maanantai 27. huhtikuuta 2015

Laput silmille ja rentoudu

Erilaisia silmänalusnaamioita on kertynyt minulle Livboxin ja Lookfantastacin kauneusboksien myötä, joten vihdoinkin otin tavoitteeksi testata nämä läpi.


Jamela 24K Kultakollageeni silmänalusnaamio lupaa olla kiinteyttävä, turvotusta alentava ja tummia silmänalusia häivyttävä. Naamiolla pitäisi saada raikas, hehkuva ja nuorekkaampi ilme jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Minimivaikusaika on 30 minuuttia, mutta naamiota voi käyttää vaikka jopa 5 tuntia, jotta kaikki ravintoaineet imeytyvät ihoon.Naamio on hauskan geelimäinen koostumukseltaan. Voin kuvitella kuinka ihanalta viileä lappu tuntuisi aamuisin turvonneille silmänalusille. Kultakollegaaninaamio tarttui hyvin ihoon, ja naamion asennon korjaaminen onnistui myös helposti. Naamion poistamisen jälkeen silmänalusilla näkyi hieman keltaisuutta, joten jotain väriä tai kultaa näistä tarttui pikkuisen. Iho näytti kuitenkin raikkaalta ja hyvinvoivalta, joten tehoa naamiossa oli hyvin. Kultanaamiot maksavat 16 paria 64 euroa tai 5 paria 25 euroa (hinnat täältä).


Gatineu Collagene Expert Smoothing Eye Pads silmälaput lupaavat poistaa väsymyksen merkkejä, tasoittaa ihoa ja vähentää ryppyjen näkymistä.


Naamiolaput ovat hyvin kosteat ja ohuen läpikuultavat. Koko on melkoisen iso, joten naamio tuntui peittävän puolet poskestakin. Asettelu oli helppoa ja pysyvyys iholla oli erinomainen. Naamio alkoi tuntua hiukan epämiellyttävän kihelmöivältä, mutta 10 minuutin jälkeen lopputuloksena oli raikkaamman näköinen silmänympärysalue. En löytänyt näille hintaa, mutta Lookfantasticissa samantyyliset Gatineaun naamiolaput maksoivat lähes 50 € / 6 paria.


être belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads tuli 2014 tammikuun Livboxissa, joten hieman venähti tämän kokeilu. Tuotteesta sanotaan näin: Raikas, uudistava tehohoito silmänympäryksille. Sisältää rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa sekä kiinteyttävää kollageenia. Virkistää, poistaa turvotusta ja silottaa silmänympärysihoa välittömästi. Naamio tuntui ainakin kosteuttavan, mutta mitään ulkoista muutosta en silmänympäryksissä huomannut. Vaikutusaika oli 10-15 minuuttia, jonka jälkeen loput aineesta hierotaan ihoon. 


Iso miinus tulee käytettävyydestä. Lappuja oli hieman hankala saada aseteltua tasaisesti silmien ympärille. Ohjeen mukaan naamiota sai venytellä itselle sopivaksi, mutta silti koin, että laput olivat koko ajan epämiellyttävästi ja irtoilivat reunoista. En siis kokenut tätä silmänympäryshoitoa kovin rentouttavaksi, eikä hoitavuuskaan ollut vaivan arvoinen. Yksittäisen pakkauksen hinta oli yllättävän alhainen, vain 2,80 € täällä.

6 kommenttia:

 1. Mullakin löytyy näitä ja monta kertaa on pitäny kokeilla. Jos nyt vaikka vappuna laittas yhdet silmille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat mullakin jääneet vähän unohduksiin, vaikka nykyään käytänkin erilaisia naamioita ahkerasti :)

   Poista
 2. Kivoja arvioita, näistä mulla on ainoastaan noi Jamelat, jotka voitin blogiarvonnassa, en ole ehtinyt niitä vielä kokeilemaan. Kokemusta on payotin vastaavista, ne oli ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jamelat olivatkin mun suosikit. Mulle tälläiset silmänalusnaamiot olivat ihan uusi tuttavuus :)

   Poista
 3. Hih testasin noita kultahommeleita juuri Indiedays päivänä ja tuntuivat mukavan kosteilta ja voipi olla että
  pussukat madaltui kyllä.
  Kivaa vappua!

  VastaaPoista