tiistai 14. huhtikuuta 2015

Wet n Wild CoverAll meikkivoide

Wet n Wild CoverAll Cream Foundation on meikkivoide, jota en varmasti olisi harkinnutkaan ostavani, ellen olisi lukenut suosituksia blogeista. CoverAll lupaa pysyä hyvännäköisenä koko päivän, antaa keskivahvan/täyden peittävyyden ja luoda kevyen mattaisen lopputuloksen. Suuret lupaukset todella edullisen hintaluokan meikkivoiteelle.


CoverAll meikkivoiteen annostelu on hieman hankalaa johtuen isosta suuaukosta, josta voidetta pulpahtaa helposti liikaa ulos. Mutta pakkauksen yksinkertaisuuden ymmärtää, kun huomio hinnan. Meikkivoide on helppo levittää iholle ja peittokykyä on tarpeeksi, koska tällä saa ainakin keskivahvan peittävyyden. Tuotteen kerrostaminen onnistuu kauniisti, jos kaipaa lisää peittävyyttä. CoverAll on iholla mattainen ja uskoisin, että vähemmän rasvoittuva iho ei välttämättä edes puuteria juuri kaipaa. Meikkivoide myös lunastaa lupauksensa pysyvyydestä kasvoilla.


Ostin meikkivoiteen vaaleimmassa sävyssä Fair. Väri on kohtuullisen vaalea ja punainen pohjasävyltään. Kuvassa on alhaalla meikkivoidetta kevyemmin ja ylhäällä paksumpi kerros. Mielestäni alemmassa swatchissa punertavuus tulee aika hyvin esiin.


CoverAll meikkivoidetta on myynnissä esimerkiksi Kosmetik4Less-nettikaupassa hintaan 4,99 €. Tarjolla on 4 eri värivaihtoehtoa ja sävyihin sopivat CoverAll puuterit. Jos Suomesta haluaa tilata, niin Pretty.fi myy meikkivoidetta hintaan 6,99 €. Kokonaisuudeltaan sanoisin, että CoverAll on hyvä meikkivoide, jonka halvan hinnan ei kannata antaa hämätä.

4 kommenttia:

 1. Ainakin koostumus näyttää kuvassa kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on just täydellinen koostumus, ei liian paksu eikä liian juokseva :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä ja peittää varmaankin couperoosan? Miten on, onko tämä sellainen joka tukkii huokoset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että tällä saa peitettyä aika hyvin kasvojen punotukset, mutta vaikea sanoa varmasti, koska itselläni ei ole couperoosaa. Hyvä peittokyky tässä kuitenkin on. Minulla meikkivoide ei ole ainakaan tukkkinut huokosia :)

   Poista