maanantai 14. elokuuta 2017

Alverden superhalpaa luonnonkosmetiikkaa

Jos käyn ulkomailla ja sieltä löytyy DM-kauppa, niin se on ainakin varmaa, että tuon itselleni tuliaisena Alverden luonnonkosmetiikkaa. Nämä tuotteet on ostettu jo kesällä 2016 Prahasta, joten tuleekohan tämän kesän ulkomaan ostokset sitten ensi vuonna :D. Kävin tänä kesänä Kööpenhaminassa (plus Ruotsin puolella Malmössä) sekä Riiassa, josta hankin enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa. Onhan esimerkiksi Madara, Mossa, Stenders ja Kivvi kotoisin Latviasta.


Tämän purnukan ostin ihan vain etiketissä lukevien sanojen "pore" ja "antibaktiriell" takia, vaikka en ostaessa tiennyt mikä tuote tämä on. En ymmärtänyt paketin teksteistä kuin pari saksankielistä sanaa, mutta selvitin Gesichtsfluidin olevan hoitoneste.

Sinkkiä sisältävää hoitonestettä käytetään iholle seerumin tapaan eli kosteusvoiteen alle. Tuote on koostumukseltaan ohutta ja ihonväristä, mutta kasvoilla se on väritön.  Hoitoneste katoaa nopeasti ihoon. Se tekee kasvoista mattaiset, joten tämä on tosi hyvä sekaiholle tai rasvoittuville kasvoille. Tuote myös tuntuu toimivan ihon puhtaana pitämisessä, joten olen tästä tykkäillyt ja voisinpa ostaa toistekkin. Aqua 24h Balance Cremegel on raikas voide koostumukseltaan ja tuoksultaan, joka kuitenkin antaa riittävästi kosteutta sekaiholle ja sopii hyvin meikin alle. Tämä on perushyvä geelimäisen kevyt ja hoitava tuote päiväkäyttöön, joka auttamaan ihoa pysymään pidempään mattaisena.


Q10 Bio-Gojibeere yövoide oli testaamieni Alverde -tuotteiden heikoin lenkki. Ostin tämän, koska halusin erittäin kosteuttavan yövoiteen, mutta gojimarjaa sisältävässä voiteessa oli puutteita. Voide tuntuu jättävän kasvoille kalvon, jos sitä laittaa enemmän kuin yhden kerroksen. Kosteutusteho on hyvä, mutta en ostaisi tätä toiste, koska haluan kasvovoiteiden imeytyvän kunnolla ihoon ilman kauan kestävää tahmaisuutta tai kalvomaista pintaa. Q10 Bio-Gojibeere sarja tuoksuu luonnollisen marjaiselle. Tyrni on lähin mielikuva, jos gojimarja ei ole tuttu.


Alverden silmänympärysvoide tulee käytännöllisessä ja tuotteen tehot paremmin säilyttävässä pumppupullossa. Voiteeseen ei tarvitse koskea sormin, mutta pumppupullon ongelma on, ettei sen tyhjentymistä voi oikein ennustaa. Tuote on samaa Q10 Bio-Gojibeere sarjaa kuin yövoide. Pakkauksen iloiset värit ja houkuttavan punaiset gojimarjat olivat syy miksi tartuin näihin tuotteisiin. Pakkaus selvästi vetoaa minun, koska muistin vasta kotona, että olen käyttänyt tätä samaa silmänympärysvoidetta jo aiemmin. Ostin tämän silmänympärysvoiteen ekaa kertaa kolmisen vuotta sitten Berliinistä.

Silmänympärysvoide on sopivan kevyt päivällä ja se imeytyy ihoon nopeasti. Jos haluan tehokkaampaa hoitavuutta esimerkiksi yöksi, niin silloin voin laittaa voiteen päälle vaikka arganöljyä, jos iho kaipaa lisää kosteutta.


Alverden (tai ainakin näissä) ihonhoitotuotteissa on alkoholi korkealla inci-listoissa. Minua se ei haittaa, mutta tiedän että moni kokee alkoholin kuivattavaksi ainesosaksi.

Alverden tuotteita myy DM-nimiset kaupat ympäri Euroopan. Hinnat ovat noin 3-6 euroa, joten kannattaa vilkaista DM, jos Natrue-sertifioitu edullinen luonnonkosmetiikkaa herättää kiinnostuksen.


10 kommenttia:

 1. Alverdestä on kuultu pelkkää hyvää. Mulla on yksi pähkinäntuoksuinen vartalovoi. Se on kyllä hyväntuntuinen tuote, voisin itsekin tätä sarjaa hamsteroida ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kannattaa ostaa, koska hinnat ovat niin edulliset ettei huditkaan harmittaisi :)

   Poista
 2. Saksalaiset osaa kyllä tuon luonnonkosmetiikan teon, mietin, että aika usein just näissä edullisissa saksalaisissa on incissä alkoholi aika korkealla, mulla se ei haittaa jos on yksittäinen tuote käytössä, mutta jos monta samaan aikaan, huomaan, että jo alkaa ihoa kiristelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei onneksi iho reagoi, vaikka olen näitäkin tuotteita käyttänyt yhtäaikaa. Mutta ihoni ei olekaan kovin ronkeli :)

   Poista
 3. Ostin joitakin vuosia sitten Puolasta Alverden kasvovoiteita, ja mun nenään alkoholi tuoksahti liian voimakkaasti, joten jäi ne voiteet käyttämättä. Täytyy varmaan testata uudestaan tulevalla Puolan reissulla, jos vaikka aistimus olisi muuttunut. Puolassa Rossmann myy Alverdeä. Hinnathan on tosi alhaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole herkkä alkoholille kosmetiikassa, joten en ehkä niin hyvin osaa arvioida ovatko nämä kovin vahvoja iholla. Mutta tuoksut eivät ole mielestäni dominoivia :)

   Poista
 4. Ihan uusi merkki ja kivan pirteät putelit. Alkoholi ei täälläkään haittaa. :) Kivaa päivää Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata nämä, jos tulee Europpan reissuilla vastaan. Kivaa päivää myös Tiia :)

   Poista
 5. AAAAAHHHHH! Kävin heinäkuussa Prahassa. Vitsit DM-kauppoja oli joka nurkassa siellä kuin sieniä sateella! Kuitenkin Alverdeä ei jokaisessa niissä näkynyt. Yhdessä todella pienessä DM-ssä oli koko alverden valikoima saatavilla. Tämä DM oli TipsSport Areenan lähellä olevaa kirkkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taisi käydä sitten hyvä tuuri, koska kävin kahdessa kaupassa (en muista sijainteja) ja molemmissa oli hyvät valikoimat Alverdea :)

   Poista