maanantai 5. helmikuuta 2018

Helmikuun ihanat uutuudet

Tykkään käydä isoissa marketeissa, koska sieltä löytyy aina jotain uutta ja kiinnostavaa. Uutuuksien bongailu voisi ollakin yksi suosikkipuuhani. Nyt silmiini osui EOS huulivoide, jonka täysin luonnolliset ainesosat ja kiva pakkaus houkuttivat minua. Mielessäni kävi googlata tuotteesta jotain tietoa, mutta laiskuus iski. Kyllä, yleensä googlaan tietoa jopa huulirasvasta, koska haluan välttää hutiostoksia :). Googlaus olisi auttanut, koska luulin pakkauksen ulkoasun ja nimen (eli tuoksun Pomegranate Raspberry) perusteella, että kyseessä on värillinen huulivoide. Mutta tämähän olikin ihan väritön rasva. 


En ole koskaan innostunut EOS:n pallomallisista huulivoiteista, jotka tuntuvat epäkäytännöllisiltä. EOS:n huulirasvat ovat kuitenkin sen verran klassikoita, että olihan tätä pakko kokeilla, mutta vähän paremmassa puikkopakkauksessa. Tuote hoitaa hommansa pikaiseen huulten kosteutukseen, mutta kestävyys voisi olla vähän parempi. Tykkään huulivoiteista, jotka jäävät huulille pidemmäksi aikaa. Pidän kuitenkin siitä miltä pakkaus näyttää ja tuoksu on mukavan makea.


Organic Body Butter Mint (tai ihan suomeksi Minttu vartalovoi) kuului Dermosilin joulukokoelmaan, mutta teki nyt comebackin vakituiseen valikoimaan. Ehkä tämä oli niin suosittu lahja joulun aikaan eikä ihme. Vartalovoi on täydellinen talvituote, jossa on raikkaan makea mintun tuoksu ja kosteutustakin saa erinomaisesti. Voide ei imeydy ihan välittömästi, vaikka koostumus on aika kevyt vartalovoiksi. Dermosilin Minttu on kaiken lisäksi luonnonkosmetiikkaa, kuten muutkin tuotteet tässä postauksessa.


Organic Shop oli yksi viime vuoden suosikkimerkkini, koska todella edulliselle luonnonkosmetiikalle on aina kysyntää. Organic Hibiscus & 7 Oil Foot Butter oli lohkeillut hauskasti ja muistuttaa rahkaa, joten tätä voisi luulla syömäkelpoiseksi :D. Tykkään purkkipakkauksesta, josta on helppo sipaista lisää voidetta. Purkista saa kunnon sormituntuman tuotteeseen ja näkee tasan kuinka paljon voidetta on jäljellä.

Pikkuisen kovemman pinnan alta paljastui liukkaan rasvainen, eikä yhtään niin tuhti voide kuten nimi "foot butter" antaisi ymmärtää. Voide kuitenkin teki taikoja aivan kauheille kantapäilleni, joiden rasvailun olin unohtanut viikoiksi. Koostumus ei siis ollut niin hyvä kuin oletin, koska tykkään täyteläisistä jalkavoiteista, mutta pidin tuotteen tehokkuudesta. Organic Shopin jalkavoiteen tuoksu on makean kukkainen ja hiukan sheavoin mieleen tuova. 


Tässä on vielä hinnat ja myyntipaikat, jos shoppailuhammasta alkoi kolottamaan :)

Dermosil Minttu vartalovoi maksaa 9,70 € Dermoshopissa.
EOS Organic Lip Balm Stick Pomegranate Raspberry 3,29 € Citymarketissa. 
Organic Shop Organic Hibiscus & 7 Oils Foot Butter löytyy esimerkiksi Biodellyn nettikaupasta hintaan 8,90 €.


Dermosil on saatu testiin.

14 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään sellasista paksuista ja täyteläisistä jalkavoiteista, mutta voisin silti ehkä napata ton Organic Shopin kaupasta jossain vaiheessa mukaan :) Tehokkuus on kuitenkin se, mikä tossa kohtaa ratkaisee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että sisältö ratkaisee ja muutenkin tykkään tässä tuotteessa kaikesta paitsi koostumus voisi olla paksumpi :)

      Poista
  2. Oih, toi Organic Shopin jalkavoide kuulostaa ihanalle! Organic Shopin tuotteet on kyllä kaikki kivoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä tuubimallisiakin jalkavoiteita on kehuttu, ja olen muutenkin tykännyt kaikista merkin tuotteista, joten huteja ei ole tullut vastaan :)

      Poista
  3. Oho, puikkomainen EOS, enpä oo törmännyt! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat tosiaan uutuuksia, joita oli muistaakseni kolme eri tuoksua. Pallomalli ei yhtään kiinnostanut :)

      Poista
  4. Tuota EOS huulirasvaa voisin kyllä mielelläni testata :) Itse tykkäsin niistä pyöreistäkin huulirasvoista mutta tosiaan puikko olisi käytännöllisempi! Jouduin heittämään pyöreän huulirasvan pois, koska pudotin sen töissä ja huulille laitettava osa pyöri lattialla eikä kovin kiinnostanut alkaa puhdistamaan sitä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla varmaan tippuisi koko ajan se pallomalli kädestä, koska se ei istu niin hyvin käteen kuin puikko :D.

      Poista
  5. Mä en ole koskaan oikein ollut innostunut EOS:n huulirasvoista. Mun mielestä sellainen pyöreä pallo on aika hankalakäyttöinen. Puikot sopii meikäläisen ergonomialle paremmin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän takia testasin vasta nyt EOS:n huulivoiteita, koska se pallo tuntuu vaan hankalalta :)

      Poista
  6. EOsin puikko on ihana! Mutta tuo tuplapakkaus harmittaa, ymmärrän kyllä hygieniapuolen. Tosin tuo onkin hyvin jenkki/aasiatyylinen tapa pakata :D Ja jäinkin miettimään, miten muut huulirasvat pakataan, koskahan olen viimeksi ostanut itse huulirasvan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en hoksannut ajatella tuplapakkausta, vaikka pidän sitä tarpeettomana. Aika moni markettihuulivoide taitaa tulla tälläisessä pakkauksessa, mutta itse ostan yleensä ACOa apteekista ja siinä ei ole mitään turhaa, vain sinetti tuoreuden takeena :)

      Poista
  7. Mulla on myös nyt käytössä tuo Organic Shopin jalkavoide, ja itsekin yllätyin koostumuksesta. Se on kyllä ollut todella tehokasta tavaraa silti, ihme kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus on aika erikoinen, tavallaan paksu mutta kuitenkin rasvaisen ohut ja liukas :)

      Poista