tiistai 21. huhtikuuta 2015

Aurinkopuuterien kevät

Vuosia sitten arastelin poskipunan käyttöä enkä omistanut yhden yhtä poskipunaa. Tällä hetkellä minulta löytyy varmaan parikymmentä poskipunaa. Nyt sama meinaa toistua aurinkopuuterin kanssa. Näiden kuvien ottamisen aikaan minulla oli neljä aurinkopuuteria, mutta määrä on jo lisääntynyt. Uutuuksiin tutustutaan myöhemmin.


Estee Lauder Deluxe All-Over Face Compact on jäänyt aika vähälle käytölle ja yksi nappi on lähtenyt jonnekin seikkailemaan. Poskipunasävyt ja aurinkopuuteri ovat hyvin luonnolliset, joten näitä voi aika huolettomasti sutia kasvoille. Monipuolinen paletti on helppo ottaa vaikka matkalle mukaan.


Laveran Mineral Sun Glow Powder sävy 03 Sun Touched on hieman haastava, kellertävä väri. Sävyn takia saa olla tarkkana, ettei kasvot mene vähän oudon näköisiksi. Tykkään kuitenkin käyttää erikoisempia sävyjä mielenkiintoisuuden takia.


Lumenen Arctic Sun Bronzer sävy 1 Fresh Day / Päivän hehku on näistä neljästä ehkä helpoin sävy minulle, joten tähän tulee useimmiten tartuttua. Kyseessä on kaikkien aikojen suosikkituotteeni, joka on tullut Livboxin mukana.


Dermosilin Illuminating Bronzer on sekoitus matta- ja kimallevärejä mosaiikkikuvioisena. Sävyiltään tämä on lämmin, vaikka koen että viileät sävy toimii minulla parhaiten. Kimalteistakaan en niin välitä aurinkopuuterissa, mutta kevyesti laitettuna tykkään tästä kovasti.


Aurinkopuuterien haltuunottamisen jälkeen pitäisikin treenata kasvojen muotoilua ja varjostusta. Siinä onkin haaste minulle, koska en ole syntynyt meikkisivellin kädessä.

8 kommenttia:

 1. Menin just kans omia meikkilaatikoita läpi ja vaikka tuntuu että poskipunia ja aurinkopuutereita on vaikka muille jakaa niin silti aina jokin just tietty sävy uupuu! Ilmeisesti niitä saa nyt luvan kanssa haalia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kokoelmiin mahtuu aina lisää uusia sävyjä, joten meikkien määrä kasvaa :D

   Poista
 2. Dermosil on nätti, tulee ihan Guerlainin värilliset Terracotta-puuterit mieleen. :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään tosta Lumenen aurinkopuuterista ja lähinnä sitä tuleekin käytettyä :) Mulla tosin noita aurinkopuutereita ei kovin montaa olekaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo Lumenen aurinkopuuteri taisi olla se, jonka takia innostuin hankkimaan niitä lisää :D

   Poista
 4. Aurinkopuuterit on ihan mun juttu ja niitä on aika monta. Silti harva on niistä juuri "oikea". Monet ovat liian hailukoita. Muistan kyllä nuoruudessa, että silloin käytettiin "egyptiläistä" maahohdetta ja kimallettiin kilpaa joulukuusen kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle just kelpaa haaleatkin sävyt, koska ihoni on niin vaalea. Maahohde kuulostaa mahtavalta :D

   Poista