sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Laveran parhaat tuotteet seerumi, puhdistusmaito ja kasvovoide

Sis.mainoslinkkejä.Laveran luonnonkosmetiikkatuotteista löytyy muutama purkki, jotka ovat yhdessä käytettynä oikea tehotrio. Saanko esitellä puhdistusmaidon, seerumin ja yövoiteen, joita käyttämällä kuiva iho on historiaa. Kyseessä on siis Lavarea Basis Sensitiv Cleansing Milk, Hydro Effect Serum, ja Re-energizing Sleeping Cream

Laveran Hydro Effect Serum, Basis Sensitiv puhdistusmaito ja Re-energizing Sleeping Cream

Halusin kokeilla jotain Laveran puhdistustuotetta, joista testiin päätyi Basis Sensitiv Cleansing Milk 2in1. Valitsin tämän, koska sillä voi poistaa myös silmämeikin. Tykkään käyttää samaa putsaria kasvoille ja silmille ihan vain helppouden takia. Laveran puhdistusmaito on kuin paksua voidetta, jota on kiva hieroa kasvoille. Se puhdistaa hellävaraisen helposti kasvo- ja silmämeikin, joten tämä voisi olla etenkin kuivaihoisten unelmatuote.

Jotkut kammoaa puhdistusmaitoja niiden kasvoille jättämän tunteen takia. Minustakin puhdistusmaidot, etenkin tälläiset täyteläiset, jättävät usein ihon pintaan pikkuisen rasvaisen fiiliksen, vaikka kasvot huuhtelisikin hyvin. Mutta olen kai niin tottunut siihen ja viimeistelen ihon aina misellivedellä, joten sen jälkeen kasvot ovat kokonaan puhtaat.


Lue myös: Laveran epäpuhtaan ihon tuotteet

Lavera Basis Sensitiv puhdistusmaito

Hydro Effect Serum on kevään uutuustuote, joka lupaa suojata ihoa ympäristön saasteilta, jotka kuivattavat ja vanhentavat sekä heikentävät ihon omaa suojaa. Koostumukseltaan tämä on kevyt ja sujahtaa ihoon nopeasti. Laveran seerumi on kuitenkin kosteuttava, ja ihoa pehmentävä ilman rasvaista fiilistä, joten se sopii hyvin erilaisille ihotyypeille. Tuoksu on sekoitus makeutta ja raikkautta, ehkäpä tästä tunnistaa INCI-listassa olevan aloeveran.

Lavera Hydro Effect Serum
Lavera Re-energizing Sleeping Cream yövoide

Ostin Re-energizing Sleeping Creamin luettuani tästä varmaan kymmenen positiivista arvostelua. Laveran yövoidetta mainostetaan 5in1-tuotteena, joka muun muassa elvyttää, kiinteyttää ja kosteuttaa intensiivisesti. Laveran kasvovoide ei ole paksuimmasta päästä, mutta se kuitenkin ravitsee ihoa todella tehokkaasti. Tästä tulee mieleen kosteuttava naamio, joka jätetään yöksi vaikuttamaan kasvoille ja aamulla iho on kuin pumpulia.


Laveraa voi ostaa Hyvinvoinnin* verkkokaupasta:

Seerumi on saatu testiin. *mainoslinkki.

16 kommenttia:

 1. Yövoide vaikuttaa kiinnostavalta. Kunhan entiset huventuvat voisin hyvinkin sen hommata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hyvä, ehkäpä jopa liian kosteuttava mulle nyt kesällä :)

   Poista
 2. Mulla on muutama näytepussi Laveran uutuusseerumia, mutta en ole saanut aikaiseksi vielä kokeilla sitä. Kuulostaa pätevältä tuotteelta:)

  VastaaPoista
 3. Seerumi täytyy testata mutta yövoide ja putsari ovat tuttuja. Hirmu hyviksi tottakai havaittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveralla on paljon hyviä tuotteita, joten suosittelen kokeilemaan seerumia :)

   Poista
 4. Hehe,hyvä päivä kirjoittaa tuosta uutuusseerumista. ;) Se on kyllä tosi hyvä!

  VastaaPoista
 5. Laveralta uskallan käyttää puhdistusgeeliä! Iho kuivuu vähän pesusta, mutta tunne ei ole yhtään samanlainen kuin jonkin "normaalin synteettisen" puhdistusgeelin kanssa. Laveran jättämä pieni pintakuivuus talttuu heti jo kasvovedellä ja -öljyllä. Minäkin olen törmännyt positiivisiin kommentteihin tuosta yövoiteesta ja uutuusseerumista, joten himottaisi kyllä hankkia ne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisinkin näin kesällä kokeilla puhdistusgeeliä, koska iho ei kuivu niin herkästi. Muistaakseni Laveralla on sellainen 2-in-1 puhdistustuote, joka sopii myös naamioksi, joten se kiinnostaisi. Nämä on tosi hyviä tuotteita, joten kehut eivät ole turhia :)

   Poista
 6. Tuota puhdistusmaitoa voisinkin kokeilla! Mäkin tykkään tuotteista, joilla voi putsata koko naaman, myös silmämeikinkin :D Viime loppukesästä ostin silmämeikinpoistoaineen ja taisin nakata sen lähes käyttämättömänä roskiin ( jo oikein muistan ). Se ei poistanut mulla silmämeikkiä, joten käyttö jäi ihan vaan muutamaan kertaan ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just eilen pistin yhden silmämeikinpoistoaineen kiertoon, koska ne ei vaan tunnu toimivan. Käytän mieluummin tälläistä puhdistusmaitoa tai öljyä :)

   Poista
 7. Mä tykkään kans tuosta uudesta seerumista ja tuota puhdistusmaitoa oon käyttänyt jo pari kolme pullollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin voisin ostaa sitä lisää ja varmasti käytän sitä lähes yhtä ahkerasti :D

   Poista