keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Hyvä misellivesi ja naamio marketista

Miten voikin olla vaikeaa löytää ihan kotimaisia tuotteita marketista? Olen todennut tämän Herbinan tuotteiden kohdalla, jonka syväpuhdistavaa shampoota etsin joskus monesta kaupasta. Mutta olen oppinut, että isoissa marketeissa on luonnollisesti myös parhaimmat valikoimat. Sieltä siis vihdoin ja viimein löysin kotimaisen LV:n Kosteuttavan 3 in 1 miselliveden.


Ja todellakin kannatti etsiä. LV misellivesi sisältää kosteuttavaa emulsiota, joten se on hellävarainen ja sopii myös herkälle iholle. Lisäksi LV on merkkinä hajusteeton ja väriaineeton. Emulsiopohjaisuudesta huolimatta misellivesi on kuitenkin ihan tavallisen nestemäinen, vaikka odotin tältä hiukan paksumpaa koostumusta. LV:n miselli toimii hyvin aamuputsauksessa tai meikinpesun viimeistelyssä, eikä se kuivata ihoa. Luulen, että tästä tulee sellainen tuote, jota alan ostamaan varalle, kun näen pullon kaupassa.


Luulin ostaneeni Freemanin naamion, mutta tämähän oli Montagne Jeunessen tuote tai siis tarkemmin sanottuna 7th Heaven -sarjaa. Nämä merkit menevät helposti sekaisin! Charcoal Masque sisältää hiiltä, ja se onkin väriltään tumman harmaata. Seassa on myös aika rapsakkaa saksanpähkinäkuorijauhetta, joka tuntui jopa liian rouhealta. Tykkään käyttää rakeettomia naamioita, joita voin kaikessa rauhassa levittää kasvoille. Mutta hiilinaamiota pitää hiukan varovasti hieroa, ettei rakeet raavi liikaa.

Tuoksu tässä on aika miehekäs, ehkäpä hiili tekee sen. Naamion vaikutusaika on 20-25 minuuttia, joten siinä ajassa useita savilajeja sisältävä tuote ehtii kuivua napakaksi kasvoille. Kannattaa siis ottaa esiin suihkepullo, jottei iho kuivahda liikaa.


Vaikka keksin naamiosta vähän huonojakin puolia, niin yllämainitut seikat eivät haittaa, koska tämä toimii! Charcoal Masque on ollut tosi hyvä pitämään ihon kiillottomana (ainakin sen päivän ajan jolloin naamiota käyttää). Toki myös iho puhdistuu ja rakeiden ansiosta kasvot ovat pehmeät, mutta ihon talituotannon hillitseminen on naamion paras ominaisuus.

Yllätyin myös siitä kuinka naamion inci-lista on aika luonnollinen. Ainesosia on 24, joista luonnollista alkuperää on jopa 18.


Uskon, että ostan naamion ja miselliveden uudestaankin, joten tässä on pari erinomaista markettituotetta. Hintaakaan ei ole nimeksikään. LV misellivesi maksoi Prismassa 3,30 € ja Montagne Jeunesse Charcoal naamio kustansi Sokoksella 5,50 €. 


14 kommenttia:

 1. Mä olen aina kummastellut näissä Jeunessen naamioissa, kun noilla malleilla on tuota tavaraa silmien peittona :D Miksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mielenkiintoinen ratkaisu ja näyttää sitä pelottavammalta mitä kauemmin katson kuvaa :D

   Poista
 2. Tykkään myös LV:n misellistä :) Voisin itsekin hommata putelin jemmoihin (ihan vaan varulta), jos tulee markettireissulla vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn aika harvoin isoissa marketeissa, joten melkein pitää lähteä sitä varten vaikka Prismaan, että saan tätä ostettua :)

   Poista
 3. Nuo Montagnen naamiot menevät aina sekaisin Freemanin kanssa. On nuissa kyllä aivan järkyttävät kuvat, ei tiedä itkeäkö vai nauraa...oon mä joskus noita ostanut mutta en nyt vähään aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset on kyllä tosi samanlaiset. Mä tykkään niin Freemanin kuin Montagne Jeunessen tuotteista, joista löytyy tosi hyviä naamioita sopuhintaan :)

   Poista
 4. On aina kiva kuulla suosituksia edullisista tuotteista! LV:n tuotteita en olekaan tainnut koskaan kokeilla, joten pidän tämän mielessä :) Onpas toi muuten tosi samannäköinen Freemanin naamioiden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LVn miselli on ollut monen muunkin bloggaajan makuun ja musta on hyvä tuoda esiin nimenomaan kotimaisia, edullisia ja hyviä tuotteita :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. En kyllä tietäisi minkä merkin tuote se on ellei näkisi nimeä :)

   Poista
 6. LV:n miselli on musta paras marketissa myytävä. :) Toi naamio on halpa, koska ne pussiin pakatut maksaa yli kaksi euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on lyömätön hinta-laatusuhde. En olekaan niitä kertapakkausnaamioita kokeillut :)

   Poista
 7. Carlsonilla tutkiskelin tuota miselliä, mutta en ostanut :D Pitää laittaa harkintalistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei olekaan Carlsonia, mutta jouduin tätä hakemaan Prismasta asti, koska esim. Sokoksella ei ollut :)

   Poista