keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Uutta testissä! Mansikkaa hiuksiin ja öljyä suuhun

Kosteutusta, kosteutusta. Sitä iho kaipaa talviaikaan, ja tämä nousikin ihan huomaamatta tekstin teemaksi. Kuvasin tuotteet sillä ajatuksella, että kerron samalla usemmasta tuotteesta, mutta ehkä alitajuntani oli fiksumpi. Tästä löytyy hoitavuutta koko kropalle, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.


Mai SKIN on uusi kotimainen rasvahappovalmiste kuivalle, kutisevalle ja atooppiselle iholle. Ravintoöljyn sanotaan vahvistavan ihon luonnollista suojakerrosta eli läpäisyestettä, joka taas auttaa ihoa pitämään kosteustasapainon kohdillaan. Kelläpä ei olisi kuivaa ihoa etenkin talviaikaan, joten mielenkiinnolla olen nauttinut päivittäin 5 ml eli teelusikallisen verran tätä ravintoöljyä. Voitin tuotteen Instagram-arvonnasta ja valitsin testiin Lemon-version, joka on sitruuna-aromilla höystetty. Aluksi tuntui vähän hankalalta nielaista öljyä, koska no, öljyltähän se maistuu ja tuntuu suussa. Se vaati hieman totuttelua ja nopeaa nielaisua, mutta onneksi sitruuna häivyttää hiukan öljyn makua.

Tuotteen vaikutuksista en voi sanoa, että nyt voin jättää kosteusvoiteet pois ja läträän suihkussa kuumalla vedellä ilman ihon kuivumista :D. Toisaalta en olekaan ihan kuivimmasta päästä tai atooppinen, jolloin muutoksen voisi paremmin huomata. Ajattelen kuitenkin, että miksipä tuotetta ei testaisi, jos kuivuus vaivaa oikeasti.

Mai SKIN -ravintoöljyt ovat vegaanisia sekä lapsille sopivia.


Luonnonkosmetiikkamerkki Mossan hiustuotteet ilmestyivät kauppoihin loppukesästä, ja herättivät ulkoasullaan ihastusta. Yksinkertaisen tyylikäs etiketti tuo heti mieleen lämpimän kesän ja mehukkaat mansikat, joten nämä ilostuttavat joka kerta kylppärin hyllyllä. Vitamin Moisture -shampoon ja hoitoaineen kerrotaan sopivan kaikille hiustyypeille, jotka kaipaavat kosteutusta ja ravitsevuutta. 

Minusta shampoon geelimäinen koostumus pesee riittävästi eikä vaahtoa liikaa. Tämä on sellainen tuote, jonka voisi ajatella sopivan moneen makuun olematta liian tehokas tai jättämättä hiukset kaipaamaan toista shampoovaahdostusta. Hoitoaine sen sijaan tuntuu hiukan kevyeltä hoitavuuden osalta, joten olen käyttänyt sitä vielä kosteuttavampien shampoiden kanssa. Tämä kaksikko ei toiminut minulla parhaiten yhtäaikaa käytettynä, vaan yhdistäen muihin tuotteisiin. Vitamin Moisture -hiustuotteet tuoksuvat keveän luonnollisen makealle, ei sellaiselle mansikkasokeripommille :)


Skin Regimen on minulle ihan uusi merkki, jonka Cleansing Cream oli kuitenkin miellyttävä ensituttavuus. Tuubissa tuleva puhdistusvoide säväyttää ensin tuoksullaan. Se on erittäin vihreä ja suorastaan herättää, jos tätä aamulla käyttää. Tuoksu voi olla mielipiteenjakaja, mutta minusta tämä on hyvällä tavalla erilainen ja virkistävä. Eikä sisältökään ole hassumpi. Pehmeä voide puhdistaa ihon todella hyvin jättäen kasvot pehmeiksi. Tuote lupaakin puhdistaa pois meikin, aurinkosuojan ja kaiken muun lian mitä iholle tarttuu esimerkiksi ulkoilmasta. Puhdistusvoiteen sanotaan sopivan kaikille, paitsi erityisen herkille. Cleansing Creamin sisällöstä 89,5 % on luonnollista alkuperää. Tuubilla on kokoa 75 ml, mutta pienelläkin nokareella saa kasvot pestyä.


Mai SKIN ravintoöljyt maksavat 19,90 € omassa nettikaupassaan. Mossaa myy moni luonnonkosmetiikkaa tarjoava kauppa, vaikkapa Sokos ja Ruohonjuuri noin 12 € hintaan. Skin Regimen löytyy Stoorlan nettikaupasta 28 eurolla. En hyödy linkkien käytöstä.



Mossa ja Skin Regimen saatu testiin.

4 kommenttia:

  1. Noi Mossan hiustenhoitotuotteet ovat himotelleet mua niin kauan, että tarvitsee itsekkin napata ne joku kerta kaupasta mukaan. Tykkäsin todella paljon TBS:n mansikka sarjan shampoosta ja hoitoaineesta joten nämä voisivat myös olla mieluisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on varmasti ainakin erilainen, tai ainakin odotan että TBS:n mansikka tuoksuu tosi makealle :)

      Poista
  2. Mansikka hiustenhoitotuotteet kiinnostaa. Mietin rauhoittaisiko luonnonkosme eli Mossa atooppista päänahkaakin. :)

    Ihanaa viikonloppua Maija. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä shampoo ei ehkä ole rauhoittavimmasta päästä, mutta varmasti luonnonkosmetiikasta löytyy paljon muita vaihtoehtoja :)

      Poista