keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Meikkihaalinta

Meikkihaalinnat eivät ole minulle kovin yleisiä, mutta joskus innostun kaupassa. Outoa on etenkin se, että ostin kerralla kolme huulikiiltoa. Aina välillä yllätän itseni hurahtamalla huulikiiltoihin punan sijaan, ja nyt oli taas sellainen fiilis.


NYXin Butter Gloss huulikiillot ovat sopivan pigmenttisiä ja värivalikoimaa riittää, joten en malttanut napata vain yhtä sävyä. Ostin värit Creme Brulee ja Peach Crisp. Mauvepinkki Creme Brulee on kasvoilla luonnollisen näköinen, koska se sulautuu hyvin huulteni omaan sävyyn. Peach Crisp on taas ihana persikka, joka tuo kesän kasvoille. 

NYXin kiillot ovat tahmeita, joten ne pysyy parisen tuntia paikallaan. Tuoksu näissä on karkkisen makea, mutta huulilla sitä ei huomaa. Kädellä on näytteet ylhäältä alkaen Creme Brulee, Peach Crisp ja alimpana on seuraavana esiteltävä L´Orealin kiilto.


L´Orealin sävy I Got The Power on sävy, jollaista olen jo hetken etsinyt. Vuosia sitten minulla oli Nivean huulikiilto, joka oli niin täydellinen marjaisen ruskea, että jäin sitä kaipaamaan. Tässä on hyvä kopio! L´Oreal on koostumukseltaan enemmän voidemainen kuin tahmea kiilto, joten sen kesto on hiukan heikompi. 


Rimmelin Lasting Finish peitevoide sävyssä 010 Porcelain on niin hyvän värinen, että tämäkin lähti testiin. Rimmelin sävymaailma on yleensä aivan päinvastainen kuin mikä minulle sopisi. Mutta Porcelain on vaalea ja keltapohjainen, joten se on aika hyvä match. Purkkiin pakattu kiinteä voide levittyy helposti kasvoille ja peittää hyvin. Ainoa miinus tulee purkista, jota sörkin aika usein sormin, vaika yritän muistaa käyttää sivellintä peitevoiteen kanssa. 

Kuvassa on Lasting Finish -peitevoide vasemmalla ja oikealla on Stay Matte meikkivoide.


Ostin peitevoiteen kaveriksi Rimmelin Stay Matte meikkivoiteen ihan vain testimielessä, koska haluan kokeilla aina kaikki mattaavat tuotteet. Valikoimassa ei ole täysin sopivia sävyjä, mutta otin kokeiluun vaaleimman värin 100 Ivory, vaikka se on punertava. 


Meikkivoide on koostumukseltaan vaahtomaista, kuten Maybellinen vanha kunnon Dream Matte Mousse. Rimmel peittää hyvin ja auttaa ihoa pysymään mattaisena. Paksuhko koostumus saattaa näyttää liian meikatulta iholla, joten se ei ole kevyin vaihtoehto. Ja koska väri on niin huono minulle, niin tämä on jäänyt lähes käyttämättä. Rimmelillä on hyviä meikkivoiteita, mutta tämä päätyi kategoriaan 3/5 eli ihan ookoo :)


20 kommenttia:

 1. Onpas tuo peitevoide kerrankin oikeesti vaaleen nakönen! Pitää käydä hypistelemässä :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia! Etenkin nuo huulimeikit on ihanan nudeja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulikiiltojen sävyt ovat juuri mun värimaailmaa, eli kauniita nudeja :)

   Poista
 3. Kivoja meikkejä! Noita NYX:n Butter Glosseja olisi kiva testata. Nyt multa löytyy vaan Intense Butter Glosseja, jotka tosiaan on todella intensiivisen sävyisiä, mutta näin kesän tullen olisi kyllä käyttöä vähän "hennommillekin" huulikiilloille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intense versio taisi olla mulle jo liian vahva, kun kaupassa niitä testasin. Huulikiiltoihin sopii mun mielestä pieni läpikuultavuus :)

   Poista
 4. Rimmelin Lasting Finish peiteaine on yksi mun lemppareista. Peittää hyvin ja on suht notkeaa, vaikka on kiinteä purkkituote. Niin, ja erittäin riittoisaa jopa mun käytössä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä varmasti kestää pidempään kuin voidemainen, tai ainakin musta tuntuu, että voidemaiset peittarit kuluu helposti loppuun :)

   Poista
 5. Huulikiilto- ja punafanina innostuin noista Nyxin kiilloista ja nuo L'Orealin kiillot hyviksi havaittu. Itse asiassa Max Factorilta ilmestyi myös vastaavat gloss kiilto punat, ne on ihanat. <3

  Kivaa viikkoa Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että huulikiillot kiinnostaa, koska nämähän ovat täydellisiä kesäaikaan :)

   Poista
 6. Tuossa L'orealin kiillossa on kaunis sävy ^_^ Tuota Rimmelin peitevoidetta täytyisi kokeilla, sen sijaan meikkivoide vaikuttaa liian heavylta mulle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lorealin kiillon löytäminen oli pieni jes-hetki, koska olen tosiaan aika kauan tälläistä halunnut meikkipussiini. Rimmel tuntui myös minusta liian paksulta :)

   Poista
 7. Peach Crisp vaikuttaa ihan mun sävyltä. <3

  VastaaPoista
 8. Nuo NYXin huulikiillot ovat yksiä mun suosikkikiiltoja. Lempisävyni on ihana pinkihtävä nude Tiramisu. Myös tumma luumu Devils Food Cake on ihana sävy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiramisu taitaa ollakin yksi sävy, jota katselin mutta otin sitten tuon Creme Bruleen, joka on samantyylinen :)

   Poista
 9. Tuo Rimmelin meikkivoide on itsellänikin jäänyt parin testikerran jälkeen käyttämättä. Jotenkin se paksu koostumus saa meikin näyttämään raskaalta ja kakkuiselta, vaikka yrittäisi levittää ihan kevyesti kostealla meikkimunalla. Onneksi ei ole kovin kallis tuote kyseessä, niin ei harmita ihan kauheasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumus oli juuri se ongelma, vaikka muuten tämä vaikutti ihan hyvältä tuotteelta. Tykkään luonnollisemmista meikkivoiteista, ja sitä tämä ei ollut :)

   Poista
 10. Onpa kyllä todellakin vaalea peitevoide! Tuo täytyy pitää mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kuva ei vääristä liikaa. On tämä toki vaalea, joten uskon että tämä sopisi :)

   Poista