torstai 4. lokakuuta 2018

Ihoa silottavat ampullit

Syksyn saapuessa valon määrä vähenee ja aamuisin herääminen hankaloituu. Silloin peilistä voi vilkkua hiukan väsyneempi naama, joka kaipaisi virkistystä. Apu voi löytyä Janssen Cosmeticsin uusista Anti-Wrinkle Booster ampulleista, jotka ovat piristäneet omaa ihoani syksyn alkuun.


Anti-Wrinkle Booster ampullien pakkaustapa, umpinainen kertakäyttöinen lasiputkilo, mahdollistaa vaikuttavien aineiden tehokkuuden. Tämä tarkoittaa myös säilöntäaineiden vähäistä tarvetta. Ampullit sisältävät silottavaa Gatuline Expression -yhdistettä, jonka kerrotaan toimivan kuin luonnon oma botox ja auttavan etenkin ns. harakanvarpaisiin ihossa. Toinen tehoainesosa on Instensyl-biopolymeeri. Janssen Cosmeticsin mukaan "biopolymeeri muodostaa kasvoille verkkomaisen viskoelastisen 3D-kalvon, joka välittömästi liftaa ja napakoittaa ihoa". Ampullit kosteuttavat tehokkaasti hyaluronihapon voimalla, sekä sakkaridi-isomeraatit tekevät tuotteesta erittäin kosteudensitomiskykyisen.

Ampullit toimivat siis anti-aging -seerumina, mutta myös meikinpohjustuksena. Meikki tulee levittää silloin, kun ampullitiiviste ei ole vielä ihan imeytynyt ihoon. Näin meikki tarraa paremmin ihoon kiinni.


Ampullit tulevat 7 kappaleen pakkauksessa, jolloin tuotetta voi käyttää tehokuurina nuorekkaampaan ihoon. Itse tein juuri näin, jotta sain vaikutukset parhaiten näkyviin.

Aluksi ampullin korkki taitetaan poikki, jotta päästään tuotteeseen käsiksi. Aukikatkaistu suuaukko antaa tuotetta ulos hyvin maltilla, ihan tipoittain. Toisaalta tiivistettä ei tarvitse hurjasti, mutta olen sitä silti kerrostanut ihoon, jottei arvokasta ja tehokasta tuotetta menisi hukkaan. Avattu seerumi tulee käyttää 12 tunnin kuluessa, koska avattu pakkaus joutuu kosketuksiin ilman kanssa eikä ampullia voi enää sulkea. Mutta miltä ampullitiiviste tuntuu iholla?


Ampullitiiviste on nestemäisen ohutta, joten se katoaa ihoon sukkelaan. Sormissa tuote tuntuu lähes kuivan kostealta, mutta kuitenkin vähän liukkaalta. Ehkä se auttaa ymmärtämään Instensyl biopolymeeriä, jonka kuvattiin jättävän iholle viskoelastisen 3D-kalvon.

Ampullit ovat selvästi napakoittaneet ihoa ja saaneet ihosta sileämmän. Sen huomaa jo ihan vain testaamalla tuotetta vaikka kädelle. Ihosta tulee erittäin siloinen ja pehmeä. Lähes sama tunne kuin olisi levittänyt iholle meikinpohjustusvoidetta. Ehkäpä siksi ampulleja on suositeltu myös pohjustuskäyttöön, koska se antaa hyvän pohjan tasaiselle meikille ja kosteuttaa ihoa. Näin myös rasvaisempi iho pitää talintuotannon paremmin kurissa, kun iho on hyvin kosteutettu ennen meikkiä. Eikä ampulli ole yhtään raskas, vaan kevyt ja sopii varmasti hyvin eri ihotyypeille. Kuten sanottua tiiviste ei ole ihon pinnalla kuin hetken, jonka jälkeen kasvoille jää vain pumpulinen ja siloteltu tunne.


Janssen Cosmetics on saksalainen merkki, jonka tuotteet perustuvat laadukkaisiin aktiiviaineyhdisteisiin, kuitenkaan unohtamatta ihonhoidon miellyttävyyttä. Voidaan siis puhua cosmeceutical-tuotesarjasta.

Anti-Wrinkle Booster ampullit tulee seitsemän kappaleen pakkauksessa, ja sisältöä yhdessä ampullissa on 2 ml. Hintaa tuotteella on Janssen Cosmeticsin suomalaisessa verkkokaupassa 30 €. En hyödy linkin käytöstä.


Tuote on saatu testiin.

9 kommenttia:

 1. Onpa kiinnostava tuote. Aika harvoin tulee käytettyä ampulleja, ja aika vähän niistä on juttua missään. Muistan lapsuudesta, että äiti käytti sellaisia joskus. Täytyykin kokeilla ampulleja vaihteeksi, koska jotain supertehotuotetta alkaa vähitellen kaivata, ja nämä Janssenin ampullit kuulostavat ihan täydellisiltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ampullit eivät ole tosiaan kovin yleisesti esillä, mutta koen että näistä saa selkeää vaikutusta ihoon vaikka kuuriluonteisesti :)

   Poista
 2. Kuulostaa just siltä, mitä kaipaisin tällä hetkellä. Mulla on silmän ulkonurkkiin syntynyt semmoset pidemmät juovat, joita ei varmasti ollut ennen kesää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin ihoa kosteuttamaan kunnolla, jos se auttaisi ensihätään :)

   Poista
 3. Tuntuu, että nyt viime aikoina kaikki tällaiset ampullit on alkaneet nousta pinnalle :) Mulla odottelee testaamistaan Mádaran uutuus ampullit, joita lähden kyllä tosi mielenkiinnolla testailemaan. Janssen Cosmeticsilta on tuttu se heidän ruiskeen muodossa oleva seerumi, josta kirjoittelin aiemmin blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin mielenkiintoista nähdä, jos ampullit tulisivat isompaan suosioon. Ihmiset kuitenkin hakevat koko ajan tehokkaampia keinoja hoitaa ihoaan, joten ampullit voisivat olla seuraava askel :)

   Poista
  2. Joo, tätä mäkin vähän aavistelen :)

   Poista
 4. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, varsinkin meikkiä kiinnittävä ominaisuus on hyvä asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi itsellä tullut mieleen kokeilla tätä pohjustukseen, mutta toimivat kyllä siinäkin :)

   Poista