tiistai 16. syyskuuta 2014

Nivean herkulliset huulivoit

Syyskuun Livboxin mukana tuli Nivean Lip Butter tuoksussa Blueberry blush. Aluksi en innostunut purkissa olleesta huulirasvasta, mutta onneksi testasin tätä! Mustikkajogurtti on selkästi ensimmäinen ajatus tätä tuoksutellessa. Voide jättää huulet pitkäksi aikaa liukkaiksi, eikä tuotetta tarvitse olla koko ajan lisäilemässä. Väriä tästä ei huulille tule, vaikka sävy onkin nätti vaalea violetti.


Tykkäsin Lip butterista niin paljon, että ostin huulivoiteen myös Vanilla & macadamia tuoksussa. Makean vaniljan tuoksun tästä ainakin erottaa selkeästi.


Hintaa Nivean Lip butterilla on 3.40 euroa ja kokoa löytyy 16.7 g. Huulivoiteesta löytyy useaa eri kosteuttavaa ainetta, kuten sheavoita, manteliöljyä ja glyseriiniä.





2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä, nämä Nivean huulivoiteet osui tänään silmään kauppareissulla ja nappasin tuon vanilja-macadamian mukaan kun muistin sen täältä blogista (ja olin tän blogin vuoksi jo miettinyt sen ostamista)... on tosi ihanan tuoksuinen ja kivan tuntuinen huulilla!

    Muutenkin näitä sun arvosteluja ja juttuja on tosi kiva lukea vaikka kaikki tuotteet ei olekaan itselle juuri nyt ajankohtaisia tai tarpeellisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, jos löydät blogini kautta hyviä tuotteita. Vadelman tuoksuinen lip butter on vielä ostoslistalla, koska pidän näistä tosi paljon. Itsekin tykkään blogeista bongailla tuotteita, joita ei muuten ehkä löytäisi. Kiitos mukavasta palautteesta :)

      Poista