tiistai 26. maaliskuuta 2019

Ihoa kirkastavaa kahvia - Balmyou Arabica öljy

Sis. mainoslinkin.


Kahvi virkistää aamutorkkuja tai iltapäivän viimeisiä tunteja, mutta miten kahvi toimii iholla? Sain testiin Balmyoun Arabica kahviöljyn, joka on puristettu kahvipavuista ja on tällä tavoin Euroopan markkinoilla ainoa laatuaan. Öljyn sisältämä kofeiini kiihdyttää aineenvaihduntaa ja näin kirkastaa ihoa. Kofeiinin kerrotaan toimivan myös silmänalusille turvotusta alentavana ja tummuutta vähentäen. Tämän lisäksi öljy kosteuttaa ja napakoittaa ihoa, joten se on etenkin aikuiselle iholle sopiva tuote.
Pakko mainita INCI-listasta, nimittäin kahviöljyn lista on lyhyt ja napakka: arabica coffee! Tämän kahviöljyn kohdalla ei tarvitse laittaa Googlea laulamaan tietääkseen mitä pullo on syönyt sisäänsä. 

Sävyltään kahviöljy on täyteläisen ruskeaa, mutta kasvoille ei jää väriä parista tipasta. Kahviöljy on  myös koostumukseltaan rikkaamman puoleista, joten kaksi tippaa riittää kasvoille sekä silmänympäryksille. Ihoni ei ole täydellinen, mutta silmänympärysihon ongelmilta olen välttynyt. En siis osaa sanoa miten tämä vähentää turvotusta tai tummuutta, mutta öljystä saa ihanaa kosteuttavuutta silmänympärysiholle. Sama juttu koko kasvoilla, mutta paras asia on kasvojen kirkastuminen. Ihoni näyttää nyt selvästi raikkaammalta ja tuntuu pehmeältä. Nämä ominaisuudet saivat minut ihastumaan tähän yksinkertaisen toimivaan kahviöljyyn. Tuote on aidon kahvin tuoksuinen, joten siitä myös isot pisteet.

Öljyä suositellaan käytettävän seerumin tapaan eli voiteen alle. Mutta itse olen tottunut laittamaan öljyt aina viimeisenä steppinä ihonhoidossa. Kannattaa siis kokeilla miten tuote toimii parhaiten itsellä :)
Balmyoun Arabica kahviöljy on NaTrue-sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Kahviöljy on myös vegaaninen ja eläinkokeeton. Sain tuotteen testiin Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jossa Balmyou Arabica kahviöljy* maksaa 32 € / 20 ml.


Tuote on saatu testiin. *Affiliate- eli mainoslinkki.


6 kommenttia:

 1. Mä käytän tätä vain sy-iholle, musta toimii juurikin sillä parhaiten. :) Kirkastavan vaikutuksen huomaa, vaikka itsellä ei ole edes mitenkään tumma silmänympärysiho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen huomannut että kasvot kirkastuu, mutta sy-ihoni ei ole lainkaan tumma, joten siinä en ole huomannut eroa. Hyvä kuulla että tuote toimii :)

   Poista
 2. Täälläkin tuo odottaa availua, kuulostaa aivan ihanalta!♡

  VastaaPoista
 3. Hitsi nyt tämä alkoi kiinnostaa ja alkoi hiukan harmittaa, etten ostanut tätä kokeiluun Luonnonkaunis-messuilta! :) Täytyy palata asiaan kesällä, kun nyt yritän hetken olla shoppailematta lisää ihonhoitotuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt tätä nyt päivittäin ja ainoan miinuksen voisin keksiä pakkauksen koosta, joka on vain 20 ml. Mutta öljyt ovat tosin riittoisia, ettei tämäkään parin tipan päiväkäytöllä lopu ihan heti :)

   Poista