maanantai 8. toukokuuta 2017

Kesän kirkastavin meikkituote / Jane Iredale

Joidenkin kosmetiikkatuotteiden käyttäminen on selvästi sidoksissa vuodenaikaan. Minun kohdalla huulikiilto kuuluu tähän joukkoon, joka ilmestyy huulilleni aina kevään tullen. Jane Iredale on julkaissut kolme uutta PureGloss-huulikiiltosävyä, joista löysin aivan ihanan ja kasvoja kirkastavan värin.


Sävy Pink Lady on tyttömäinen, mutta silti tyylikäs vaaleanpunainen väri, joka sisältää kevyttä hohdetta. En tykkää liian glitterisistä huulituotteista, mutta juuri sopiva ripaus hohtoa antaa valoisuutta ihan koko ilmeelle. Juuri tämä oli se asia, joka sai minut ihastumaan. Ekalla käyttökerralla koin sävyn aika vaaleaksi, mutta sitten katsoin peiliin ja olin että vau, tämähän näyttää piristävän kasvoja.

Pink Lady tuo huulille kauniin hennon värin, joten sävyn kulumista tai menemistä yli rajojen ei tarvitse pelätä. Ja kiillon lisääminen onnistuu yhtä helposti peiliin vilkaisematta. PureGloss-huulikiilto on siis huolettoman meikkaajan kaveri.


PureGloss -huulikiilto on miellyttävän tahmaamaton, mutta kestävyys on silti hyvä. Yleensä huulikiillot ovat joko tahmaisia tai vetisiä, mutta tässä on onnistuttu saamaan aikaan voidemainen tuntuma, joka ei ihan heti katoa huulilta. Ja se tuoksu! Sitrusfani myhäilee iloisena, kun saa sivellä huuliin näin pirtsakkaa tuoksua.

Aplikaattori on reunoista pyöreä, joten se seuraa kivasti huulten muotoa. Pehmeä aplikaattori tuntuu mukavalta huulia vasten ja sillä saa juuri sopivasti kiiltoa jo yhdellä sipaisulla.


Esittelin jo aiemmin nämä kaksi Jane Iredalen uutuutta: PureMoist-huulipunan sävyssä Susan ja voidemaisen In Touch-poskipunan sävyssä Candid. Mutta halusin nostaa nämä vielä esiin, koska tässä on niin upea trio. Kaikki sävyt ovat luonnollisen raikkaita, joten näillä saa aikaan suloisen kevätmeikin.


Jane Iredalen PureGloss-huulikiiltoja on kokonaisuudessaan 18 erilaista sävyä. Huulikiillot sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja ovat vegaanisia. Kolme uutta huulikiiltosävyä (Pink Lady, Martini ja Hot Cider) ovat myynnissä toukokuun puolivälistä alkaen suositushintaan 37,70 €. Jälleenmyyjät löytää täältä.


Tuotteet on saatu testiin.

4 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon näiden kiiltojen pakkauksista ja aplikaattorista. Näppäriä kuljettaa mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin etenkin aplikaattorista, joka oli tosi hyvin muotoiltu eikä tarvitse dipata sitä kuin kerran pakkauksessa, koska kiiltoa tulee niin hyvin :)

   Poista
 2. Onpas kaunis, keijumaisen kevyt sävy ^_^

  VastaaPoista