sunnuntai 20. elokuuta 2017

Kardashian vs. Batiste kuivahoitoaineet

Pihistä vai panosta? Itse tykkään etsiä niitä tuotteita, joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan. Mutta joskus on vain myönnettävä, että parilla lisäkolikolla saa parempaa laatua. Mutta miten kävi Batisten ja Kardashian Beautyn kuivahoitoaineiden kanssa?


Kuivashampoot ovat varmasti kaikille tuttuja, mutta Kardashian ja Batiste ovat kuivahoitoaineita, jolla saa hiuksiin kiiltoa ja pehmeyttä. Tykkään käyttää kuivahoitoainetta niinä päivinä, kun hiukset ovat pörrössä tai muuten vain huonon näköiset. Kuivahoitoaine on pieni salainen ase, jolla saa huijattua itselleen kauniimmat hiukset. Tuotetta suihkautetaan pituuksiin välttäen tyveä ja harjataan pois.

Batisten kuivahoitoaine tuli pullosta aika kovalla teholla verrattuna kalliimpaan Kardashian Beautyn kollegaansa. Kardashian myös tuoksuu asteen miellyttävämmälle kuin Batiste, jossa tuoksu on aika sama kuin kuivashampoissakin. Mutta näissä on yksi selvä käytännön ero. Kardashiania voi suihkuttaa hiuksiin huolettomasti, mutta Batiste saa hiukseni lähmäiseksi, jos yliannostelen sitä.

Kokonaisuudessaan tykästyin enemmän Kardashian kuivahoitoaineeseen, koska se silottaa ja saa hiukset kiiltämään supertehokkaasti. Suihke saa hamppuiset latvatkin suoristumaan ja näyttämään paremmilta.


Tässä huomaa mikä ero on hyvällä ja erinomaisella tuotteella. Hyvällä tuotteella pärjää pitkälle, mutta toisella purnukalla saa laadukkaamman fiiliksen ja paremman käyttökokemuksen. Jos ei ole halukas laittamaan 21,90 euroa Kardashian kuivahoitoaineeseen, niin noin kuuden euron Batiste on hyvä pihistäjän valinta.

Kardashian Beauty on kampaamomerkki, jota myy myös alan nettikaupat, kuten Bellando ja Batisten kuivahoitis löytyy esimerkiksi Oletkaunis-nettikaupasta (en hyödy linkkien klikkaamisesta).


Kardashian Beauty on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Kardashianin hiustuotteet ovat musta yllättävän hyviä, olen tykännyt kaikista, mitä olen käyttänyt. :)

  VastaaPoista
 2. Minulle ihan uusi juttu, että Kardashian Beautyllä on myös hiustuotteita. Käytän aika vähän nykyään kuivashampoita tai mitään kuivahoitotuotteita. Hiukset voi paremmin ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukset tietenkin tykkää ja mulla suorastaan vaatii, että pitää puhdistaa tukka hyvin tälläisten tuotteiden jälkeen, mutta muita ongelmia ei ole :)

   Poista
 3. Mä en ole vielä kuivahoitoaineita käyttänytkään, mutta Batiste voisi olla matalan kynnyksen tuote näihin tutustumiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan tiedä myydäänkö tätä esim. Sokoksella? Aika harvassa kuitenkin :)

   Poista
 4. Mulla on mennyt jotenkin kokonaan ohi kaikki kuivahoitoaineet, en ole mielestäni sellaisesta aiemmin edes kuullut :D Tollanen tekisi taatusti hyvää munkin hiuksilleni ja Batisten voisin ostaakin testiin ainakin näin alkuun :) Tosi hyvä vertailupostaus, kiitos tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivahoitoaineet eivät taida olla kovin yleisiä ja kuten aiemmassa kommentissa pohdin, niin Batisten versiota ei kovin moni myy :)

   Poista