keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Tehokas ja hellä puhdistusvoide

Hellävaraisuus on avainsana mitä haen ihonpuhdistustuotteilta. En kaipaa sitä tunnetta, että iho kitisee kuivuuttaan saadakseni kasvot puhtaiksi. Ehkä se oli ennen puhtauden määrite, mutta nykyään puhaltaa eri tuulet. Esittelen testiin saamani BM Cleanser with Sucrose puhdistusvoiteen, joka on uutuustuote hoitavaan ihonpesuun. BM -tuotteiden kerrotaan sopivan hyvin esimerkiksi herkkäihoisille sekä allergikoille tuoksuttomuuden takia. BM-tuotteiden tehokkuus perustuu sukralfaattiin, joka edistää ihon pintakerroksen uusiutumista, joten se auttaa esimerkiksi ilmejuonteisiin. Lääketieteessä sukralfaattia käytetään onnistuneesti mahahaavojen hoidossa.


Cleanser with Sucrose puhdistusvoide on juuri sellainen tuote, joka sopii rentouttavaan ihon hieromiseen. Olen viime aikoina käyttänyt enemmän aikaa ihonpuhdistukseen, jotta vaikuttavat ainesosat ehtivät toimia iholla. Olen huomannut kasvojeni sävyn kirkastuvan vain käyttämällä enemmän aikaa puhdistustuotteiden pyörittelyyn iholla, joten tätä 1 minuutin kikkaa kannattaa kokeilla.

Pehmeän voidemainen Cleanser with Sucrose tuntuu kasvoilla kuin kosteusvoiteelta, joka kuitenkin irroittaa meikin ja sitä voi käyttää myös silmämeikin poistoon. Huuhtelun jälkeen kasvot ovat kosteutetun oloiset, jolloin myös muut ihonhoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin kasvoilla. Sanoisin että tämä on hyvä tuote oikeastaan kaikille, mutta etenkin niille jotka arvostavat anti-aging -ominaisuuksia ja hoitavuutta ihollaan.

Puhdistusvoiteen voi pestä pois tai pyyhkiä iholta halutessaan, jos on todella kuiva iho. Tuotetta voi käyttää myös naamiona, jos haluaa vielä lisäkosteutta kasvoilleen.


Olen aiemminkin kirjoittanut BM -tuotteista, ja sain myös uudet kappaleet Gel 28 tehoseerumia ja Day Cream Normal & Combination Skin päivävoidetta. Täältä voit lukea pidemmät arvostelut, mutta lyhyesti sanottuna molemmat tuotteet sopivat hyvin myös epäpuhtauksiin taipuvalle iholleni. Näissä on selvästi ihoa vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia, joten tuotteet toimivat myös anti-age -ihonhoitoon.


BM -tuotteita jälleenmyy mm. Sokos, Emotion ja Stockmann. Lisää jälleenmyyjiä voi katsoa täältä. Cleanser with Sucrose maksaa noin 20 €, Gel 28 tehoseerumi 47 € ja Day Cream Normal & Combination Skin 47 €.


Tuotteet on saatu testiin.

2 kommenttia:

  1. Oi, tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta :) Ja ihan uusi merkki minulle! Juuri bongasin tämän Sokoksen kuvastosta, aiemmin en ollut kuullutkaan näistä. Kiva kuulla, että tuotteista löytyy helmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin näin tämän puhdistusvoiteen Sokoksen kuvastossa, ja siitä tulikin mieleen että ihan Sokoksellakin myydään monia tuotemerkkejä, jotka jäävät isommalla yleisöllä vähän pimentoon, kuten juuri BM :)

      Poista