tiistai 29. elokuuta 2017

Tuuheuttava Puff.ME hiuspuuteri sekä toffeenaamio

Olen lättähiuksisena kokeillut paljon erilaisia tuuheuttavia muotoilutuotteita. Purkista saatu ilmavuus katoaa hiuksistani yleensä parin tunnin kuluesssa, joten yhtä suosikkia ei ole löytynyt, mutta nyt ollaan lähellä. Design.ME -merkin Puff.ME Volumizing Cloud Mist hiuspuuterisuihke on uutuus, joka tulee pienessä pakkauksessa mutta volyymi on suurta.


Söpö pinkkipakkaus yllätti, koska tämä ei ollutkaan ponnekaasupullo. Suihkauksen sihaus jäi puuttumaan, mutta tuote tulee ulos hienojakoisena puuterina. Suutin on helppo kohdistaa haluamaansa kohtaan hiustyvessä, joka kaipaa tuuheutusta. Tuotetta käytetään vain 5-10 sentin etäisyydeltä, joten sekin helpottaa täsmäkohdennusta. Valkoinen puuteri näkyy tummissa hiuksissa, joten olen hieronut sen hiustyveen. Hiusten pöyhiminen lisää myös ilmavuutta.

Olen laittanut Puff.ME-puuteria 4-5 suihkausta, jotta saan hiuksiin tarpeeksi tekstuuria. Jos laitan tuotetta enemmän, niin silloin myös pesevämpi (syväpuhdistava) shampoo on tarpeen. Mutta tämä kertoo miten tehokas Puff.ME on ja kuinka se pitää hiusten volyymin kunnossa koko päivän. Jos siis haet reipasta tuuheutta, joka myös kestää, niin Puff.ME saa minulta suositukset.


Tämän tuotteen ostin muiden bloggaajien takia :D. Ziajan Cupuacu In-Shower kosteusvoide on monitoimituote. Tätä voi käyttää vartalolle kosteuttavana suihkuvoiteena, joka pitää ihon pehmeänä pesun jälkeen. Kasvoillekin tätä suositellaan, mutta en usko vartalo- ja hiustuotteen sopivan kasvojen herkälle iholle.

Cupuacu on ollut kovalla käytöllä etenkin hiuksissa. Tällä suojataan tukka ennen shampoopesua, ja tämä kikka on ollut minulla käytössä jo vuosia. Pistän voidetta latvoihin yhden minuutin vaikutusajalla, jonka jälkeen pesen tukan shampoolla. Laitan vielä hoitoaineen hiuksiin, vaikka sen melkein voisi jättää pois Cupuacun jälkeen. Tuote toimii kuin tehokas hiusnaamio, joka antaa ihanaa pehmeyttä ja sileyttä hiuksiin. Lisäksi tämä tuoksuu makealle toffee-kinuskille, nam!


Puff.ME Volumizing Cloud Mist kuivahiuspuutereita myy parturi-kampaamot ja esim. iDHAIR -nettikauppa (en hyödy linkin klikkaamisesta). Hinta 24,90 € (tällä hetkellä tarjouksessa 19,90 €).

Ziajan Cupuacu-sarja on saatavilla Sokokselta, jossa iso 300 ml pullo maksaa 5,50 €.


Puff.ME hiuspuuteri on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. Tosi kivat tuotevinkkaukset! Puff.Me-hiuspuuteri vaikuttaa jännältä ja kokeilemisen arvoiselta juuri sen takia, ettei se ole tavallinen suihke :) Sellaiset usein kuivattaa päätä, mutta näen ettei tuollainen puuterinen suihku aiheuta samaa..? Pakko kokeilla tota Cupuacun tuotetta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei tavalliset suihkeet kuivata, joten en osaa sanoa kuivattaako tämä. Cupuacusta on moni tykännyt, ja se on tosiaan hyvä kropalle että hiuksille :)

   Poista
 2. Kuivahiuspuuteri on hyvä keksintö ja suuri edistysaskel entiseen sottavaan purkkisysteemiin. Peukku sille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen purkki on hieman hankala käyttää, joten tämä on tosi hyvä pakkkaus :)

   Poista
 3. Täytyypä tuota Puff.Me-tuotetta harkita, vaikka joskus oikein tiukassa olevien hiuspuuterien poispeseminen saa aikaan lähes harmaita hiuksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tukka pysyy ainakin tuuheana, vaikka tosiaan pesevämpi shampoo voi tulla tarpeen :)

   Poista
 4. Tuota Ziajaa voisi kokeilla sitten kun taas hiukset on saanut lisää pituutta ja on todennäköisesti latvoista kuivemmat kuin tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
 5. Tämä Ziaja meni nyt kyllä ostoslistalle! :D

  VastaaPoista