet on ihan ykkösiä! Hajoilin tolle verisuoni-kommentille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kun häslää toisessä kädessä kamera ja toisella asettelee tuotteita, niin käy näin :D

   Poista
 2. Essencen eye lineria pitäisi päästä kokeilemaan, mutta harmi, kun olen maailman suurin tumpulakäsi käyttämään nestemäisiä eye linereita, yritetty on kovasti:) Pronssinen sävy on todella loistava ja kaivattua vaihtelua mustaan:) Kesälomalla olisi tosin aikaa harjoitella...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ole mikään taitavin siinä, mutta ihan ookoot viivat saan :D

   Poista
 3. Tuo essencen liner on kyllä huippu! :)

  VastaaPoista