tiistai 28. elokuuta 2018

Miltä meikkipöytäni oikeasti näyttää?

Idea tähän postaukseen lähti lifestyle-blogeissa pyörineestä haasteesta, jossa näytettiin koti sellaisenaan ilman siivousta. Suurimmaksi osaksi kenenkään koti ei ole koko ajan tiptop. Eikä minunkaan meikkipöytäni ollut kuvaushetkellä mitenkään siisti, mutta sellaiseksi se jäi aamun meikkauksen jälkeen. En siistinyt pöytää lainkaan kuvaa varten, joten tässä se on :)


Vai voiko puhua meikkipöydästä, koska ensivilkaisulla näyttää että suurin osa puteleista on ihonhoitoa. Kahdessa laatikossa on eniten käyttämiäni ihotuotteita ja purnukoita, jota testailen juuri tällä hetkellä. Tuonne pullomereen voisi tehdä pienen siivouksen, koska etenkään luonnonkosmetiikka ei säily ikuisesti. En varmaan edes muista mitä kaikkea täältä löytyykään. Laatikoissa on kaikenlaista, kuten seerumeita, kasvovoiteita ja öljyjä iloisesti sekaisin.


Pöydällä lepäilee rennosti kiireessä jääneet sudit ja meikit. Siitähän ne on helppo napata taas huomenna :D. Olen vähän sellainen, että jumitan tiettyihin tuotteisiin, kunnes vaihdan ne seuraaviin. Esimerkiksi Benecosin poskipuna-aurinkopuuteri on sellainen jumitustuote juuri nyt.


Meikkipussista löytyy ne käytetyimmät tuotteet. Suosikkejani ovat Catricen 24h Made To Stay ja Lumenen Matt-Control meikkivoiteet. Kuten myös ACOn aurinkovoide ja It´s Skin silmänympärysvoide. Mistä muuten tunnistaa rakastetut meikit? Katso kuinka sottuisia pakkaukset alkavat olla, näitä on käytetty huolella :)


Pöydän alaosasta löytyy pari laatikkoa meikkejä. Tässä on sellaisia tuotteita, jotka ovat väliaikaisella tauolla, tuotteita joita käytän harvemmin tai jotka odottavat vuoroaan, että vastaava tuote loppuu. Vaatekaapissani on samanlaisia laatikoita useampi lisää, joista saatan tehdä välillä löytöjä.


Vetolaatikossa on taas aika väljää. Aurinkolaseja ja kaikkea satunnaista meikkitavaraa. Käytän tätä laatikkoa niin harvoin, etten avatessa tiennyt mitä täällä on. Ehkä pitäisi ottaa loota tehokkaampaan hyötykäyttöön.


Olen sisustamisen suhteen minimalisti, mutta kosmetiikka on heikkokohtani. Eihän tämä pöytä erityisen nätiltä näytä, mutta kaikki tuotteet ovat melko hyvin saatavilla. Voisin tosin järjestää tuotteet loogisemmin. Eli tiettyyn kohtaan voiteet, öljyt ja ynnä muut. 

Onko meikkipöytäsi siisti vai valtoimenaan vellova meri?


Osa tuotteista on saatu testiin.

21 kommenttia:

  1. Mun mittakaavassa sun pöytä on ihan siisti. :D Ihana pinnatuoli ja kasvi tuo viihtyisyyttä. <3 Mulla itsellä on kaikki piilossa, en siedä mitään näkösällä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi myös mun unelma, että tuotteet saisi jotenkin piiloon. Ehkä näytille jäisi ne näteimmät tuotteet :)

      Poista
  2. Sun meikkipiste on ihanan näköinen! :) Mulla ei ole omaa meikkipöytää/pistettä, vaan meikkaan seisaalteen vessassa, jossa on sellainen kirkas "sairaalavalo" :D Sen tilan olenkin sitten valloittanut meikeillä kokonaan ja meikkejä löytyy myös eteisen kipoista ja kupeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin meikkaan silti usein vessassa, koska tykkään että näkyy koko naama kunnolla, koska meikkauspeilini ei ole hurjan iso. Ja vessassa on parempi valaistus, vaikka olkoonkin just liian keltainen :)

      Poista
    2. Mä en muuten siedä vessojen keltaista valoa, mutta joo, eihän se sairaalavalokaan ole luonnonvaloa lähellä :D Täytyy aina ottaa peili käteen ja tsekata ennen ulos menoa, jos muistaa :D Tosin talvella ei aamuisin onnistu pilkkopimeällä, haha.

