maanantai 5. marraskuuta 2018

Lidlin uutta luonnonkosmetiikkaa

Lidl on jo useamman vuoden verran myynyt omaa luonnonkosmetiikkasarjaansa, ja nyt myös Cien Nature -tuotteet rantautuivat Suomeen. Eikä ole yhtään ihme, että Lidlillä on Natrue-sertifikoitu luonnonkosmetiikkamerkki. Saksassa useilla kauppaketjuilla on oma edullinen luonnonkosmetiikkamerkki, joten Lidl ei ole poikkeus. 


Wild Rose -sarjasta on tarjolla yö- ja päivävoide, joista nappasin yöversion testiin. Kyseessä on kuivan ihon yövoide, joka lupaa villiruusunsiemenöljyn avulla edistää ihon uusiutumista ja tasoittaa pienimpiä ryppyjä. Ilahduin voiteen koostumuksesta, joka on mukavan notkea ja pehmeä. Se levittyy vaivatta kasvoille, kosteuttaa hyvin ja pehmentää ihoa. Vaikka kyseessä on kuivan ihon tuote, niin tunne iholle ei ole yhtään rasvainen tai paksun tuntoinen. Tuoksusta tunnistaa ruusun, joka ei kuitenkaan ole liian hallitseva.




Calendula käsivoiteen teho perustuu kehäkukkaöljyyn ja sheavoihin. Tuotteen sanotaan sopivan etenkin kuivalle ja karhealle iholle. Voide tuntuu mukavan hoitavalta, ja ehkä siksi se ei imeydykään ihoon ihan heti. Siitä jää pieni samettisen pehmeä pinta, joka hälvenee pikkuhiljaa. Kehäkukan tuoksu ei ole suosikkini, mutta ei se häiritsekään.


Tonkapapua ja sheavoita sisältävä vartalovoi oli yksi minua eniten kiinnostava tuote, koska kaipaan välillä todella tuhtia vartalovoidetta. Sitä tämä olikin, mutta ehkä koostumus meni jo vähän jankin puolelle. Ihoni muuttui lähes valkoiseksi, kun tätä levitti vartalolle. Mutta ihan maltillisen hieromisen jälkeen valkoisuus katosi. Ihoon jäi tahma, jonka imeytymisessä meni aikaa. Tämä on selvästi sellainen vartalovoi, joka ei sovi lähmäkammoisille. Mutta jos sinua ei haittaa, että voiteesta jää imeytymisenkin jälkeen pieni tunne ihoon, ja kaipaat kunnon kosteutusta, niin go for it. Tuoksu on vähän kuin sekoitus mantelia ja sheavoita.


Lopuksi vielä pikkuisin tuote eli kehäkukkahuulivoide. Tämä sisältää kehäkukkaöljyä ja E-vitamiinia. Olen jumahtanut vakkarihuulirasvoihin, etenkin ACO Lip Cerat on ikisuosikkini, joten en helpolla edes kokeile uusia tuotteita. Mutta koska Cien maksoi vain 1,29 € ja se on luonnonkosmetiikkaa, joten miksipä ei. Tuoksu on luonnollinen, enkä siitä osaa erottaa mitään erityistä. Huulivoide sisältääkin sekoituksen erilaisia luonnonöljyjä. Huulilla tämä tuntuu mukavan pehmeältä eikä liian liukkaalta. Mutta en aivan ihastunut, tästä jäi sellainen kiva perushuulirasva fiilis. En tiedä, ehkä huuleni ovat vain niin nirsot :D




Cien Nature -sarjaan kuuluu myös Wild Rose ja Pomegranate silmänympärysvoiteet sekä Wild Rose suihkugeeli, jos aivan oikein muistan. Tykästyin eniten yö- ja käsivoiteeseen, jotka tuntuivat hoitavilta ja hinta-laatusuhteeltaan loistavilta.

Lidlin tyyliin hinnat ovat oikein mainiot. Wild Rose yövoide maksaa 3,99 €, Cien Nature Calendula käsivoide 2,49 €, Tonka Bean  & Sheabutter 3,49 € ja Calendula huulivoide 1,29 €.



16 kommenttia:

  1. No wau, multa on mennyt tällainen ihan ohi. :o

    VastaaPoista
  2. Minusta nuo Cienin meikit ja kosmetiikka on...no en sano mutta jäävät ostamatta. Ainut poikkeus on ollut se q10 silmänympärysvoide mutta ei sekään kummoinen loppupeleissä ollut. Kiva tietysti että halvalla saa Lidlistä tälläisiä mutta omaan silmään jo pakkaus aiheuttaa kylmiä väreitä, en varmaan itse ostaisi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muinusta Lidlistä löytyy hyviä tuotteita, kuten tämä yövoide on todella mainio, mutta on itsellänikin joitain huonoja kokemuksia :)

      Poista
  3. Mä ampaisin heti lähi-Lidliin, kun kuulin näistä nature-tuotteista, ja ostin muutaman tuotteen, mutten ole ehtinyt vielä aloittaa kokeiluja;) Kiva kuulla ensivaikutelmia varsinkin ruusukasvovoiteesta ja kehäkukkakäsivoiteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin nämä heti testiin, vaikkei olisi ollut aivan tarvetta, mutta sen verran kiinnosti ettei malttanut odottaa :)

      Poista
  4. Hei, kiitos tästä postauksesta! Tämä oli aivan loistava. Nimittäin usein mietin että onko noissa marketeissa (Lidl ym) tuotteet laadultaan sellaisia että niitä edes kannattaa ostaa. Mutta jos hinta-laatu suhde kuitenkin teki vaikutuksen sinuun niin ehkä voisin uskaltautua myös kokeilemaan. Hinnan puolesta ei ainakaan menetä mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin yövoide tuntui hintaansa arvokkaammalta, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen, joten edullisestikin voi löytää hyvää kosmetiikkaa :)

      Poista
  5. Mulla oli jo lähellä, että olisin ostanut tuon huulirasvan viimeisimmällä Lidl-reissulla, mutta sitten muistin kuinka paljon mulla on avattuja huulirasvoja jo olemassa :D Näissä on kyllä todella kivan näköiset pakkaukset ja ihan jo sekin houkuttelee testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulirasva oli vähiten mieleen, koska se ei kosteuttanut huuliani tarpeeksi. Mutta muuten olen tosi iloinen, että myös Lidlistä löytää nyt halpaa luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  6. Pitääpä testata tuo huulirasva! Tuoksun puolesta en kuitenkaan pysty käyttämään muita tuotteita. Joo ja mää tykkään tosta samasta Acon huulirasvasta jo monenkin puikollisen verran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät, jos päädyt testaamaan. Rahallisesti tuo on niin halpa, ettei ainakaan harmita :)

      Poista
  7. Tää oli ylläri Lidliltä! Täytyypä laittaa myös purkkeja syynäykseen. :)

    VastaaPoista
  8. Testasin päivävoidetta ja sain siitä ärhäkän allergisen reaktion. Huomasinkin sitten myöhemmin, että incissä luki parfym. Synteettiset hajusteet ei kyllä luonnonkosmetiikkaan kuulu eli en suosittele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ikävä kuulla! Vilkaisin monia pöydältäni löytyviä luonnonkosmetiikan tuotteita, ja kaikista löytyi parfum, joten se on tosi yleinen.

      Poista