torstai 31. elokuuta 2017

Benecosin luonnollisia meikkejä

Olen useasti kirjoittanut Benecosin luonnonkosmetiikasta, mutta kehuttua Natural Compact Powderia en ollut testannut. Nyt siitä on tullut uusi sävy, joten tutustutaan tähän kivipuuteriin ja muihin uutuuksiin.


Benecosin Natural Compact Powder on saanut uuden sävyn Fair, jonka sanotaan olevan vaalealle ihollekin sopiva. Olisi mielenkiintoista vertailla tätä Porcellain-sävyyn, joka oli aiemmin se vaaleimmaksi sanottu väri. Googlailin asiaa ja löysin Biodellyn sivuilta maininnan, että Porcellain ja Fair ovat vaaleudessa samaa luokkaa, mutta Fair on punapohjainen. Minulla on keltapohjainen iho, mutta en ole silti kokenut hirveää ristiriitaa puuterin ja oman ihoni sävyn kanssa. Tähän on syynä se, että tuotteen ominaisuuksien takia sävyn ei tarvitse olla niin justiinsa. Puuteri kiinnittää meikkivoiteen kevyesti ja näkyy kasvoilla hyvin hennosti. Se vain sujahtaa iholle luonnollisen näköisesti ja mattaa kasvot raikkaasti.


Mutta jos et halua ostaa värillistä puuteria, niin Benecosin Natural Translucent Powder on toinen hyvä vaihtoehto. Tälläkään ei tule paksua puuterikerrosta kasvoille ja translucent-sävy on varma valinta, joka toimii kaikilla. Valkoinen puuteri on vaan pienempi kuin "tavallinen" kivipuuteri, koska koot ovat 6,5 g ja 9 g.


Kesän värejä voi loihtia kasvoille Natural Fresh Bronzing Duolla, jossa tulee siivu poskipunaa ja aurinkopuuteria sävyssä California Nights. Tässä on yhdistelmä hehkuvaa persikkaa ja lämmintä bronzeria. Poskipunassa on hiukan kimalletta, kun aurinkopuuteri on taas enemmän hennon satiininen. Pigmentti ei ole ehkä sellaisen makuun, joka haluaa todella vahvat värit kasvoille, mutta kerrostamalla sävyä saa enemmän esiin.


Minulta löytyy myös aiemmin ilmestynyt Ibiza Nights (vasemmalla), joka on mielestäni enemmän syksyinen värimaailmaltaan. Laadultaan ja koostumukseltaan nämä ovat hyvin samanlaisia tuotteita.


Kädellä näkyy Natural Fresh Bronzing Duo sävy California Nights sekä Natural Compact Powder värissä Fair.


Olen kokeillut varmaan kaikki Benecosin ripsivärit, joten toki myös uusi Natural Mascara Adorable Lashes oli testattava.  Sävy on mustan sinertävä Deep Ocean. Sinertävyyden huomaa aika hennosti, paitsi jos tiirailee oikein luonnonvalossa. Kaareva ja tiheä harja on makuuni, koska sillä tulee helposti ja nopeasti väri silmiin. Pari vetoa riitti saamaan kaunista pituutta ripsiin. Ripsivärin massa on aika kevyttä, ja sitä ei oikeastaan edes tunne ripsiin harjatessa. Tuntuu kuin harjaisi lähes ilmaa vain, mutta kyllä sitä väriä ja volyymia tulee silmiin.

Benecosin maskara on kestävyydeltään perushyvä. Se ei sula ja sotke tavallisessa puuhastelussa, mutta murusia löytyy yläluomelta, jos vähän hikoilee. Luonnollinen ripsiväri lähti suihkussa kokonaan irti ilman varsinaista yritystä pestä sitä pois. Tämä helpotti iltarutiineja, koska ripsivärin poistaminen on tylsää :D.


Benecosin luonnollisia meikkejä löytää esimerkiksi Ruohonjuuresta ja Life-myymälöistä, jos haluaa nähdä niitä livenä. Nettikaupoista mm. Biodelly myy Benecosia. Kaikkien esiteltyjen tuotteiden hinnat ovat kympin luokkaa.


Tuotteet on saatu testiin.

10 kommenttia:

  1. Ai tuollainen "pyöreä" puuterikin on... Benecosilla on kyllä superiso valikoima!

    VastaaPoista
  2. Harmi kun tuon valkoisen puuterin saisi samanlaisessa pakkauksessa kuin tuon värillisenkin, kokeilisin heti. En tykkää yhtään tuollaisista pienistä neliskanttisista pakkauksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäisin pyöreästä mallista, koska tämä pikkuneliö meinaa aina mennä hukkaan :)

      Poista
  3. Benecosin tuotteet näyttää tosi näteiltä, mutta niitä en ole jostain syystä hirveästi ostellut. Laatu on kyllä enimmäkseen ihan ok. Puuteri vaikuttaa superihanalta ja voisinkin Ruohonjuuressa käydessä vähän tunnustella sitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta Benecosin tuotteissa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Suosittelen ainakin puuteria ja huulipunat ovat myös loistavia :)

      Poista
  4. Mä olen tykäänyt soi paljon merkin higlighterista, jolla saa ihanan luonnollisen hehkun ^_^

    VastaaPoista
  5. Tykkään ihan valtavasti tuosta pienestä valkoisesta puuterista..kannan mukana pienes pussukas ja levitän ecotoolsin minikabukilla.. toimii! Essencellä on kans tämmönen valkonen..se vaan on jäänyt laatikkoon, kun tää benecosin on niin hyvä. Ostin myös sarjan käsi ja vartovoiteen..tyrnin tuoksuset. Tykkään niistäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkakäyttöön tämä pikkupuuteri voisikin olla hyvä, jos sen laittaa pussukkaan vain siveltimen kanssa. Mutta jos laitan sen isoon meikkipussiin, niin sitten se meinaa hukkua sinne :)

      Poista