keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Lushin aurinkoinen lahja

En ole tottunut saamaan lahjaksi kosmetiikkaa, mutta viime jouluna kävi näin onnekkaasti. Kävimme syksyllä Lushilla, ja poikaystäväni oli selvästi vaikuttunut Lushin tuotteista ja koko myymäläkonseptista. Lahjakassia avatessani sieltä löytyi tuoksupilvi, josta ei voinut erehtyä. Se oli Lushin Ray of Sunshine-paketti! Joulusta on jo aikaa, mutta tämä boksi on erittäin kesäinen ja miksei hyvä idea vaikka valmistujaislahjaksi.


Each Peach hierontapala on kuin aurinko tiivissä muodossa. Tuoksussa yhdistyy hedelmien makeus ja sitruksien raikkaus. Hierontapalaa voi käyttää nimensä mukaisesti hierontaan, mutta tätä voi pitää myös vartalovoiteen korvaajana. Kaakaovoi tekee ihosta ihanan pehmeän ja hoidetun. Each Peach sisältää paljon öljyjä, joten se pehmenee käsien lämmössä, jonka jälkeen tuote levittyy helposti vartalolle.

Sandstone saippua tuo mieleen kuuman kesäpäivän rannalla sen sisältämän hiekan takia. Sandstone on tarkoitettu suihkusaippuaksi ja käsien pesuun, joten hiekan ansiosta saa myös kevyen kuorinnan ja ehkä myös lian irtoamaan paremmin. Tämä ei ole aivan hellävaraisin saippua, mutta kuplivan makea sitrustuoksu on aivan ihana.


The Olive Branch suihkugeelin väri on tosi kaunis näin puoliksi sekoitettuna, ja kokonaan ravistettuna sävy on pehmeän oranssi. Suihkugeeli sisältää esimerkiksi reilun kaupan oliiviöljyä, mandariinia ja bergamottia. Välimerellinen, oliivin tuoksuinen tunnelma on siis taattu, kun tätä käyttää suihkussa. Koostumus on yllättävän juoksevaa, mutta iho jää hoidetun pehmeäksi suihkun jälkeen.


Sugar Scrub erottuu joukosta raikkaalla inkiväärin tuoksullaan. Kuorintapala on erittäin rouhea iholla. Suosittelen tätä, jos mikään kuorinta ei tunnu tarpeeksi tehokkaalta. Minun vartalolle sokerikuorinta oli liian voimakas, mutta se sopii esimerkiksi jalkapohjien kuorintaan. Keksin kuitenkin tavan miten Sugar Scrub toimii myös herkemmällä iholla. Olen sulattanut kuorintapalaa vedessä, jolloin tästä voi murentaa voidemaista tahnaa.


Ray of Sunshine -paketti on täydellinen lahja ainakin minulle, joka rakastaa hoitavia tuotteita ja raikkaita tuoksuja. Eikä Lushin tuotteilla voi mennä mönkään, paitsi jos vastaanottaja ei pidä tuoksuvasta kosmetiikasta. Ja lahja on kaiken lisäksi valmiiksi paketoitu. Ray of Sunshine-setti maksaa 25,95 €.


14 kommenttia:

 1. Oi että mikä ihana lahja! Tollanen paketti kelpaisi kyllä mullekin :) Tosin mä en usko, että mun poikaystäväni osaisi ikinä ostaa mulle minkäänlaista kosmetiikkaa, eli itse saisin tällaiset itselleni hankkia :D Ei ole kyllä mun mielestä paha hinta edes tosta sisällöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole tottunut saamaan kosmetiikkaa lahjaksi, joten olin aika yllättänyt ja kaikki tuotteet meni aivan nappiin :)

   Poista
 2. Melkein voi ruudun läpi aistia miten hyvältä nämä varmasti tuoksuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin yksi isoin yllätys miten nämä tuoksut olivat juuri niin minua, vaikka Lushilla on paljon valikoimaa :)

   Poista
 3. LUSHin lahjapaketit on kyllä ihan parhaita! Mä ostin itselleni viime jouluna pari pakettia :DD Tässä setissä näyttäisi olevan tosi ihanan kuuloisia tuotteitakin mukana, tuoksuvat varmasti tosi herkulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun itse ostaa, niin saa varmasti parhaimmat lahjat :D. Valmiit paketit ovat musta hyvä idea, koska saa useamman tuotteen kerralla eikä näillä voi mennä pieleen :)

   Poista
 4. Ihana lahja! ^_^ Munkin mies tykkää Lushin ideasta, mutta kokee tuoksut vähän voimakkaina liikkeen sisällä. Mutta palashampoota on hänkin itselleen ostanut ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushin tuoksumaailma oli mulle ennen liian vahva, mutta en tiedä onko tuoksut keventyneet ajan myötä vai oma nenä tottunut. Nykyään nuuhkia kaikkea innolla :D

   Poista
 5. Oi miten herkku! Kylläpä ilahduttaisi tällainen lahja :) Pointsit miehelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella iloinen saadessani tälläisen lahjan, ja toivottavasti saan jatkossakin näin nappivalintoja :)

   Poista
 6. Nää kaikki kuulostaa superherkullisille! ♡

  VastaaPoista