      Poista
  3. Mulla on meikit kolmessa eri paikassa, kahdessa Ikean laatikostossa, pienessä meikkipakissa ja sitten päivittäiset meikit keittiössä meikkipussissa :) eli ihan ripoteltuna minne sattuu mutta kun niitä on niin paljon...aivan liikaa ihan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen että tuo meikkien ripottelu eri paikkoihin on monelle tuttua. Kun tuotteita kertyy paljon, niin sitten alkaa löytyä luomivärejä melkeinpä sohvatyynyjen välistäkin :D

      Poista
  4. Tämmöset postaukset, joissa pääsee kurkistamaan kulisseihin on aina mielenkiintoisia :) Meikkaan itse keittiönpöydän ääressä, koska tällä hetkellä mulla ei muuta pöytää ole, eikä tänne asuntoon toista mahtuisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieluusti katselisin myös muiden meikkipisteitä, koska mäkin tykkään kurkata muiden koteihin :)

      Poista
  5. Ihana kokonaisuus! Olisipa mullakin noin siisti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulin, että tämä on epäsiisti, mutta kaikki on aina suhteellista :)

      Poista
  6. Mullahan ei ole meikkipöytää vaan meikkaan vessassa sillä kamalalla valolla tai sitten raahaan kaiken tarvitsemani ikkunan eteen :D Näitä kuvia katsellessa sun meikkipöytä on kyllä siisti vaikka sieltä purkkeja löytyykin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä usein nappaan tuon meikkipussin ja menen vessaan, jos haluan kunnolla meikata. Tykkään enempi meikata seisaaltaan kuin istua, en tiedä mikä se juttu on :)

      Poista
  7. Aina on tosi kiva, kun saa kurkistaa muiden meikkipöytään! :) Mä yritän pitää meikkipöytääni siistinä ja järjestyksessä, mutta ei mun tarvitse jättää tavarat levälleen kuin yhtenä päivänä ja pöytä on taas aivan sekaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikit erityisesti vievät paljon tilaa, jos ne levittää kaikki pöydälle ja jättää siihen. Koetankin aina napata pussista tuotteen ja pistää sen heti takaisin, jotta jonkinlainen kuri pysyy :)

      Poista
  8. Miulla ei ole meikkipöytää. Meikkailen kirjahyllyn päällä olevan tason avulla ja koska siihen tulee lämpöä mm. telkkarista, niin raivaan kaikki meikit aina pois :D
    Samalla tasolla on syrjemmässä seerumit, sy-voiteet yms. voiteet, jotka on päivittäin käytössä, niin ne jätän siihen.

    Vessassa en voisi meikata, kun peili on niin ylhäällä ja ilman laseja en näkisi kunnolla :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla miten muut meikkaavat, koska on varmasti yhtä monta tapaa/paikkaa kun on ihmisiäkin :)

      Poista
  9. Oi miten kiva postaus! Ja ihanaa nähdä tällaisia "todellisia" kuvia eikä niitä, missä pöytä on viimeisen päälle siistitty ja laitettu :D Mun on pitänyt tehdä jo yli vuoden ajan postaus omasta meikkipisteestäni, mutta jotenkin tuntuu ettei se oo koskaan riittävän siisti, puunattu ja järjestelty silloin kun olisi aikaa kuvata sitä. Ehkä otankin susta mallia ja teen tämäntyylisen postauksen :) Ainakin tulee lukijoille rehellinen kuva siitä, miltä oma meikkipöytä näyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan innolla, jos saat tästä inspistä, koska mielelläni näkisin myös muiden meikkipöytiä (ja ilman siivoamista) :)

      Poista
  10. Itsellä on meikkipöytä yleensä järjestyksessä, mutta mulla on siinä näkyvillä aina aika paljon tavaraa (esim. siveltimiä purkeissa, pieniä "laatikostoja", voiteita, kasvosuihkeita yms.). Kaikki ei mahdu pöydän laatikoihin enkä viitsisi niitä kauemmaksikaan säilöä (pois näkyvistä) sillä meikkipöydän ääressä tarvitsen niitä eniten :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin onkin hankalaa ja epäkäytännöllistä, jos käyttää joitain tuotteita usein, niin ei niitä viitsisi aina jostain laatikon uumenista kaivaa. Ehkä pieni sekasorto meikkipöydällä kuuluukin asiaan :)

      Poista