lauantai 13. toukokuuta 2017

Söpöjä huulivoiteita Weledalta

Olen aika ronkeli huulivoiteiden suhteen ja käytän lähinnä vain luonnollisia Crazy Rumorseja sekä apteekista saatavaa ACOa. Siksi minulla saattaa jäädä löytämättä tuotteita, jotka voisivat olla mieleeni. Olinkin iloinen saadessani testiin Weledan uudet Lip Balm-huulivoiteet, joissa yhdistyy huulten kosteuttaminen ja ripaus väriä. 


Aluksi luulin uutuuksia huulikiilloiksi, mutta huulivoiteitahan nämä ovat vaikka mukana tuleekin kevyttä väriä. Tuotteet paljastuvat huulivoiteiksi viimeistään silloin, kun huomaa niiden kosteuttavuuden. Sisältönä on runsaasti erilaisia öljyjä, jotka todella ravitsevat huulet pehmeiksi. Uskon, ettei luonnollisilla huulivoiteilla tule (ainakaan niin helposti) huulirasvariippuvuutta, koska nämä eivät anna vain hetkellistä helpotusta kuivuuteen vaan öljyt oikeasti hoitavat huulten herkkää ihoa. 


Weleda Lip Balmeja on kolme eri sävyä, jotka ovat kädellä vasemmalta alkaen Nude, Berry Red ja Rose. Värit ovat nimiensä kaltaisia, maanläheisiä ja varmasti kaikille sopivia. Sävyissä ei ole shimmeriä, mutta ne kiiltävät maltillisesti. Voide levittyy tuubista tasaisesti ja helposti, vaikka yleensä suosin puikkomuotoa huulituotteissa. Huulilla tuntuma on miellyttävän kermainen eikä lainkaan tahmainen. Tuoksultaan huulivoiteet ovat kevyen makeita, ja tuoksun takana onkin vaniljaa sekä ruusua.

Nude on helppo sävy vaaleudestaan huolimatta, eikä sillä tule peitevoiteella sivellyn näköistä lopputulosta. Läpikuultavuudessaan tämä voisi olla hyvä väri totutella nakuhuuliin.


Rose on hento roosa. Todella suloinen suorastaan! Toivottavasti kuvista huomaa eron Rosen ja Nuden välillä, koska niissä on vaihtelua.


Berry Red on tummin ja huulilla erottuvin sävy. Väri on hiukan rusehtavan marjainen, ehkäpä tästä tulee mieleen karpalo.


Weledan uudet huulivoiteet ovat mainio yhdistelmä hoitavuutta, kiiltoa ja väriä. Oikein sopiva tuote keväiseen fiilikseen. Huulivoiteet sopivat vegaaneille ja niillä on hintaa noin 12 euroa. Weledan Natrue-sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa myy esimerkiksi Sokos ja Stockmann.


Tuotteet on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. Näissä on tosi kivat pakkaukset. Rose olisi kiva päiviin, jolloin haluaa huuliin jotain extraa, mutta ei huulipunaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset ovat tosiaan erittäin kauniit. Musta näissä onkin parasta se, että saa yhtäaikaa huuliin väriä ja hoitavuutta :)

   Poista
 2. Söpöt tuubit:) Tykkään itse enemmän puikkomuotoisista värittömistä huulirasvoista, mutta nätin ulkonäön takia voisin ostaa kokeeksi tällaisenkin :D
  Hinta on vaan aika korkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin puikko on suosikki, mutta välillä on hyvä kokeilla jotain muutakin. Ei tiedä vaikka tykkääkin :)

   Poista
 3. Aivan ihanat pakkaukset ja tosi kivan väriset sävyt! Näitä pitää kyllä testata!

  VastaaPoista
 4. Sveitsiläisellä Weledalla on tietty täällä kotimaassaan laaja valikoima, ja viimeisimpiä uutuuksia ovat tämän kaikista tiukimman NaTrue-sertin tuoksut. Joko niitä muuten saa Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruohonjuuressa näytti olevan ainakin tälläisiä tuoksuja :)

   https://kauppa.ruohonjuuri.fi/jardin-de-vie-grenade-granaattiomenaparfyymi/WELEDA-4001638093804/dp

   Poista
 5. Ovatpa muuten aika söpiksiä ja varmaan tuoksutkin on kivat. <3 Suloista sunnuntaita Maija <3

  VastaaPoista