maanantai 8. lokakuuta 2018

TonyMoly Egg Pore Silky Smooth Balm meikinpohjustusvoide

Teksti sisältää mainoslinkkejä.Googlailin hyvää korealaista meikinpohjustajaa, koska halusin kokeilla jotain todella paksua ja huokoset piilottavaa. Ajattelin, että korealaisesta kosmetiikasta voisi löytyä hyvä tuote, koska sielläpäin maailmaa (toki täälläkin) huokoset halutaan todellakin häivyttää ja ihon pitää olla sileä kuin vauvalla. Ja tämä ostamani tuote on nyt hyvin ajankohtainen, koska TonyMolyn tuotteita saa nykyään vaikka Sokokselta. Tuote on siis TonyMoly Egg Pore Silky Smooth Balm pohjustusvoide.


TonyMolyn Egg Pore Silky Smooth Balm on näyttävä tuote, mutta myös samalla epäkäytännöllinen pakkaukseltaan. Korkeutta kultamunalla on reilut 8 cm ja halkaisija on 6,5 cm, joten se vie paljon tilaa vaikka meikkipussissa. Pakkausmateriaalia pohjustajaan on kulunut aivan liikaa, joten näppärämpi purnukka olisi parempi. Mutta onhan tämä hauska ja varmasti kummastusta herättävä tuote, jos purkki nököttää meikkipöydällä.


                                Lue myös: Korealainen kirkastava kasvovesi ja etanahoitoneste


Koostumukseltaan meikinpohjustusvoide on paksua ja kiinteää, joten nimessä oleva balm-sana on hyvin kuvaava. Luin arvosteluja, että TonyMoly on saanut joidenkin ihon kuivumaan ja näyttämään kasvot liian mattaiselta. Minun helposti rasvoittuvilla kasvoilla en ole huomannut mitään tälläistä. Ihon rasvoittumista primer hillitsee hiukan, mutta mitenkään kuivattavaksi en tätä kokenut.

Huokosiin pohjustaja tepsii hyvin. Tai niin hyvin kuin minun kraatereissani voi toimia :D. Minulla on oikeasti todella isot huokoset, joita ei meikilläkään erityisen hyvin piiloteta. Uskon silti, että yleisesti ottaen TonyMoly saa ihon näyttämään reilusti tavallista tasaisemmalta. Sen verran montaa primeria on tullut kokeiltua vuosien saatossa.

Voidetta kannattaa lämmittää ja pyörittää sormissa ennen iholle levittämistä. Sillä tavalla koostumus hieman sulaa ja levittyy paljon pehmeämmin sekä tasaisemmin. Koostumus on tosiaan paksuhkoa, joten liian heviä kerrosta ei kannata ladata meikin alle. Silloin iho tuntuu vähän rasvaiselta ja pohjustusvoide voi lähteä rullaantumaan. Isot lisäpisteet annan primerin tuoksusta, joka tuo mieleen sitruunamarengin.


                                             Lue myös: Parhaat korealaiset kangasnaamiot


TonyMolyn Egg Pore Silky Smooth Balm löytyy vaikkapa Eleven* ja Bearel* verkkokaupoista noin 18 € hintaan.

Itse olen ostanut tuotteen Ebaystä jo parisen vuotta sitten, joten pakkauksissa voi olla jotain pientä eroa. Aina kun Ebaystä ostaa, niin kannattaa katsoa ettei hinta ole liian halpa, myyjällä on paljon hyvää palautetta ja vaikka googlata myyjän nimi, jos tulisi vastaan muiden kokemuksia. Yksi tärkeä seikka on myös se, etten koskaan osta korealaista kosmetiikkaa esimerkiksi kiinalaiselta myyjältä väärennösten pelossa. 


*mainoslinkki.

12 kommenttia:

 1. No tota ei kyllä ensimmäisenä tosiaan pakkaisi matkalle mukaan :D Mutta hienohan tuo kultainen muna on, tulee mieleen joku historiallinen esine, haha. Okei, oon tainnut ehkä liikaa kattoa Netflixistä yhtä sarjaa, jossa eletään 1700-luvulla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydällä tätä voi säilyttää, mutta joo ei mikään matkapakkaus. Itselläni tulee tästä mieleen Faberge-pääsiäismunat :D

   Poista
 2. Kunnolla huokosia häivyttäviä meikinpohjustajia on aika harvassa. Kiva kuulla, että tämä toimii, vaikkei olekaan ehkä paras mahdollinen kuivaihoiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan etsin aina ja ikuisesti sitä parasta pohjustusvoidetta, mutta oli tämä kelpo tuote vaikkei pakkaus ole se käytännöllisin :)

   Poista
 3. Kiinnostava, tässä on aika saman näköinen koostumus kuin yhdessä Armanin primerissä, josta tykkään tosi paljon.Se on kans purkissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse suosisin mieluiten tuubeja, koska aina ei ole kaikista puhtaimmat sormet :)

   Poista
 4. Järkytyin vähän, kun huomasin millä hinnalla TonyMolyn kangasnaamioita Sokoksella myydään, joten ehkä jos tätä haluaisin testata suuntaisin varmasti myös eBayn puoleen. Hyvälle pohjustajalle on kyllä aina tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvonaamiot taisivat maksaa jopa vitosen tai ainakin lähelle, joten se tuntui itsestänikin aika kovalta. Mutta pohjustusvoiteesta parikymppiä on ihan ookoo eikä tarvitse odotella montaa viikkoa tuotteen saapumista :)

   Poista
 5. Täällä toinen isokraaterinen, tuo voisi toimia täälläkin. :) Pakkaus on ainakin mitä suloisin. <3 Ihanaa viikon jatkoa Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varmasti sellaisten makuun, jotka haluavat todella sileyttä pintaan. Ihanaa viikkoa myös Tiia :)

   Poista