maanantai 22. toukokuuta 2017

Ombrehuulet Avonin tyyliin & osallistumisohjeet

Pääsin mukaan Avonin #bereMARKable-meikkihaasteeseen, jonka ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan ombrehuulet Avonin mark-tuotteiden avulla. Innostuin heti ideasta, ja on kiinnostavaa seurata minkälaisia huulimeikkejä muut osallistujat loihtivat. Tekstin lopusta löytyy lisää tietoa haasteesta, joka on kaikille avoin.


Sain ombrehuulien tekoa varten pussukan, joka sisälsi huulituotteita antamaan inspiraatiota. Plump It huulipunista tuli upean violetti Plumping Plum ja Reddy To Go. Jälkimmäinen puna näyttää huulilla pinkkiin taittavalta ja viileältä, vaikka puikossa väri onkin hillitymmän näköinen. Huulipunat tuntuvat pehmeiltä, levittyvät miellyttävästi ja ovat hyvin pigmenttisiä. Olen kuullut paljon hyvää Avonin huulimeikeistä, ja nämä tuotteet vahvistavat puheet täysin.


Huulitussit olivat iloinen yllätys, koska tykkään kovasti huulet värjäävistä lip tint-tuotteista. Big Colour Lip Tin Pen tuntuu ainakin näin vasta-avattuna tosi kostealta, mutta väri tarttuu hyvin huuliin ja kestää syömistäkin. Ihastuin etenkin pirteän oranssiin Flamingoon, joka on aivan upea kesäväri. Sävy Freesia muistuttaa aika paljon Plumping Plum- huulipunaa, mutta kevyempänä versiona.


Kädellä on vasemmalta alkaen huulipunat Reddy To Go ja Plumping Plum. Sitten tulee huulitussit Flamingo ja Freesia.


Tässä näkyy versioni ombre- eli liukuvärjätyistä huulista, joihin halusin kesäistä sähäkkyyttä. Pohjasävyksi levitin huulitussia värissä Flamingo. Käytin Plumping Plum-punaa huulten rajaukseen ja häivyttelin sävyä huulten keskikohtaa päin.

Instassa näkee aina superpulleita ombrehuulia, mutta kapeissa huulissa maalaustila meinasi loppua kesken :D.


Jään innolla odottamaan mitä seuraava haaste tuo mukanaan. Avonin haasteeseen voi osallistua kaikki, jotka laittavat Instagramiin kuvan ombrehuulista. Tägää kuvaan #bereMARKable ja @avonfinland. Parhaimmat pusuhuulet saavat yllätyspalkintoja, joten ei muuta kuin meikkaamaan :)


Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Kivoja kirkkaita kesäsävyjä<3

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyllä upean sävyiset huulet! Sopisi hyvin sen NCLA:n pinkin lakan kanssa yhteen :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ja tuo ombresävy huulissasi. :) En tainnut oikein oivaltaa haasteen juonta, kun otin vaan kuvan Turkin vuorilta missä punaan huuliani, mutta sillä mennään. :) Ihanaa viikkoa Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggarien ohjeissa oli tehdä ombrehuulet, mutta eipä se varmasti niin tarkkaa ole :)

   Poista