torstai 25. lokakuuta 2018

Makeup Revolution meikkivoide

Sis.mainoslinkkejä.


Kirjoitin vasta erittäin tykätystä Makeup Revolutionin peitevoiteesta, mutta seuraavaksi bongasin, että valikoimissa on myös Conceal & Define -sarjaan kuuluva meikkivoide! Siinä ei kauaa nokka tuhissut, kun klikkasin tilauksen menemään.makeup revolution conceal define meikkivoide

Koostumus on samantyylinen peitevoiteen kanssa. Pehmeä, sopivasti kermainen mutta kuivuu kuitenkin mattaiseksi ihoon. Conceal & Define meikkivoide tuntui kuivemmalta kuin peitevoide. Kannattaa siis kosteuttaa iho hyvin, koska muuten voi tuntua kiristävyyttä. Meikkivoide näyttää myös helposti epätasaiselta, jos ihossa on vaikka kuivuuden jälkiä, joten olen laittanut hyvin kosteuttavan voiteen alle. 

Meikkivoide jättää siis puuterisen mattapinnan. Mattaisuudesta hyötyy etenkin rasvaisempi iho ja sekaiho, koska tämä auttaa ihoa pysymään kiillottomana. Meikkivoide myös pysyy hyvin iholla, kunhan en laita liian paksua kerrosta. Muuten huomaan meikkivoiteen korostavan juonteita, mutta hyvän peittävyyden takia en haluakaan liian paksua maskia ihoon.

Meikkivoidetta sai hiukan työstää iholle, jotta se näytti tasaiselta kasvoilla. Kostea meikkisieni on ainakin itselleni ehdoton kaveri tämän tuotteen kanssa. Sormin levittäessä menettäisin varmaan hermot, koska tämä kuivahtaa melko nopeasti ihoon.makeup revolution conceal define meikkivoide

Conceal & Define -meikkivoide tulee peitevoiteen kanssa hauskasti lähes identtisessä pakkauksessa. Meikkivoiteen pakkaus on tosin lasia ja luonnollisesti isompi kuin peittari. Mutta myös meikkivoiteessa on aplikaattori. Se on hurjan söpö ja yllättävä valinta, mutta ehkä kuitenkin vähän epähygieeninen, koska sillä levitetään tuote suoraan ihoon. Toki peiteainettakin käytetään samalla tavalla, mutta minulla ainakin meikkivoiteet kestävät pitkään ja sitä käyttää koko kasvoille toisin kuin peitevoidetta.


Makeup Revolutionin sivuilla on myynnissä 24 erilaista sävyä Conceal & Define meikkivoiteesta, joten valikoima on ihan kattava. Mutta on toisaalta vähän hankala ostaa oikeaa väriä kuvien perusteella. Googlailin sävyjä ja mietin oikeaa väriä, ja päädyin keltapohjaiseen sävyyn F8.5. Otin näin "korkean" numeron, koska monessa arvostelussa värien sanottiin olevan hyvin vaaleita. Mutta sävy ei ole niin vaalea kuin miltä se näyttää Makeup Revolution näytekuvissa. 

Samoja näytekuvia käytetään myös peitevoiteiden kohdalla, ja lukemani sekä näkemäni mukaan meikkivoiteiden ja peitevoiteiden sävyt eivät ole samanlaisia. Eli ensin on otettu peitevoiteiden näytekuvat, ja pistetty samat fotot myöhemmin ilmestyneen meikkivoiteen sävyjä kuvaamaan, vaikkei ne mätsää.

makeup revolution conceal define meikkivoide

Kenelle siis suosittelisin Makeup Revolutionin meikkivoidetta? Rasvaiselle iholle ja sekaiholle, joka haluaa peittävyyttä sekä mattaisuutta. Isoin miinus tulee kerrostamisen vaikeudesta, koska meikkivoide valuu helposti juonteisiin vähän runsaammin käytettynä.


Makeup Revolution Conceal & Define meikkivoiteen voi ostaa Lyko* tai Eleven* nettikaupasta noin 15 euron hintaan.

*mainoslinkki.

9 kommenttia:

 1. Hyvä sävyvalikoima näissä, harmi et inhoan tota aplikaattoria. Jäi aikoinaan cliniquen meikkivoidekin käyttämättä moisen takia. Ainoa oikea pakkaustapa meikkivoiteelle on pumppupullo. 😂😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pumppu on paras, ja muakin vähän tämän hygieenisyys mietityttää, joten pitää käyttää pullo sukkelaan pois :D

   Poista
 2. No toi on kyllä jokseenkin ihmeellistä, jos samoja näytekuvia käytetään sekä meikkivoiteella että peiteaineella, vaikkei sävyt kuitenkaan mätsää keskenään :D Aina ei tosiaan ihan kaikkea jaksa ymmärtää.. Tää meikkivoide kuulostaa ihan testaamisen arvoiselta, mutta tota peiteainetta haluan ehdottomasti ensin testata. Se on houkutellut jo pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että se on vähän laiskuutta, mutta myös minusta vähän huonoa asiakaspalvelua. Toivoisin että meikkivoiteet saisivat omat näytekuvansa :)

   Poista
 3. Mä olen tubesta katsellut arvioita tästä Makeup Revolutionin meikkivoiteesta, ja niidenkin perustella voin sanoa, ettei taida olla mun juttu. Tää sun postaus vakuutti entisestään. Ei kuulosta meidän kuivaihoisten tuotteelta. Mutta peiteainetta aion kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mulla tämä saattoi kiristää, niin en todellakaan suosittele kuiville kasvoille :)

   Poista
 4. Tää on tosi mielenkiintoinen meikkivoide jo ihan laajan sävyvalikoiman vuoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tuotteessa on plussat ja miinuksensa, mutta laaja värivalikoima on aina eduksi :)

   Poista
 5. Vaikka tuotteessa on aplikaattori se ei tarkoita että ainut tapa käyttää sitä on laittaa meikkivoide aplikaattorilla suoraan kasvoille. Itse käytän tätä niin että laitan sitä puhtaalle kämmenelle,näin ei tule tuota hygienia ongelmaa. Pulloon jää aina tuotetta kun aplikaattorilla ei millään saa loppuja pois. Uudet sävyt ilahdutti,nyt niitä on jo 50. Kesällä hyvä kun ihoni rasvoittuu mutta näin talvella kuivat läntit ja meikkivoide ei ole hyvä yhdistelmä. Peittävyys on oikein hyvä.

  VastaaPoista