lauantai 25. huhtikuuta 2015

Virheostokset

Googlailu ja tuotearvostelujen lukeminen estää aika hyvin hutiostokset, mutta aina välillä tulee ostettua tuote, joka jää vähälle käytölle syystä tai toisesta.


Catrice Absolute Eyecolour sävyssä Never Let Me Go on oikea murheenkryyni. Alimmaiset tummat sävyt ovat hyvin pigmenttisiä, mutta vaaleat värit ovat niin heikkoa hileraetta, ettei tähän palettiin tee mieli tarttua. En tykkää tälläisistä puolihyvistä luomiväripaleteista, koska aina pitää käyttää vaaleita värejä jostain toisesta rasiasta. Meikkaan usein kiireessä ja haluan nopeasti saada yhdestä paletista kaikki tarvittavat värit.

Isadora Muddy Nudes paletti on pigmenttinen, mutta saan näillä väreillä aina ruman silmämeikin aikaan. Näytän siltä, että silmäni ovat yhtä suurta mustelmaa. Luomiväripaletti onkin jäänyt harmittavan vähälle käytölle.


e.l.f Makeup Lock & Seal pakkauksessa tuli mukana myös pieni kuppi ja sivellin. Sivellin kastetaan kupissa, ja tämän jälkeen siveltimellä käytetään haluttua meikkituotetta, oli se sitten voidemaista tai puuterista, kuten luomiväriä. Makeup Lock & Seal lisää värien intensiivisyyttä ja kestävyyttä. Totuus on, etten jaksa kikkailla tälläisten tuotteiden kanssa ja ne jäävät sen takia käyttämättä.


Rimmel luomiväripaletti sävyssä Foggy Grey tippui kerran lattialle, enkä olisi harmistunut, jos se olisi rikkoontunut. Sävyt ovat rakeisia, ja pigmenttisyys on kehno.


e.l.f Cover Everything Concealer sävy Light on vaalein sävy valikoimasta, mutta silti aivan liian tumma ja punainen. Peittävyys on ihan ok.

We Care Icon Blue Neutralizer ei ole koskaan ollut suosikkini. Koostumus on kuivahko, joten peitevoide ei levity nätisti iholle.


Loppuun vielä toinen e.l.f tuote. Merkki on halpa, joten valikoimasta löytyy hittejä ja huteja. Nämä ripsentaivuttimet edustavat hutiosastoa. Kuten kuvastakin näkee niin pehmuste ei meinaa pysyä paikallaan. Taivutin osa ei kaarru tasaisesti, joten osa ripsistä jää taivuttamatta. Tämä on oikea kidutuslaite ja hermoja kiristävä tuote, jonka nakkaan nyt suoraan roskiin. Olihan tämäkin jo pari vuotta ollut jemmassa, jos joskus vielä käyttäisin.

12 kommenttia:

 1. Tuo elf Makeup Lock & Seal on loistava tuote, mutta harmillisen vähän sitä tulee käytettyä. Ja oon ihan samaa mieltä nuista ripsentaivuttimista. Niin monet kehu niitä maasta taivaaseen, niin tuli itsekin tilattua, mutta ei ne ainakaan mun silmien muodolle sovi ollenkaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tiennyt, että taivuttimia on kehuttu. Vaikea uskoa, että joku näistä pitää, niin käyttökelvottomat ne on :D

   Poista
 2. Tilasin Dermosililta joskus viime vuonna myös ripsentaivuttimet (joka on vieläkin käytössä kun en oo raaskinu ostaa uutta) ja ne on ihan surkeet. Vinkiks et ei kannata hankkii ainakaan niitä seuraajiks. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vielä hankin uudet taivuttimet, niin en ainakaan osta halpoja :D

   Poista
 3. Pitäis varmaan itsekin käydä tällaisia tuotteita läpi (löytyy jokunen), pääsis niistäkin suoraan eroon. Jostain syystä näitä tulee aina pyöriteltyä kaapissa, vaikka järki sanoo, että en tule käyttämään. Ihmismieli on kumma. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä riittää vielä laatikollinen tuotteita, jotka ovat jääneet jemmaan, vaikka roskiin joutavat :D

   Poista
 4. Pitäisiköhän siivota meikkipussi kaikista turhakkeista. Tämä lietsoi intoa siihen. Kivaa sunnuntai iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkipussi onkin hyvä vaikka kevään kunniaksi uudistaa ja puhdistaa, kivaa iltaa :)

   Poista
 5. Mullakin on tapana koluta Google läpi ennen kosmetiikkaostoksia, mutta viime viikolla hankin spontaanisti uuden shamopoon, Paul Mitchellin värjätyille hiuksille tarkoitetun sellaisen, ja se osoittautui ehkä karsemmaiksi kokeilemakseni ikinä. Nyt pysyn taas visusti tuotearvostelujen johdattamalla tiellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kalliimpien tuotteiden kohdalla virheostokset harmittaa, ja se etenkin harmittaa, jos arvosteluissa muut kehuu ja itse ei sitten tykkääkään.

   Poista
 6. Mä oon himoinnut tuota Muddy notesia ihan vietävästi tässä viimepäivinä, niin mun sävyjä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt ovat kauniit, ja luulenkin että syy on meikkaajassa eikä väreissä :D

   Poista